Jump to content
Naimisiin.info

Riikonen

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Riikonen

  • Syntymäpäivä March 16

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

927 profiilin katselua

Riikonen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. heisun heiluvilles. Liityin tänään jumppaan. Syvävenyttelyyn!!! Aattele.

  2. Heh, pakko oli tulla katsomaan sun profiilia, kun sattuu täällä olemaan sama nimi kun sulla nickinä =)

  3. Meillä kävi niin, että minun vanhemmat kysyivät, että koska te nyt sitten aiotte neimisiin mennä? Johon vastasin ykskantaan, että heti kun on rahaa. Löytyi oitis pienehkö hääbudjetti ja nyt sitten hääpäivään 2kk. Tuleva anoppini on ilmeisesti mielissään, että poikakin sitten vihdoin asettuu ja rauhoittuu.
  4. Siis, KIITOS,KIITOS,KIITOS!!! Näistä valmiista juhlaohjessäännöistä!!! Niin iso apu ettei mitään rajaa! Kiitos vielä!
  5. Espoon kartano. On vielä mukavasti syrjässä ja kaunis miljöö. Lampi talon takana...
  6. Mitäs tykkäisit Espoon kartanosta. Netissä on jotain kuvia, muttei mielestäni vastaa kunnolla Kartanoa. Käykää katsomassa paikanpäällä.
  7. Hei kaikille. Itse olen ollut joskus aikoinani töissä Backaksen puutarhalla. Jos siellä on vieläkin sama meininki niin henkilökunnan on pidettävä taukonsa silloin kuin ne on ilmoitettu olevan, jos et pidä silloin, niin ei tarvitse pitää koko päivänä. Ainakin tähän aikaan oli kellokortti järjestelmä, myös tauoille jolloin ruhtinaallisessa 12min. piti ehtiä syödä välipala ja käydä vessassa, sekä leimata itsensä taas töihin ja toki se kellokortti ei ollut samoissa tiloissa jossa lounastetaan. Tupakoitsijat polttivat jos ehtivät. En henk.koht. usko asioiden kovinkaan paljon tästä muuttuneen, miksi muutoin henkilökunta näyttää olevan aivan lopussa. Minä kuitenkin voin kaikille lämpimästi suositella Järvenpään kukkataloa sekä Helsingistä Eerikin kukkaa. Muoks. Jatkoa vielä edelliseen. Silloin Backaksessa meitä sitojia oli vuorossa kaksi tai yksi, ja meidän piti hoitaa suuren talon kaikki tilaukset sekä palvella asiakkaita ja sitoa heille. Kiirettä piti kovasti. Toivottavasti tilanne on tästä siellä muuttunut. Silti huonoa asiakaspalvelua ei voi hyväksyä, mutta ymmärrän hyvin ylityöllistettyä henkilökuntaa.
  8. Kyllä meilläkin mies saa uuden sormuksen, juuri sellaisen kun haluaa, eli sentin levyisen kultasormuksen. Pitää sitten kihlasormusta töissä, jos niin leveä sormus haittaa työntekoa käsillä.
  9. Riikonen

    Häätanssi / häähidas

    ;D Hjuu, ei tule meillekkään häävalssia, sillä sulhanen on yhtä taipuisa ja ketterä, kun junanveturi ja morsiammella on kaikki nivelet eriparia ja väärinpäin. Päätimme siis olla tappamatta itseämme hengästymiseen ja säästää vieraiden terveyttä ja olla rusentamatta heitä. Alunalkaen oli tarkoitus käydä kurssilla opettelemassa tuo valssi, (että edes jotain osaisi) mutta hinnat ja puhtaasti oma viitseliäisyys muuttivat mielen.
  10. Riikonen

    Jousikvartetti

    NANDU!!! Sulla sama häämarssi kuin meillä ja voin suositella, että kysyisit sellaiselta henkilöltä, kuin Lauri Ylinen. Heillä on jousikvartetti ja ovat mielestäni hyvin edullisia. Laitan sähköpostin sulle myöhemmin, kuitenkin heidän keskeneräiset nettisivunsa löydät: AVARAMUSIIKKI tai MUSIIKKIKOULU YLINEN & HONKILA Voisin hyvin kuvitella että tulevat mielellään, jollei heillä ole jo keikkaa silloin. Laurilla hyvin erikoinen puheääni, joten älä hämmästy sitä. On loistava muusikko ja voin lämpöisin mielin suositella heitä.
  11. Riikonen

    Taustamusiikkia häihin

    Meillä ruokailun aikana soittaa hiljaista ja rauhallista jousimusiikkia, viuluduo. Muutoin käytämme jousikvartettia. Olen myös ajatellut harpistia tähän tehtävään.
  12. Pidän tietysti niin paljon kuin mahdollista, töissä en voi pitää, mutta kyllä aina muulloin, jopa puutarhatöissä. On sormukset kuitenkin niin jo kasvaneet käteen kiinni...
×
×
  • Create New...