Jump to content
Naimisiin.info

EnniOona

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

EnniOona's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä mies laittaa mustan Bonjour-puvun, johon tulee helmen harmaa solmio ja musta liivi, jossa hopeisia kirjailuja. Sit tulee myös hopeinen taskukello ja hopeiset kalvosinnapit.
  2. Tässä mun puvusta vielä teko/sovitusvaiheessa kuva...
  3. Meidän menu: - Vihreä salaatti - Italiansalaatti - Aurinkosalaatti: porkkanaraaste, kurpitsa - Graavilohi - Savulohi - Tomaattisilli - Keitetyt perunat - Porsaanfilee, pippurikastike, lihapullat - Kasvisgratiini - Juustotarjotin - Leipä, voi, kotikalja, maito mehu, vesi - Hääkakku, sokeriton kakku - Hääleivos - Kahvi, tee, mehu Hinta on 25€ / hlö
  4. 19.7 2008 Lamminpään osuuskuntatalo, Tampere.
  5. EnniOona

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Meillä kanssa on aikataulu vielä ihan kadoksissa.... Lisää vinkkejä kaipaisin, miten teillä on menetelty?
  6. Meille on kanssa vuosien saatossa kertynyt kaikkea tavaraa, joten pitäs kutsuun laittaa jotenkin kivasti, että raha ois mieluinen lahja. Jotain tällaista suunnittelin kutsuun lisättäväksi: Kotiimme on kertynyt tavaraa, enemmän haluaisimme nähdä maailmaa avaraa. Jos haluat meitä juhlissa muistaa, voit kirjekuorella kolisevaa tai kahisevaa lahjahuolista helposti luistaa.
  7. Ihan puhelimessa kysyin... Ja suostuivat molemmat.
  8. Meillä on varattuna juhlapaikaksi Lamminpään Osuuskuntatalo. Käytiin jo paikanpäällä pikkusen katselemassa, mutta nyt kaipaisin käytännön kokemusta siitä, että kuinka paljon vieraita sinne mahtuu hyvin istumaan, jos aikoo pitää tanssihäät... että siis jäisi tilaa myös tanssille yms.
  9. Minusta tulee ensi kesänä rouva Keronen.
  10. Sen verran vaan sanoisin, että keskustan kampaamoissa on monissa sikahinta. :-/ Kannattaa hieman soitella / kierrellä ja vertailla hintoja myös vähän kauempana (lähiöissä) olevien kampaamojen kesken. Mm. tässä meidän lähellä olevassa kampaamossa maksaa koekampaus ja hääkampaus yhteensä 84€. Ja sikäli vielä kiva, että kampaamossa kaikki työntekijät on noin 30v, että ei sitten tuu mikään "mummokampaus". [smiley=thumbsup.gif]
  11. EnniOona

    Tekojääpaloja

    http://www.aga.fi/international/web/lg/fi/...vinkit_kuivajaa täällä tietoa hiilihappojäästä.
  12. Meillä on lapset tehtynä ennen avioliittoa. Mulla on edellisestä suhteesta tyttö ja sitten meillä miehen kanssa on yhteinen tyttö. Miehellä ei ole muita lapsia. Ei oikeastaan ennen ajateltu naimisiin menevämme, mutta nyt jotenkin asia "kolahti". Hyvä niin.
  13. Eipä olla vielä niin kauheasti tuota mietitty, kun tuohon päivään on vielä aikaa.... Mutta luulisin, että kuljettajana toimii mun veli; ammatikseen kun autoa ajaa muutenkin.
  14. Näinhän se on! ;D Me varattiin juuri tuo Haulitehdas, ja hinta on kuulemma koko viikonlopusta ensi vuonna 600€. Että ihan sopuhinta.
  15. Me otetaan kuvat varmaan sitten vasta hääpaikalla, ei haluta studiokuvia. Ja eihän tuo sulho saa nähdä pukua ennen kirkkoa.. ;D
×
×
  • Create New...