jemina_86

Morsian
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About jemina_86

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 04/17/86

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Joensuu
 1. tää on vain niin hakalaa keksiä noi todistajat tuonne kun kyseessä salahäät. Mun ystävä piiri kun asuu erikaupungissa ja ainut joka ois läheellä niin ois mun sisko mutta hää on semmoinen juorukello että en oikeen uskalla häntä ottaa jos salassa kerta halutaan pitää nämä vihkimiseen asti.. No pitää kysellä miettiä sitten että mitenkä tehdään..
 2. maistraatti se meilläkin..
 3. Tuli tuollainen kysymys mieleen että jos todistajat ottaa maistraatin kautta niin valokuvaavatko pyydettäessä vihkimistä?
 4. Eilen tuli varattua vihkiaika.. 17.6.2011 eli ottavat jo hyvissä ajoin ensvuoden aikoja Oltais eka haluttu juhannusaatto (24.6) mutta ei kuulema virasto auki silloin ja jos välttis oltais se haluttu niin ois saatu pulittaa 200e moisesta. siksi viikolla aikaisemmin sitten. Mitään juhlia emme järjestä.. että ihan kaksin sinne vaan + todistajat jotka vielä mietinnässä että ovatko jokut ystävämme vaiko talon puolelta.
 5. Tässä kanssa yks salaa vihille "karkaava". Tosin miunhan pitäis olla jo naimisissa kun kaikki järjeselyt tehtiin jne.. Mutta sitten kuukautta ennen peruttiinkin kaikki. (painavammat syyt siihen sitten) joten rakas sulhoni sai idean tämän intiimit kahden keskeiset häät maistraatissa. Aluksi vastustin ajatusta täysin mutta nyt olen jo alkanut siihen tottua. Kerkeäähän sitä sitten myöhemmin sen siunauksen kirkosta hakea jos siltä tuntuu. Jeps varasin siis eilen meille vihkiajan joka on 17.6.2011 <3 ja ihan siis kaksin mennään. (ei vielä mietitty että ketkä todistajiksi, mutta saahan ne sieltä virastoltakin) Mietinnässä vielä että millä tavoin suvuille ilmoitetaan asia vihkimisen jälkeen. Kun ei aijota juhlia järjestää (ehkä sitten parin vuoden päästä kun rahatilanne taas vähän parempi, vaikkapa meidän 10-vuotis yhdessä olon kunniaksi ne juhlat sitten) Niin me ei ollakkaan mikään tuore tapaus kun kohta 8-vuotta oltu yhdessä No maitraattiin aattelin laittaa ihan vaan jonkun juhlamekon.. Ja juu kyllä minä laitan sitten juhliin (kun ne joskus järjestetään) niin ihan hääpuvun tai juhlavamman juhlamekon/iltapuvun.. Joten anna mennä vaan jos siltä tuntuu että haluat sen hääpuvun laittaa vaikka oisittekin olleet vuoden tai viis vuottakin naimisissa ennen juhlia..
 6. me mennään perjantai 17.6.2011 Joensuu <3
 7. Kyllä se on ihan se maitraatissa naimisiin menty päivä.. juhlat pyritää järjestämään sitten myöhemmin samana päivänä.. vuodesta ei vielä tietoa että koska juhlitaan..
 8. Kirjoiin aikaisemmin että karataan poikamme 2-v päivänä naimisiin.. No kuinkas sitten kävikään.. aikaistimme hääpäivää kesäkuulle joten salaa vihille mennään 17.6.2011 <3 reilu 9kk enään siis.. Voi olla että äitini saa sydärin vaan tää on just sitä meitä. Juhlia kerkeää myöhemminkin.. Ja siksi aikaistettiin kun halutaan kuitenkin pitää pojan synttärit ominaan ja häät ominaan.. Niin ja vihkiaikakin on nyt varattu.. Voikin alkaa miettiä sitä pukeutumis puolta sitten.. en mitään perinteistä hääpukua halua että varmaan joku juhlamekko päälle ja siinä se.
