Rain

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Rain kaikki viestit

  1. Hei kiitti tosi paljon! Ollaan pähkäilty, että mistä saadaan jäitä jo tosi pitkään kun niitä tarvii aikas paljon. Soitin paikalliseen Heseen (asutaan Helsingissä, mutta häitä ei pidetä täällä) ja tosiaan ei mitään ongelmaa, varaavat jäitä valmiiksi. Sanoivat vain, että jos tarvii paljon jäitä, on hyvä ilmoittaa etukäteen, ettei heiltä lopu jäät kesken.
  2. ^ Mistä Hesestä sait jäitä?
  3. Meidät vihkii käräjäoikeuden tuomari ja hänen mukaansa ulkomaalainen voi olla todistajana. Olen kuitenkin ymmärtänyt muista ketjuista, että maistraateilla on erilaisia käytäntöjä todistajiin liittyen (esim. tarviiko todistajan todistaa henkilöllisyytensä), joten tarkistaisin asian teidän maistraatista.
  4. Lilium ja Vieras Kiitti Ei olisi ikinä itsellä tullut Siankärsämö mieleen, mutta siltähän se ihan näyttää. Tarkoitus on todella tehdä itse kukat, joten olisi hienoa jos jotain saisi ihan luonnosta. Pitääkin käydä kukkakaupasta kyselemässä Dahlian ja Brunia albifloran saatavuutta ja hintaa. Maria0810: Olisko kyseessä Gladiolus eli Miekkalilja? muoks. typo
  5. Minä taas kyselen kun en kukkia tunne... Tietäiskö joku mitä ovat kuvassa olevat harmaat marjat ja vispipuuron väriset kukat? Onko saatavilla heinäkuun lopulla? Entäs onko tuo iso valkoinen kukka Daalia? Onko sitä saatavilla heinäkuun lopussa?
  6. ^ Kiitti! Olinkin noilla sivuilla jo käynyt, mutta puusilmänä en huomannut tuota nimeä. Pikaisen googlailun tuloksena selvisi, että suomeksi nimi on ilmeisesti Kartanoruusu.
  7. Mikä kukka tämä on? Englanniksi ilmeisesti "Gabbage rose".
  8. Eli oliko tuo morsiuspari-tarjous 500€ molemmilta + puhdistushinnat?
  9. Osaisko joku sanoa suurinpiirtein minkä hintaisia jaloleinikit ovat?
  10. Alemman puhtausluokitus on S1 eli siinä on sulkeumia, mutta niitä ei näe paljain silmin. Firmasta en osaa sanoa mitään.
  11. ^^ Timanttien puhtausluokitus (I2) on ainakin tosi huono (asteikon toisiksi huonoin). I2 tarkoittaa, että timantissa on paljain silmin havaittavia sulkeutumia. I2:sta seuraava eli I3:n (eli huonoin mahdollinen) sulkeumat saattavat vaikuttaa kiven kestävyyteen eli timantti voi murtua. I2 ja I3 ovat kuitenkin aika lähellä toisiaan, joten en uskaltaisi ostaa sormusta, jonka kivet saattavat jopa murtua... muoks. Vieras ehtikin ensin. Olen samaa mieltä Vieraan kanssa, että noin pienissä timanteissa puhtaudella ei ole ulkonäöllisesti paljon merkitystä, mutta luokituksen ollessa noin huono pelkäisin kestävyyden puolesta.
  12. ^ Etkös sinä ostanut sormuksen eBaysta? Käytitkö Paypalia? eBayllahan on olemassa systeemi, että he auttavat jos ostettu tuote ei vastaa kuvausta. He ottavat myyjään yhteyttä ja antavat myyjälle 10 päivää aikaa hoitaa asia, jos tämä ei onnistu ja olet maksanut ostoksesi Paypalin kautta, voit hakea rahojasi takaisin. Ehtona on tietty, että olet yrittänyt ratkaista asian myyjän kanssa, jota olet selvästi tehnyt. http://pages.ebay.co.uk/ebaybuyerprotection/ edit. linkki ei toiminut.
  13. Kuinka paljon etukäteen Hyvinkään maistraatista voi varata viikonloppuvihkiaikoja? Eli milloin voi varata kesän 2011 aikoja?
  14. ^ Kannattaa katsoa myös ruokapuolen karkkibuffaketju, siellä ainakin muutamia kuvia. http://www.naimisiin...5-karkkibuffet/
  15. Tarjoustalossa vaaleanpuna/valkoisia sydänvaahtokarkkeja kilon pusseissa 3,95€/kg.
  16. Oletko kysynyt pitopalvelultanne? Aika monella pitopalvelulla nykyään on kangasservetit jotka saa käyttöönsä pienellä kustannuksella. Tietty jos meinasit nimikoida servetit lahjoiksi, niin sillon ei tietysti tuo onnistu mutta miten sitten itse tekemällä? Kysyin meidän pitopalvelulta, mutta heillä ei ollut. Pesulasta olisi saanut vuokralle, mutta maksais enempi kun omaksi ostettuna. Päädytään todennäkösti ihan perinteisiin lautasliinoihin kuitenkin. Mites nää? http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=21153&productId=197320&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=#
  17. Minäkin ostin sen, mutta mies väittää sen tuoksuvan mieheltä: semmoiselta tuoksulta, jota se itsekin voisi käyttää Mutta ei se huonolta tuoksu, ehkä hieman andgrogyyniltä Piti oikein käydä tuoksuttelemassa, että miltä se nyt tuoksuikaan... ja olihan se aika androgyyni. Mulla on mies ollut kuukauden poissa, ehkä sitten alitajuisesti kaipaan miehistä tuoksua...
  18. Mä ostin kanssa ton Garnierin Mineral dödön ja hyvältä vaikuttaa! tuoksukin on tosi kiva.
  19. ^Kiitos!
  20. Tietäisikö joku minkä nimisiä ovat kuvassa keskellä olevat harmaat lehdet?
  21. Googlailin hieman tuota kristallideodoranttia ja ymmärsin, ettei se estä hikoilua vaan vain hien hajun muodostumista..? Elikkäs te jotka ootte tuota kristallideodoranttia käyttäneet, estääkö se myös hikoilua vai käytättekö jotain muuta tuotetta hikoilun estoon?
  22. Ihan samaa mieltä! Itse olen melko varma, että tulen ottamaan miehen nimen, lähinnä koska miehen nimi on kaunis (omani ei niinkään) ja haluaisin meille yhteisen sukunimen. Tätä on kuitenkin pohdittu pitkään ja hartaasti.
  23. Näistä vaihtoehdoista valkokulta, platina kuitenkin mieluiten.
  24. Käviskö tälläiset järviroihut? http://lahjaliike.shop.wosbee.com/Publishe...;OpenGroups=308 tai http://www.pirteapaketti.fi/page_1235674898027.html (Skrollaa alas)
  25. Mä haluisin teemaväreihin sopivia ja mies haluaa omia lempikarkkejaan Luultavasti tulee sekoitus molempien lempikarkkeja, sellaista jokaiselle jotakin - meininkiä ja teemavärien mukaisia karkkeja. Luultavasti yritän tuoda teemavärejä jotenkin myös pöydän koristeluun. Okei, kiitti vinkistä Lainie, pitää käydä katsastamassa!