Miadora

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Miadora

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei morsian-08: kyllä orkideaa saa heinäkuussa ihan hyvin. Minulle sanottiin kukkakaupassa, että lähes kaikkia kukkia saa ympäri vuoden, hinta vain vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Mielestäni orkideakimppuni + viehe tämän vuoden heinäkuun 21. päivänä ei maksanut liikaa, 50 euroa. Ei kannata haudata unelmiaan pikkuseikkojen takia!
 2. Olen ollut kahdella eri kosmetologilla karvojani poistattamassa ja täytyy sanoa että toinen saa kaikki karvat pois ja toisella jää karvoja mielestäni liian paljon sinne tänne... En osaa selittää vahauksen lopputulosta kuin sillä, että toinen tekee työnsä huolellisemmin ja toinen hosuu ja hutiloi. :/ Sokerointi-menetelmä oli vähän pettymys, yhtä kivuliaskin oli, vaikka mainostetaan lähes kivuttomana. Seuraavalla kerralla valitsen pelkän vahauksen.
 3. Kyllä minä olen saanut apua ihan vaan Yotuel-hammastahnastakin, tosin eron huomaa vasta n. viikon säännöllisen käytön jälkeen. On muutenkin tosi hyvä hammastahna vaikka ei vaahtoakaan kuten Pepsodent.
 4. Hiusladosta saa myös sekä kampauksen että meikin, tyytyväisenä olen sieltä lähtenyt. Kahden Kauppa on myös hyvä valinta, aikoja vain voi olla vaikea saada, on kovin suosittu.
 5. Olen ollut kampauksessa ja meikissä sekä Kahden Kaupassa että Hiusladossa, molempiin olen ollut todella tyytyväinen. Jos haluaa todella huolella pohjustetun ja viimeistellyn meikin, silloin Kahden Kaupan Susanna on oikea valinta.
 6. Mulla käsikarvojen ajelu ei oo aiheuttanu mitään valtaisaa karvankasvua, karvojen vahvistumista tai tummumista, oon ajellu käsikarvani n. kerran kk:ssa ilman mitään ongelmia ja ne kasvaa paljon hitaammin takas kuin esim. säärikarvat, joita poistankin useimmiten tästä syystä kosmetologilla kuumavahalla/sokeroinnilla. Kyllä mun mielestä käsikarvat voi ihan hyvin poistaa ihan itsekin.
 7. Meidän häihin oli varattu hampurilaisia iltapalaksi, mutta tarjottiinkin sitten hääaterialta jääneitä ruokia,ettei tarvinnut hukkaan heittää. Hyvin maistuivat. Mielestäni iltapala on hyvä olla aina jos juhlinta jatkuu yli 22:een asti.
 8. Meillä ei ole menneisyyttä hävitetty, mutta muistot ovat kuitenkin siirretty pois näkyvistä. Vanhat sormukset on myyty. Mustasukkainen ei ole syytä olla toisen menneisyydestä, mutta ei ole tarpeen elää menneisyydessä vaan katsoa yhdessä tulevaan.
 9. Meidän häissä oli kymmenkunta 2-9 vuotiasta lasta ja hyvin meni! Leikkivät ja juoksentelivat keskenään; muutamia ulkopelejä oli hankittu, joita lapset sitten pelasivatkin juoksentelun lomassa. Lapset kuuluvat juhliin siinä missä aikuisetkin. Onneksi meidän häissä ei ollut yhtäkään "kauhukakaraa". ;D Tiedän toki, että yksi sellainen voi pilata paljon, mutta toki silloin kuka tahansa aikuisista voi ojentaa lasta, jos vanhemmat eivät sitä tee.
 10. Käytän vain vihkisormusta, koska kihlaa ei koskaan hankittukaan...