Riikkis

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Riikkis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Mulla on Kicksistä otettu joku manikyyrisetti eli siinä on ranskalainen lakka (se valkoinen), pehmentävä lakka (näitä on erisävysiä roosa, beige) sekä kirkastava päällyslakka. Tosi loistava setti! Mutta tarroja en itse käytä vaan korjaus kynää. Eli se on kynä jossa on kynsilakanpoistoainetta. Ensin vetelen vapaalla kädellä valkoiset kärjet ja siistin sen jälkeen tällä kynällä. Saa tosi siistit! Sit vaan pehmentävä ja päällyslakka päälle. Hyvä tulee! Mutta itse olen jäänyt koukkuun näihin rakennekynsiin!
 2. Meille tulee aika perinteinen Just' vihitty.
 3. Meille tulee jotain tällaista, hyvin yksinkertaista siis. Tässä olen väkertänyt malliksi yhden.
 4. Minulle suurin piirtein tämä, mutta keltaisella orkidealla.
 5. Hääkampaus+koekampaus+häämeikki+koemeikki yht. 140 euroa. Ja tämä Lahdesta, Hiuskeskus C4.
 6. Me menemme myös minun vanhassa kotikirkossani naimisiin, asumme siis eri paikkakunnalla. Olisimme joutuneet maksamaan kirkkomaksun (168 eur), mutta äitini kuuluu ko. seurakuntaan niin saimme kirkon tuosta syystä maksutta.
 7. Meillä varattu Pito-alma ensi kesän häihin. Kävimme eilen suunnittelemassa menun ym järjestelyt. Todella upeaa ja ammattitaitoista palvelua!!! Ottaa asiakkaan toivomukset hyvin huomioon ja osaa kertoa yksityiskohtaisesti järjestelyistä yms. Hinta-laatu suhde varmasti kohdallaan. Meidän perinteisen menun hinnaksi tuli 22e/hlö, alle 4v. ilmaiseksi ja 5-12v -50%. Hinta sisältää myös tarjoilun, pöytäliinat ja haluamansa väriset servetit. Vaikka meillä perinteinen pitopöytä, sisältö on kuitenkin monipuolinen. Alkuruokia on mm. 8 eri lajia. Lisäksi hintaan sisältyy myös hääkakku sekä kahvit/tee/mehu. Suosittelen siis!!!!
 8. Taidanpa ilmoittautua minäkin... Eli häitämme vietetään 02.08.2008 Hollolan kirkossa ja jatkot (näillä näkymin) Harjulan vanhalla tanssilavalla. Siirsimme häitämme viikolla koska Hollolan kirkolla olisi ollut samaan aikaan Keskiaika markkinat (26.07.2008), eikä haluttu sitten siinä seassa vihkimistä. Paikalla kun on oletettavasti puoli Lahtea ja koko Hollola... :)Pitopalvelun olemme tilanneet vääksyläisestä Pito-Almasta, jota on paljon kehuttu, toivottavasti on siis hyvä!!! Puvunkin olen jo löytänyt, Lahden Juhla-asusta, juuri oman näköiseni. :-X Bändi on vielä etsinnässä...kohta taitaa olla jo kiire :-/
 9. Etsin suht edullista ja hyvää pitopalvelua Hollolan tai Lahden alueelta. Kertokaahan kokemuksianne! Kiitos jo etukäteen!