Angiina

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Angiina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Aikastas hyvin on häät näyttäneet sujuvan hääfoorumilaisilla lapsien osalta, mutta haluan silti kantaa oman kokemukseni vielä kasaan :. Meillä oli heti selvää, että lapset ei ole kauhean tervetulleita... Ei olla itse lapsi-ihmisiä (ainakaan vielä), joten kutsutkin lähetettiin aina vaan niiden ihmisten nimillä, jotka häihin todellakin haluttiin kutsua. Moni yritti kyllä ilmottautuessaan buukata mukaan jälkikasvuaan, mutta linja pidettiin tiukkana 8). Tämän takia ei onneks peruuttanu ketään ;D. Yks sulhon työkaveri kyllä sano että jaa, he tulee sitten vaan kirkkoon, mutta kyllä mä ainakin näin ne juhlapaikalla yömyöhäselläkin vielä tanssimassa ja ihan ilman sitä lasta tosiaan. Kaikesta kontrollista huolimatta lapsia tuli silti :. Nooh, onneks vaan kolme, mutta kuitenkin. Yhden tulosta tiedettiin, mutta kun sulhon täti on tän pikkutytön isoäiti, ni se ei edes halunnu kuulla ettei lapsia oo kutsuttu, koska halus esitellä kaikille sulhon puolen sukulaisille tyttärentytärtään :, toinen oli mun parhaan ystävän kaks vkoa takaperin syntyny sylivauva ja kolmas pikkupoika oli meidän kaveripariskunnan jälkeläinen, jonka tulosta me ei tiedetty yhtikäs mitään > mutta sielläpäs se näytti juoksentelevan juhlapaikalla ja isä karas perässä minkä kerkis... Ei mua lapset sinänsä haittaa, kunhan ne ei tosiaan karkaile jaloissa. Molemmat kävelyikäset lapset juoksuutti aikuisia perässään ja kiljuivat kaupan päälle mennessään. Kaverit ja vanhemmat oli oikeen hermostunu ku kirkossakin tää yks pikkulikka pisti kauheen shown pystyyn, meen tahtomisia ei ollu kuulemma kuullu kunnolla ku toinen vaan kiljuu ja poraa...Argh >! Just tän takia mä en niitä kakaroita olis halunnu. On se kumma ettei vieraat tajua kunnioittaa hääparin toiveita tarkemmin! Ainut lapsista kenestä ei ollu minkäännäköstä haittaa oli tää sylivauva .
 2. Oih, onpas kivaa muistella taas! Eli me kun vietettiin hääyö keskustan hotellissa, ni heräiltiin rauhassa klo 09.30 (tai mä heräsin, aviomies oli mua tuijotellu ties kuinka kauan,heh...mahdoin olla tosi rouvan näkönen siinä kuorsatessani), makoiltiin sängyssä vielä hetken ja mentiin aamupalalle. Sitte ku oli kuvut ravittu ni hypättiin autoon ja kurvattiin meidän äidin luo muistelemaan edellistä, erittäin onnistunutta hääpäivää. Avustettiin bestmania autonsa hakemisessa, ku sillä tais olla aikas paha krapula (heh...) ja iltapäivällä pakattiin kamat ja kissat ja hurautettiin sulhon sukumökille nauttimaan toisistamme Päivä oli kyllä tunnelmaltaan ihan omaa luokkaansa!
 3. Kävin just viime perjantaina tilaamassa morsiuskimpun ym. asiaan kuuluvat kukat. ;D Morsiuskimpun hinta on max 85 euroa. Kimppu koostuu eri vaaleanpunaisen sävyisistä, eri lajisista ja eri kokoisista ruusuista. Heittokimpun hintaa en kyselly, mut se on miniversio mun "oikeesta" kimpusta, luulisin että alle 40 eurolla selvitään. Vieheet makso 5e/kpl, ovat ihan vaan neilikoita.
 4. Noniin ja tähänkin aiheeseen pitää taas pistää omaa kommenttia ;D . Oon ollu useissa häissä just Rantakartanossa ja täytyy kyllä todeta, että ruoka on siellä ihan tajuttoman hyvää enkä oo ainoo joka on kehunu. Paikka on muutenkin tosi nätti ja meinínki on siellä aina ollut hyvä. Rantakartanossa on myös baaritiski, josta janoisimmat vieraat saa tankata ihan omaan laskuun jos booli tms. ei riitä. Henkilökunta on myös todella sympaattista ja asiansa osaavaa porukkaa Kun tuli omat häät ajankohtaiseksi 8) , tiesin heti että joku muu paikka kuin Rantakartano (kaikesta plussasta huolimatta) ja ihan just siitä syystä, että on niin monien muiden häitä siellä viettäny ja halus omat häät johonkin muualle ??? . Suomalainen Klubi oli ollu haaveissa jo kauan ja kun paikkaa menin ekan kerran äiskän kanssa katsastaan, ni heti kolahti . Aivan upeet kristallikruunut, isot ikkunat ja muutenki tosi komeen näkönen juhlatila! Vihkiminen kun tapahtuu Keski-Porin kirkossa ni juhlavieraat ei yksinkertasesti voi eksyä siirtyessään jatkopaikkaan. Suomalaisen Klubin henkilökunta on ainakin tähänastisten kokemusten perusteella ollu erittäin asiallista ja mukavaa porukkaa, toivottavasti jatko sujuu samalla linjalla
 5. Aivan ihana paikka teillä Annep ! Jos tosta paikasta ei tunnelmaa saa ni ei sitte mistään . Meillä ei paikasta tartte vuokraa erikseen maksaa ku on ravintola, ruoka ja juomapolitiikka maksaakin sitte sen verran että oksat pois :