Jump to content
Naimisiin.info

angelfish

Rouva
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

angelfish's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meillä häät oli Hailuodossa Luotokeskuksessa, joka sijaitsee myös Marjaniemessä. Luotokeskus on paikkana paljon upeampi merinäköaloineen kuin Rantasumppu ja samassa yhteydessä on hotelli ja sumpun mökit käytössä. Tosin A-oikeudet paikalla on, kuten on sumpullakin. MUTTA, ei tilavuokraa! Mutta jos haluatte omat juomat häihinne, niin kumpikaan näistä paikoista ei sovi. Tuolta mun hääpäikystä löytyy jotakin kuviakin paikasta, jos kiinnostaa.
 2. 1 kg massa maksoi varmaan 10€ tuolta Lahtisen vahavalimolta. Sieltä tilasin myös muotit, hajusteet ja värit. Olivat halvempia kuin esim. Sinooperissa, jossa on myös saippuanvalmistustarvikkeita. Mä tein tällaisia: Meillähän oli merellinen teema, joten siihen sopivaksi tehtiin.
 3. Mapi85: Mä tein n. 3cm kokoisia saippuoita valmiista massasta. Ostin Lahtisen vahavalimolta 1kg pakkauksen saippuamassaa ja tein n. 60 saippuaa eikä läheskään koko massa edes mennyt eli varmaan lähes 100 saippuaa saa siitä massasta. Se on yllättävän riittoisaa.
 4. Ihan unohdin tänne tulla kertomaan Malediivien matkakokemuksista. Mutta pientä juttua ja kuvia löytyy mun molemmista päikyistä jos jotakuta kiinnostaa. Vähän enempi sukelluskokemusksista tuolla sukellus-ketjussa (kun joku niitä kyseli). Mutta sanottakoon pikaisesti, että oli UPEAA, MAHTAVAA, TÄYDELLISTÄ!!! Täydellinen paratiisi ja joka pennin väärti.
 5. Tiina tekee Virholla tosi hyviä meikkejä, kuten myös minulle. Kampauskin oli aivan huippu, sen teki Talvikki.
 6. Meille tulee sininen alkumalja kuohusta ja Hypnotiq-likööristä. Nyt tarvitsisikin vinkkejä johonkin siniseen alkoholittomaan versioon???
 7. Raahen maistraatin henkikirjoittaja ei ainakaan vähän aikaa sitten vielä tiennyt jatkuuko hänellä työsuhde, mutta kannattaa kysyä, koska se mies on Oulusta. Me emme saaneet juhlapaikalle ketään lomien vuoksi, mutta pidetään vihkiminen sitten edellisenä päivänä maistraatissa ja oma kaunis seremonia hääjuhlassa. Olen kyllä täysin tyytyväinen tähänkin ratkaisuun, koska meille tulee niin hieno seremonia!
 8. Meille tulee myös kala-kasvis-menu. Itse olen kasvissyöjä (+kala) ja juhlimme kalasataman vieressä merellisiä häitä, joten kala nyt vaan on luonteva valinta. Alkupalapöytä koostuu erilaisista salaateista, joissa myös pastaa ja juustoa antamaan tukevuutta. Pääruoka on sitten ihan kalaruoka. Itse kasvissyöjänä olen hieman skeptinen joidenkin juhlapaikkojen/pitopalveluiden kasvispääruokien kanssa. Pitää olla tosi taitava keittiö, jotta se kasvisruoka on yhtä hyvää kuin vastaava liha-ateria. Mutta tämä tosiaan riippuu keittiön tasosta. ups! kirjotushärö muokattu
 9. Ensimmäiset saippuat valmiista massasta valmistumassa. Piti tulla vielä kysymään kokeneemmilta, että kannattaako tuosta valmismassasta tehdä saippuat jo nyt kesää varten vai meneekö ne jotenkin huonoksi? Ja mikä tuon massan säilyvyys noin muuten on? Sen tiedän, että valmiit saippuat pitää kääriä kelmuun.
 10. En mä viitsikkään ruveta tuon lipeän kanssa läträämään, kun huomasin, että tuolta Lahtisen vahavalimolta saa valmista massaa, värejä, hajuja ja vielä oikein sopivia muottejakin ja tuntuvat olevan halvempia kuin Sinooperin tuotteet. Muoks! Piti vielä kysyä, että tietääkö kukaan paljonko nuo muotit vetää saippuamassaa? Eli montako pientä (n. 3 cm) saippuaa saisi tuosta 1 kg:n massasta? Ettei tarttis sitten useaan otteeseen tilata, kun nuo toimitusmaksut oli aika kalliita.
 11. Miten sä teit nuo oliiviöljusaippuat? Mulla oli harkinnassa myös saippuoiden teko, mutta totesin, että tarvikkeet oli aika kalliita. Ihana idea kylläkin!
 12. Emily77: Me on varattu kuvaaja Linnan Juhlakuvasta koko päiväksi. Kuvaaja on nuori opiskelija poika (näin ymmärsin), mutta kuvat on kyllä hyviä ja erittäin edullisesti tekee koko päivän. Näinpä me jätettiin koko studiokuva pois ja otetaan kuvat miljöössä. Mutta jos juhlitte häitä 19.7 niin sitten on jo varattu!
 13. Mäkin haluaisin suosituksia hyvästä kosmetologista, kun tuota BellaBellaa ei näköjään ainakaan suositella. Meikit ja kampaukset on varattu, mutta haluaisin johonkin kasvohoitoon/-puhdistukseen. Suosituksia?
 14. No voi voi, tuo ajokortin puuttuminen on kyllä viimeinen niitti meidän toiveille saada vihkijä hääpaikalle. Meillä on häät ensi kesänä Hailuodossa ja Eilaan olen ollut yhteydessä, mutta hän sanoi ettei luultavammin sinne asti lähde. Vielä olen elätellyt hieman toiveita, mutta jos ei hän pysty edes itse ajamaan paikalle ja pois niin eihän se onnistu. Täytyy sitten vain käydä maistraatissa edeltävänä päivänä ja järkätä joku oma seremonia juhlapaikalla, se on ollut mun plan B. Niin, ja kannattaa kysellä niitä vihkijöitä myös tuolta käräjätuomareiden puolelta. Meille ei kyllä tärpännyt sieltäkään.
 15. Etsinnän jälkeen täältä löytyikin oikein kiva ketju, en vaan jaksa kahlata kokonaan läpi. Onkos muita Malediivien matkaajia ensi kesälle. Me meinataan lähtä heinäkuussa Mirihille, tosi pieni ja upee kohde, mutta upee on hintakin! Varataan matka Mr. Travelin kautta niin ei tarvi ruveta ite säätään. Joku tuolla totesi, ettei Malediivit ole mikään aktiivikohde. No en tiedä, en ole koskaan ollut, mutta me ainakin ollaan lähdössä sukeltamaan (siis laitesukellusta) sinne, joten aika aktiivia on sen puoleen. ;D Muuten mulle sopiikin, ettei siellä saarella paljon muuta elämää olekkaan! 8-)
×
×
 • Create New...