Pipari

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Pipari

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Allekirjoitan tämän. Ostimme tuolta kihlamme ja huomasin vihkisormusta etsiessäni, miten vaikea "perusmerkeistä" oli löytää yhtä painavaa sormusta. Piirosella kaikki pelasi hienosti ja sormuksista tuli hienot.
 2. Hei, Arran! Mikäli muistan oikein, kukkia oli neljäkymmentä ja hinta oli n. 40 e, eli kokolailla euron/kappale maksoivat.
 3. Käykää ihmeessä lukemassa meidän häämatkakertomus kuvineen täältä. Ei ole valittamista, ja kun hotellinkin valitsee oikealta paikalta niin löytyy sitä hiekkarantaakin!
 4. Meillä ei ollut gladioluksilla mitään vettä päivän aikana. Kukat pantiin pöytiin yhden jälkeen päivällä ja kestivät hyvin koko päivän, kun olivat olleet yön vesisangossa. Kukista leikattiin varsi siistiksi ja kuivattiin paperilla, ettei sotke liinaa. Tietty jos ostat kukat kukkakaupasta (me haettiin tukusta niin olivat vähän multaisia) niin he laittavat ne valmiiksi esiintymiskelpoisiksi.
 5. Azorit on luontomatkaajan paratiisi, mutta hintaluokaltaan lähes samaa luokkaa kuin Suomessa. Tosin kannatta käydä eri saarilla, joten matkan miettimiseen ja suunnitteluun kannattaa varata aikaa. Toinen kuuleman mukaan hieno paikka on Ranskan lounais-rannikko ja Garonnen allas Akvitaniassa, jossa on iso metsäalue. Mun päikkärissä on kuvia. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...04403;start=120 Madeira on myös patikoitsijalle kiva paikka, koska saarella on tosi vaihtelevaa luontoa vuoristosta johtuen. Eukalyptusmetsässä oli vinha tuoksu, ja saaren keskiosassa on aivan taianomaista metsää. Ihan odotin että keijut kurkkivat puiden takaa... Madeiralla voi tehdä eri mittaisia retkiä, ja etenkin alkukesästä saarella on tosi kukkaista. Madeiralle pääseekin aika edullisesti. Itse päätettiin sitten lähteä tavallaan Eurooppaan eli Réunionille Madagaskarin lähelle. Saari kuuluu Ranskalle. Hinnassa ei kyllä säästetty, päin vastoin. Mutta luonto on upea.
 6. Meille tulee vihkimisen jälkeen lauluesitys, jossa lauletaan Fairground Attractionin Allelujah. Tässä sen sanat: The lights on the westway go on a million cars hurry home an ice cream van shuts off its tinsel bells winter won’t be long I see you every day I watch as you walk down this way we pass on the stairs of this council block too shy to find words to say but your smile is a prayer that prays for love and your heart is a kite that longs to fly hallelujah here I am let’s cut the strings tonight so meet me on the corner at eight let’s get out of this place we’ll kiss the first of a million kisses and let the past fall away for your smile is a prayer that prays for love and your heart is a kite that longs to fly hallelujah here I am let’s cut the strings tonight yes your smile is a prayer that prays for love and your heart is a kite that longs to fly hallelujah here I am let’s cut the strings tonight yes your smile is a prayer that prays for love and your heart is a kite that longs to fly hallelujah here I am we’ll cut the strings tonight and we’ll kiss the first of a million kisses.
 7. Meille tulee laamanni vihkkimään juhlapaikalle (lauantaipäivänä), kun on sukulaisen läheinen työtoveri. Emme aio antaa hänelle mitään ekstratyötä kuten puheen kirjoittamista vaan hän lukee vihkikaavan, ja otamme ehkä sormusvalan lisäksi. Tai sitten itse kirjoitamme jonkun pienen puheen jonka hän sitten vain lukee.
 8. Täällä yksi niistä Jpään tyttäristä jotka ovat Tuusulaan loikanneet. Meitä ei tosin vihitä kijkossa vaan Hyrylän torpan pihalla.
 9. Mä en kanssa ymmärrä mitä hauskaa on puhua väärin jotakin kieltä, siiis jotain muuta kun omaa äidinkieltään sanaleikinomaisesti.
 10. Kertoisitko Nunnu millainen juhlaohjesääntö teille tuli? Meinaan itsekin aiomme muokata noita "valmiita" vähän aidomman oloisiksi, ja jos vaikka saisi vähän vinkkiä...
 11. Sana skumppalasi tulee sanasta skumvin joka on suoraan suomeen käännettynä kuohuviini.
 12. ´Tuo irtotee kuulostaa kanssa tosi kivalta! Vaikka tyllikankaaseen sitä ei varmaan voi pakata mutta sellofaanissa näyttää varmaan hyvältä!
 13. Häänameja nämä eivät tietenkään korvaa mutta tosi kaunis idea! Voink uvitella tuon tilanteen ja se on varmaan liikuttava ja juhlava!
 14. Ajattelin heti että voisi olla kivan näköistä jos teltan keppien ympärille kietoo murattia, krassia tai jotain.