Pronuptia

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Pronuptia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tirlittanin tavoin etsin nuotteja (piano) tähän kappaleeseen. Löytyykö jostain Suuri Toivelaulukirjasta?
 2. Meillä oli Merikannon Kesäilta - siinä kiteytyy niin hienosti Suomen kesä, pidän erityisesti siitä, kun siinä on monta eri osiota joissa eri tunnelmat. Ei ole ns. perinteinen häävalssi.
 3. Me kävelemme sulhasen kanssa, koska olemme olleet yli 10 v. yhdessä... ja muutenkin on sitten turvallisempi olo.
 4. Tilasin valkokultaisena sellaisen 3-timanttisen sormuksen (isompi keskellä ja kaksi pienempää vieressä). En tiedä onko näössä vikaa, mutta aivan kuin sormus ei olisi täysin symmetrinen. Ts. se "reuna" joka on isomman ja pienempien timanttien välillä on vähän erilainen oikealla vs. vasemmalla puolella, eli se itse "metallireuna" (en oikein osaa kuvailla). Mahtaako kellään olla samanlaista sormusta - laittakaa vaikka privaa, niin tiedän onko oikeasti aihetta huoleen vai kuuluuko siinä olla tuollainen lievä epäsymmetrisyys.
 5. Meille tulee kans pienet häät (hieman yli 30 vierasta), vihkiminen tapahtuu kuitenkin ihan "normaalinkokoisessa" kirkossa. Mietin sitä, että haluaisimme sään salliessa ottaa yhteispotretin koko hääväen kanssa kirkon ulkopuolella - eikö se ole vähän hassua, jos me riisinheittelyn jälkeen jäädään siihen pihalle palloilemaan, ja mennään asemiin valokuvaa varten, mutta hoidetaan virallinen kättelyosuus vasta ravintolassa? Miten muut, onko kukaan hoitanut sen onnitteluhässäkän heti siinä kirkon pihalla?
 6. Sama mielessä, eli jousikvartetti hääjuhlaan esittämään muutaman kappaleen + häävalssin. Häät Kokkolassa, joten sieltä lähialueelta jos löytyisi sopivia muusikoita...? Vinkkejä?
 7. Olen tummahiuksinen ja nyt tuntuu siltä, että "viikset" ovat alkaneet rehottaa (äidilläkin on huulten yläpuolella aika tummia karvoja) . No ehkä vähän liioiteltua, mutta kuitenkin olen ruvennut kiinnittämään huomiota asiaan ja haluaisin jollain tapaa nuo tummat karvat piiloon. En halua kuitenkaan ryhtyä nyppimään pois yksitellen... Vinkkejä?!
 8. Minäkin toivon vinkkejä hyvistä ompelijoista pk-seudulla, anyone?
 9. Niin, oliko jollain vinkkejä pk-seudun kosmetologeista?
 10. Täälläkin yks +30 ilmoittautuu! Takana seurustelua yli 10 vuotta, emmekä halua mitään isoja sukuhäitä, vaan pienet, jossa lähin perhe + lähimmät ystävät eli n. 30 henkilöä. Hyvää ruokaa, musiikkia ja tunnelmaa, siinä meidän resepti.
 11. Koska olen todella stressaavaa sorttia, aion pitää salassa esim. työpaikalla - en usko nimittäin, että jaksan sitä, että koko ajan on joku kyselemässä asiasta.
 12. Onko kellään ollut jaloleinikkiä kesäkuun puolessavälissä? Haaveilen kimpusta, jossa olisi jaloleinikkiä ja kieloa + mahdollisesti muutama pioni...
 13. Te, jotka olette teettänyt pukunne alusta asti pk-seudulla - onko suosituksia?
 14. Minua kiinnostaa tuo Vanhankaupungin ravintola - olen kerran ollut siellä syömässä ja ruoka oli hyvää. Suunnitelmissa on hyvin pienet häät kesäkuussa, joten siksi tuntuu, että ravintola on järkevin vaihtoehto. Kuinka kauan tiloissa saa/"kehtaa" olla? Voiko siellä järjestää jotain pientä ohjelmaa kuten häävalssin tanssiminen, jos roudaa oman mankan mukana?
 15. Samaa minäkin ihmettelen - minulla ei ole kokemusta kuin Matinésta (siis hiustenleikkuumielessä), mutta onko edelleen yhtä pätevä paikka kuin silloin "ennen vanhaan" kun sijaitsivat vielä Isollakadulla?