Jump to content
Naimisiin.info

Marta

Rouva
  • Viestit

    65
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Marta's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä oli pienet juhlat, vieraita tarkalleen ottaen 36. Itse olisin aluksi halunnut kutsua enemmänkin ihmisiä, mutta kompromissiratkaisuna jätettiin vierasmäärä tuohon. Ja hyvä ratkaisu oli; ehdin jutella kaikkien vieraiden kanssa, ruokailut sujuivat ilman sen kummempia jonotteluita ja tanssilattiallakin oli hyvin tilaa kaikille halukkaille :) Porukka pysyi "hallinnassa" ja omasta mielestä ainakin kaikki viihtyivät
  2. Marta

    Nainen bestmannina?

    Mun toinen kaaso on mies ja päälle tulee tumma puku. Ei käynyt edes mielessä ehdotella mekkoa vaan siksi kun kaasot yleensä on naisia ja sellaiseen pukeutuu. Vastaavasti jos sulhaseni bestman olisi nainen niin en lähtisi pukeutumista ohjaamaan (vaikka naisen pukeutumista mieheksi ei katsottaisi ehkä niin kieroon kuin miestä mekossa.... mene ja tiedä )
  3. ^tuon runon on kirjoittanut Maaria Leinonen
  4. ^ käviskö vaikka kun me avioon astumme?? Muoks. Auts, tuo astuminen olikin jo tuossa myöhemmässä kohtaa, tulis toistoa....
  5. Marta

    Teemana musiikki

    Oisko ihan hassu ajatus pitää 20-luvun jatsailutyyliin häät? Sulhoni heitti ajatuksen, ja lähdin sitä nyt itsekin miettimään. Eli sulholle "gangsta"vermeet ja mulle lainekampaus ja sulka päähän ja mitä kaikkee sillon nyt olikaan.. hih, tuntuu ehkä liian naamiaismeiningiltä..?
  6. Marta

    Japani?

    Tokio on äärettömän monipuolinen ja ihana kaupunki. Aikaa kannattaa varata reilusti, sillä nähtävää on uuvuttavan paljon. Jokainen kaupunginosa on kuin oma kaupunkinsa. Jos ihmismäärä alkaa ahdistaa, kannattaa käydä päiväretkellä jossain kaupungin ulkopuolella. Esim. Nikko oli ihana pieni kaupunki (?) vuoren kupeessa, siellä on valtavan laaja temppelialue (shinto- ja buddhalaisia) ja upea luonto.
  7. Marta

    Helsinki

    Kaipaisin kokemuksia/mielipiteitä uudistuneesta ravintola Blue Peteristä. Onko kiva paikka? Sopiiko pienelle, 30 hengen hääseurueelle?
  8. Olen tuloksetta yrittänyt googlettaa sanoja Mikko von Hertzenin biisiin Lupaus (laulaa sen yhdessä Terhi Kokkosen kanssa). Muistaako kukaan miten laulu menee kokonaisuudessaan? Mielestäni se on todella kaunis ja herkkä ja on tosi harmi että sitä kuulee esim. radiossa niin harvoin..
×
×
  • Create New...