 9. Täälläkin mukaan ilmoittautuu uusi salaa naimisiin menevä.. (hääpäivä 19.8.-11,joka siis samalla poikamme 2-v päivä) pähkäilen täällä asiota että koska voi varata tuon vihkimis ajan? ja mitä ihmettä laittaisi päälle. sulhon kanssa pähkäillään todistajia.. ja joo meidän piti mennä alunperin kirkossa naimisiin nyt tänä vuonna vaan peruimme.. (butjetti yms muut henk.kohtaiset syyt) joten sulhanen sai päähänsä tämän siviili vihkimisen salassa muilta. juhlat tarkoitus pitää sitten joskus myöhemmin kun siltä tuntuu.
 10. Tulenpa minäkin tänne kirjoittelemaan.. Olin varannut yhdeltä myyjältä (en muista nimimerkkiä mutta mailissa lukee heinakuunrouva) tuikkukipot 30kpletta (joissa kukkakuvio) jotka lupasi myydäkkin minulle 15€+postikulut vaan olen odotellut ja odotellut koska tämä myyjä laittaa minulle tuikkukipoista tiedot ja tilinumeronsa.. joulun alla sain sentään kuvan noista mutta muuten ei ole myyjästä mitään kuulunut. Hieman alkanut tässä epäilyttää moinen myyjä että onko hällä edes kyseistä kaupankaan. Enään en kyllä odottele jos ei hänestä ala todellakaan mitään kuulua.. Eiköhän palstalta luotettavampiakin kauppakumppaneita löydy. Viimeeksi kun kyselin kippojen perään niin sanoi olevansa joulu lomalla. Olimme myös ennen joulua menossa hakemaan näitä kippoja häneltä jyväskylästä vaan reissumme peruuntui mieheni töiden takia joten päädyimme tähän postitus ratkaisuun ja tämän jälkeen myyjästä ei ole kuulunut tuon taivaallista... Myyjällä on myös puhelin numeroni vaan ei ole koskaan edes vistiä laittanut taikka soittanut.. joten alkaa hiukka kuulostamaan että noinkohan edes kippojani tulen saamaan.
 11. Mulla kaasoinani tulee hääräämään 2 hyvää ystävääni jotka ovat samalla mieheni velipuolien vaimoja.
 12. No mä varasin esin juhlapaikan ja sitten vasta kirkon. (juhlapaikan varasin jo talvella) ja kirkon nyt 1.6 ja onneksi saatiin vielä halutulle päivälle vihkiaika. Muuten meidät ois varmasti vihitty juhlapaikan pihalla. (sekin toki ois mulle käynyt) vaan onpa nyt kirkko ja jatkopaikka.
 13. meille tulee Tauskin sinä vain kappale Mies kyllä haluis perinteisen akselin ja elinan vaan kun mein häät on kuitenkin myös tulevan mieheni ja sen kaksoisveljen 30-v juhlatkin niin kyllä saa nyt tottua että en ihan tavallista valssia halua. Toki vanhemmalle sukupolvelle niitä valssejakin soitetaan. Onneksi sisareni avomies on dj joten lupautu hoitamaan tuon musiikki puolen.
 14. Me juhlimme häitämme Honkavaaranperinne pihassa täällä Hammaslahdessa (Joensuussa) (läheellä kotiamme vielä kaikenlisäksi tuo paikka) Tuleva sulhanen nimen omaan halusi kyseisen paikan. Ja onhan se nätin maalaishenkinenkin paikka. häitämme tanssitaan 31.7.2010 <3 Ja vihkiminen tapahtuu Pyhäselänkirkossa (tämäkin sulhasen toive) vaan mitäpä ei rakkaansa eteen tekisi kun on kuitenkin myös hänen 30-v synttäri juhlat samalla.
 15. meillä juhlapaikka niin läheellä kotia että koirat ovat siis kotona ja sovitaan että joku vieraista käy koirat ruokkimassa ja pissittämässä juhlan oheella (varmaankin bestmänille tai anopille lankeaa tämä homma kun anoppi asuu tuossa naapurissa ja lapsemme on sinne yöksi menossa) Joten erillistä hoitopaikkaa elukoille ei tarvitse hankkia.