Jump to content
Naimisiin.info

Ms Ponte

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ms Ponte

  • Syntymäpäivä 05/17/1977

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki, Arabianranta

Ms Ponte's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä hääbändimme Mätt soitti Metallican; Nothing else matters , aivan huippuhyvä!
  2. Minäkin soittelin eilen tiehallintoon ja kerroin kylttien määrät ja paikat suunnilleen ja se oli sillä selvä!
  3. Ms Ponte

    Bändien hinnat

    Meidän häihin tulee Mätt soittamaan ja hinta on vähän reilu 1000 egee ja tietenkin saavat syödä ja juoda niin paljon kun haluaa. Kyllä maksamme kuitenkin mielellään tuon hinnan eikä mielestäni ole kallis kun ajattelee että viisi ihmistä matkustaa ensin yli sata kilsaa ja sitten vielä soittavat 3x45min. Eihän siitä jää käteen musisoijille per nuppi paljosin mitään. Oltaishan me saatu paikallinen poppoo halvalla mutta taso olisi ollut ihan toista luokkaa.
  4. Ms Ponte

    Ilmapallot somistuksessa

    Meillä tulee autoon (antenniin) ilmapalloja ja juhlapaikalle laitetaan ainakin lavan reunalle jossa bändi esiintyy ja tarkoitus täyttää pallot heliumilla ja sitten vielä lapsille tarkoitus täyttää palloja kun niitä meidän häihin tulee aika paljon.
  5. Meillä asuu niin Kaaso kuin Bestmankin eri paikkakunnalla ja hyvin ollaan saatu suunniteltua häitä. He ovat keskenään aviopari. Itse asutaan Helsingissä ja häät on noin 300 km päässä täältä. Ollaan soiteltu, lähetellään sähköpostia ja hyvä syy kyläillä useammin .
  6. Täältä tulisi muutamia ideoita joita aiomme käyttää meidän häissämme; syy siihen lienee se että itse olen pohjanmaalta lähtöisin ja suurin osa suvustani on pohjalaisia. Itse asumme Helsingissä ja häät pidetään Virroilla. Mitään "puukkojuhulia" nyt ei kuitenkaan toivon mukaan ole tulossa. No mutta tässä: ensimmäiseen yhteiseen häävalssiin suunnitteilla helavyöt joita saa tilata niitä valmistavasta yrityksestä. Häissä jaetaan ihan normaalisti hääkarkit mutta niissä on pohjalaisia sanontoja; niitä löytyy esim. Lauri Tähkän nettisivuilta. Ehdotti joku kyllä että ostakaa nämä kumisaappaat "emäntä" ja "isäntä" ja laittakaa ne häävalssin ajaksi jalkaan.
  7. Virtain kirkko on mielestäni kaunis; tuleva vihkikirkkomme.
  8. Kurkkasin, et joko näkyis päiväkirja/blogi:).

    Iloista viikkoa!

  9. No niin, olin eilen sitten Tyylitai'assa meikissä ja täytyy kyllä sanoa että en meinannut itseäni tunnistaa kun sieltä ulos kävelin. Todella hyvä meikki! Todella hyvä palvelu ja ystävällisesti myös antoi vinkkejä minulle kun oma meikkaustaitoni on vähän sitä sun tätä. Sai tummat silmänalusetkin piiloon.
  10. Meillä ensi kesänä meikin ja kampaukset hoitaa Tyylitaika Tampereelta; en ole vielä käyttänyt heidän palveluitaan aiemmin mutta omistaja tuntui todella mukavalta ja osaavalta. Niiden sivuilla on hinnasto ja kuvagalleriakin. Menen sinne meikkiin 2.2.2008 joten voin kertoa sitten miltä vaikutti.
  11. Vietämme häitä Sulhasen entisellä kotipaikkakunnalla Virroilla ja se on myös minun entinen asuinkunta. Täällä Helsingissä olemme asuneet monen monta vuotta. Matkaa hääpaikkakunnalle on noin 300km, mutta suurin osa sukulaisista asuu sielläpäin.
  12. Täällä kanssa yksi kolmekymppinen "muusa" ja sulhanen on 32v. Meillä on jo pitkä yhteinen taival takana yli 13v. ja noin vuosi sitten alkoi tulla ajatus avioliitosta kun kosintakin tapahtui jo reilu 12 vuotta sitten.. Alettiin vaan puhumaan yleensä häistä ja mies sanoikin että ens kesänä on sitten meidän aika astella alttarille...Sulhanen teki uusintakosinnan jouluaattona-07 ja sain uuden kihlasormuksen. Meille on ollut tärkeää että joskus vihitään kirkossa ja lähimmät ihmiset ovat sitä todistamassa ja päätettiin sitten pitkän pohdinnan jälkeen että pidetään sitten kunnon juhlat vielä päälle. Varattiin tämän vuoden elokuulle kirkko, juhlapaikka ja työväentalo jossa sitten on jatkobileet. Vieraita 100-150. Puku tulee olemaan valkoinen tai ivory, sellainen että siinä on kiva olla mutta huntua ei varmaankaan tule koska mulla on mustat pitkät hiukset niin ne riittää. Mutta muuten kaikki kaasot, bestmanit, morsiusneidot, jotain ohjelmaa mutta ei viel' tarkempaa kuvaa.. Olemme oikeastaan vasta nyt vähän aikuistuneet ja rauhoittuneet että meillä on aikaa ja malttia järjestää sellaiset juhlat mitkä itsestä tuntuu oikeilta ja hauskoilta. On tämä kyllä hauska ketju ollut lukea että miten paljon ihmiset haluaa erilaisia asioita ja kunnioitan kyllä kaikkien omia mieltymyksiä täysin. Ja olisihan se aika tylsää jos kaikki häät menisivät aina saman kaavan mukaan.
  13. Ms Ponte

    Tuikkukippojen koristelu

    Me laitetaan varmaan suurin osa led (lepattavia)kynttilöitä, turvallisia ja ei tarvitse huolehtia sammuneista kynttilöistä. Ei noi kyllä korvaa oikeita kynttilöitä mutta pienet lapset kun juoksee häissä hiukset liekeissä niin ei se ole kyllä kauhean kivaa.
  14. Aion pitää oman sukunimeni joka on Tietäväinen. Oma nimeni on kuitenkin aika harvinainen vaikkakin mieheni nimi vieläkin harvinaisempi...Säynäjoki. ...me ei kumpikaan tykätä toistemme sukunimistä ja päädyttiin pitämään omat nimemme. ... ja minustahan tulisi tyhmä jos en olisi enää "Tietäväinen"! :
×
×
  • Create New...