Pia08

Rouva
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Pia08

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Meillä viikon takainen kokemus anneista ja en kyllä suosittele heitä. Tarjous tuli aikoinaan nopeasti. Menuvaihtoehtoja oli paljon ja niitä pystyi muokata. Hieman sekava tarjous oli ja kirjoitusvirheitä täynnä, mutta sitä en pitänyt merkittävänä. Palaveri pidettiin toukokuussa ja sen jälkeen kaikki vaikutti hyvältä. Olimme tyytyväisiä menuun jota hieman muokattiin meille sopivammaksi eikä tullut paljonkaan kalliimmaksi. Sovittiin myös että pitopalvelulta tulee maljakot lainaan. Meillä oli tarjoilijat omasta takaa joten niitä anneilta ei tullut, ainoastaan ruoka ja kuljetus juhlapaikalle. Lauantaina istuin kampaajalla kun tarjoilijamme soittivat ja kertoivat että ruoka on tullut mutta sieltä puuttuu maljakot ja kaikki ruokaottimet. Kuljettaja oli jo lähtenyt. Soitin siis anneille ja he laittoivat kuljettajan uudelleen matkaan. Ei mennyt pitkään kun taas tarjoilijamme soitti että tavaroista puuttuu myös kotikalja jota menussa oli. Nopea soitto ja he pyysivät kuljettajan takaisin sitä hakemaan. Minä hermoilin kampaajalla että mitä vielä ja kohta puhelin soikin. Kaikki servietit puuttuivat myös. Minä JO kolmannen kerran soitin sinne ja he toimittivat myös ne. Hyvä muuten, mutta servettejä oli viisi liian vähän. Luulisi että niitä olisi laitettu edes se viisi ylimääräistä, mutta ei. Siitä ei enää soitettu ja vanhempien pöydässä oli sitten erilaiset liinat... Perunoille ei ollut mitään tarjoiluastiaa vaan rumissa kattiloissa piti laittaa esille. Tästäkään ei enää viitsitty sinne soittaa, aikaakaan ei ollut enää säätää tällaisia asioita. Myös se mikä kummastutti, oli se että meidän piti maksaa kaikki kuljettajalle käteisellä. Täältä kun on lukenut muiden kommentteja anneista he ovat kirjoittaneet että lasku tuli jälkikäteen postissa. "Lasku" jonka kuljettaja antoi ei todellakaan ollut selkeä ja koko verollista summaa siinä ei ollut. Veroton summa johon itse piti laskea vero mukaan. Eli loppusumma mikä "laskussa" oli oli paljon vähemmän kuin summa mikä shekissä meni anneille. Myöskään maksajan nimeä siinä ei ollut. Onneksi ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Jäi vielä kotiinviemisiksikin. Mutta muuten palvelu oli hääpäivänämme ala-arvoista. Edes mitään pahoitteluja en puhelimessa saanut. Sanoivat ainoastaan että laittavat kuljettajan tulemaan. Sain stressata vielä kampaajalla asioita joita siinä vaiheessa ei todellakaan olisi pitänyt, vaan nauttia ja rentoutua vielä ennen suurta hetkeä. Onneksi päivämme oli kuitenkin todella onnistunut ja nuo kaikki sähläilyt unohtuivat kun kirkolle päästiin. Nyt vasta muistin uudestaan mitä sähläystä annien kanssa oli.
 2. Meillä myös häihin nelisen kuukautta ja palaveri ajan sovin pari viikkoa sitten. Se pidetään toukokuun alussa. Mitä kaikkea olette palaverissa käyneet läpi ja sopineet?
 3. Meillä häät elokuussa ja nyt ihan lähipäivinä ollaan menossa sormusta ostamaan. Jo muutama kuukausi sitten käytiin sormuksia vähän katselemassa ja kokeilemassa millainen sopisi kihlan viereen. Yksi aivan ihana löytyi ja se luultavasti otetaan.
 4. Mukava kuulla mielipiteitä miten annit hoitivat juhlat. Meillä on myös annit varattuna häihimme ja palaveri aikaa pitäisi jossain vaiheessa sopia. Mielellään lukisin lisää kokemuksia anneista.
 5. Meilläkin häät elokuussa 2008 ja kolme päivää sitten ostin puvun. Ensimmäistä kertaa olin sovittelemassa pukuja pari viikkoa sitten ja silloin kyseinen puku jäi mieleen. Netistä katselin lisää pukuja ja mikään ei kolahtanut samalla tavalla, niin nyt sitten ostin puvun. Juuri minun näköinen ja oloinen, ihana Tuskin mieli tässä enää muuttuu, pitkään ollut jo selvillä minkä tyyppisen puvun haluan ja nyt se löytyi.
 6. Huntu ja tiara luultavasti. Huntua käytän varmaan vaan kirkossa, enkä tiedä vielä haluanko hunnun hääkuviin vai en. Hiukset haluaisin jättää kuitenkin osittain auki. Helmetkin olisivat varmaan kivan näköiset kampauksessa... : Voi kun osaisi päättää, onneksi on vielä aikaa
 7. Nostellaanpa taas tätä Pitopalvelua etsimässä ja kaikki kokemukset Pitoässistä tervetulleita!
 8. Minullakin vain yksi kaaso, hyvä ystäväni jo monen vuoden takaa. Toissapäivänä pyydetty ja mielellään ryhtyy kaason tehtävään.
 9. Tietääkös kukaan paljonko maksaa Midgårdin viikonloppu vuokra? Pitääkö sunnuntaina itse mennä siivoilemaan vai kuuluuko se vuokra hintaan?