Jump to content
Naimisiin.info

Rain

Rouva
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Rain's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Hei kiitti tosi paljon! Ollaan pähkäilty, että mistä saadaan jäitä jo tosi pitkään kun niitä tarvii aikas paljon. Soitin paikalliseen Heseen (asutaan Helsingissä, mutta häitä ei pidetä täällä) ja tosiaan ei mitään ongelmaa, varaavat jäitä valmiiksi. Sanoivat vain, että jos tarvii paljon jäitä, on hyvä ilmoittaa etukäteen, ettei heiltä lopu jäät kesken.
 2. Meidät vihkii käräjäoikeuden tuomari ja hänen mukaansa ulkomaalainen voi olla todistajana. Olen kuitenkin ymmärtänyt muista ketjuista, että maistraateilla on erilaisia käytäntöjä todistajiin liittyen (esim. tarviiko todistajan todistaa henkilöllisyytensä), joten tarkistaisin asian teidän maistraatista.
 3. Lilium ja Vieras Kiitti Ei olisi ikinä itsellä tullut Siankärsämö mieleen, mutta siltähän se ihan näyttää. Tarkoitus on todella tehdä itse kukat, joten olisi hienoa jos jotain saisi ihan luonnosta. Pitääkin käydä kukkakaupasta kyselemässä Dahlian ja Brunia albifloran saatavuutta ja hintaa. Maria0810: Olisko kyseessä Gladiolus eli Miekkalilja? muoks. typo
 4. Minä taas kyselen kun en kukkia tunne... Tietäiskö joku mitä ovat kuvassa olevat harmaat marjat ja vispipuuron väriset kukat? Onko saatavilla heinäkuun lopulla? Entäs onko tuo iso valkoinen kukka Daalia? Onko sitä saatavilla heinäkuun lopussa?
 5. ^ Kiitti! Olinkin noilla sivuilla jo käynyt, mutta puusilmänä en huomannut tuota nimeä. Pikaisen googlailun tuloksena selvisi, että suomeksi nimi on ilmeisesti Kartanoruusu.
 6. Mikä kukka tämä on? Englanniksi ilmeisesti "Gabbage rose".
 7. Eli oliko tuo morsiuspari-tarjous 500€ molemmilta + puhdistushinnat?
 8. Osaisko joku sanoa suurinpiirtein minkä hintaisia jaloleinikit ovat?
 9. Alemman puhtausluokitus on S1 eli siinä on sulkeumia, mutta niitä ei näe paljain silmin. Firmasta en osaa sanoa mitään.
 10. ^^ Timanttien puhtausluokitus (I2) on ainakin tosi huono (asteikon toisiksi huonoin). I2 tarkoittaa, että timantissa on paljain silmin havaittavia sulkeutumia. I2:sta seuraava eli I3:n (eli huonoin mahdollinen) sulkeumat saattavat vaikuttaa kiven kestävyyteen eli timantti voi murtua. I2 ja I3 ovat kuitenkin aika lähellä toisiaan, joten en uskaltaisi ostaa sormusta, jonka kivet saattavat jopa murtua... muoks. Vieras ehtikin ensin. Olen samaa mieltä Vieraan kanssa, että noin pienissä timanteissa puhtaudella ei ole ulkonäöllisesti paljon merkitystä, mutta luokituksen ollessa noin huono pelkäisin kestävyyden puolesta.
 11. ^ Etkös sinä ostanut sormuksen eBaysta? Käytitkö Paypalia? eBayllahan on olemassa systeemi, että he auttavat jos ostettu tuote ei vastaa kuvausta. He ottavat myyjään yhteyttä ja antavat myyjälle 10 päivää aikaa hoitaa asia, jos tämä ei onnistu ja olet maksanut ostoksesi Paypalin kautta, voit hakea rahojasi takaisin. Ehtona on tietty, että olet yrittänyt ratkaista asian myyjän kanssa, jota olet selvästi tehnyt. http://pages.ebay.co.uk/ebaybuyerprotection/ edit. linkki ei toiminut.
 12. Kuinka paljon etukäteen Hyvinkään maistraatista voi varata viikonloppuvihkiaikoja? Eli milloin voi varata kesän 2011 aikoja?
 13. ^ Kannattaa katsoa myös ruokapuolen karkkibuffaketju, siellä ainakin muutamia kuvia. http://www.naimisiin...5-karkkibuffet/
 14. Tarjoustalossa vaaleanpuna/valkoisia sydänvaahtokarkkeja kilon pusseissa 3,95€/kg.
×
×
 • Create New...