muikkeli

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About muikkeli

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 06/06/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. meillä oma pöytä oli helppo ratkaisu..
 2. Meidän vajaa vuoden ikäinen koira menee hääjuhlan ajaksi pentutapaamiseen siskokoiran omistajan mukana (hoidossa la-su). Sama henkilö ottaa koiramme myös häämatkan (2vkoa) ajaksi hoitoon. Saa leikkiä päivät pitkät siskonsa kanssa Me ajattelimme ottaa kuvia koiramme kanssa etukäteen hääalbumia varten esim.koemeikki ja -kampauspäivänä.
 3. Tosi hyvä idea "kosto polttariporukalle" ! Minäkin jään odottelemaan uusia ideoita..
 4. Täältä on kiva lukea muiden kokemuksia, koska meillä häämatka Bangkok-Hua Hin elo- syyskuussa 2008 Me varasimme matkan Tjäreborgin kautta, Hua Hinin hotelli http://huahin.regency.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp
 5. Hei, Jos haluatte ohjelmaa ruokailun ajaksi, vaikka buffet ja juhlavieraat eri tiloissa niin ohjelman kannattaa olla sellaista mitä voi "helposti seurata". Viime kesä häissä, joissa olin kaasona niin siellä toimi ainakin musiikkiesitykset ruokailun alkupuolella. Siellä pianisti soitti sillä aikaa kun vieraat jonottivat ruokaa ja menivät omille paikoilleen syömään, soitti noin puoli tuntia. Muuta ohjelmaa ei ollut, koska ajattelimme että juhlavieraat haluavat ruokailla ja seurustella rauhassa.. Jos haluatte puheita ruokailun aikana niin ne kannattaa olla siihen aikaan, kun vieraat ovat jo ottaneet ruokaa ja istuvat paikoillaan.
 6. Minun hääkimppu tulee maksamaan 60-80e (tarkentuu elokuun alussa). Jos otan heittokimpun maksaisi 30e. Vieheet on n.10e/kpl.
 7. meillä morsiammen isä (eli mun)
 8. Meilläkin mies on päättämässä suurista linjoista (vierasmäärä, häämatkakohde, hääyöpaikka, juhlapaikka, budjetti) minun kanssa. Tietenkin itse päättää hääautosta, koska autot ovat sen elämä. Sulhanen antaa siis minun väkertää rauhassa kaasojen ja muiden ystävieni kanssa, mutta se ei haittaa koska pidän sommittelusta ja askartelusta.. Lisäksi sulhasta kiinnostaa kovasti istumajärjestyksen teko. Huvitti, kun se rupes juhannusaattona oikein pohtimaan kavereiden istumajärjestystä yhden aikaan yöllä..heh
 9. Me lähdemme häämatkalle thaimaahan niin laitamme näin: Suurin lahjatoiveemme on hauskat häät ja kaikilla hyvä mieli! Mutta jos muuta lahjaa vielä mietitte meille, niin tässä oiva idea teille. Me tahdomme matkustaa maailmaan avaraan, Thaimaan ihmeitä ja norsuja katsomaan. Siis matka kassaan voit täytettä antaa (tilinro..), ja näin taata että kuljemme unelmiemme hiekka rantaa.
 10. Morsiusparin voisi saada anopit takaisin suoriutumalla tehtävästä, joka sopii morsiusparille. Yhdissä häissä morsiusparin (musikaalisia) piti laulaa yhdessä uusilla sanoilla tehty kappale, jossa oli tuttu sävel. Onnistuttuaan saivat anopit takaisin.. Tehtävä voi olla joku muu, jossa molempien pitää osallistua?
 11. Vanhemmat maksaa lähes koko juhlan ja ruokailut (budjetti 5-6000e), me maksetaan juhlista osa + asut, häämatkat, hääyö, sormukset yms itse.
 12. Meillä juhlapaikan hinta 600e klo.15-01.00 asti. Jos meille tulisi yli 120hlöä vieraaksi niin silloin ei olisi tilavuokraa.
 13. Vuokraa ei tosiaan ole, jos häät ovat yli 120 hlö:n. Meillä 90-100hlö:n häät, joten tilavuokra 600e. Meilläkin on Villa Haikkoon alustava varaus elokuulle 2008. Me ollaan käyty Haikossa viime keväänä, jolloin se oli rakenteilla. Voin myös vakuuttaa, että ruoka on taivaallista! Etenkin härkä Väreistä, niin vaaleansinisen kanssa käy myös useampi muu väri: valkoinen, vaalea beige ja hopea ainakin.. Hääsuunnittelu iloa kaikille!
 14. Albergan kartano on mielestäni edullinen ja suosittu. Meidän ajankohdalle ei ollut vapaata. Viime vuonna ainakin niillä oli holvikellarin vuokra 310e/9h ja flyygelisalin vuokra 185e/9h. Hinnat on ollut viime vuoden hesarissa, josta olen ottanut talteen..