Jump to content
Naimisiin.info

Oora

Morsian
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Oora's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Kurkkasin, et joko näkyis päiväkirja/blogi:).

    Iloista viikkoa!

  2. Mansikka82, tuo oli yksi minunkin suosikkipuvuistani! Merkki on Essense of Australia. Täältä löytyy: http://www.essensedesigns.com/files/onepie...alogue-pg7.html Muistaakseni Briteissä oli lähin jälleenmyyjä. Saman puvun löysin myös täältä (sivun alakulma): http://www.jormabridal.com/wedding_dress8.html jos siis netin kautta Kiinasta tilaaminen ei tunnu huonolta vaihtoehdolta.
  3. Mä olen kanssa pari kertaa epilaattorilla vedellyt käsikarvat pois. Mä oon varmaan vaan niin herkkä ihminen että sellainen kipu on kyllä aivan liikaa niin huomaamattoman asian takia.. Mutta onhan kädet ihanan sileät pitkään tuon ajelun jälkeen. Mutta tosiaan ei ihan häiden aattona kannata kokeilla. Mulla ainakin kädet punoittavat seuraavan päivän. Jännä juttu nuo karvat muutenkin. Nuorempana ne olivat lähes joka paikassa kauhistus, nykyään ajelen sääretkin ehkä pari kertaa kesässä ja talvella vielä harvemmin. Kainalot tosin ovat minunkin mielestä karvaisina epäsiistit.. Jalkoihin ja käsivarsiin eivät muut ihmiset niin tunnnu kiinnittävän huomiota, itseä häiritsevät enemmän, jos häiritsevät.
  4. Meillä on häät Virroilla, Marttisten vanhassa pappilassa. Todella kaunis paikka, kannattaa ehdottomasti tutustua vaikkei olisikaan sieltäpäin kotoisin! Isoja plussia on että majoituskapasiteettiä on lähemmäs 200 hengelle järven rannalla ja hintakaan ei päätä huimaa, lisäksi alkoholitarjoilun pystyy itse järjestämään.
×
×
  • Create New...