Jump to content
Naimisiin.info

Rain

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Rain

  1. Hei kiitti tosi paljon! Ollaan pähkäilty, että mistä saadaan jäitä jo tosi pitkään kun niitä tarvii aikas paljon. Soitin paikalliseen Heseen (asutaan Helsingissä, mutta häitä ei pidetä täällä) ja tosiaan ei mitään ongelmaa, varaavat jäitä valmiiksi. Sanoivat vain, että jos tarvii paljon jäitä, on hyvä ilmoittaa etukäteen, ettei heiltä lopu jäät kesken.

  2. Lilium ja Vieras Kiitti :)

    Ei olisi ikinä itsellä tullut Siankärsämö mieleen, mutta siltähän se ihan näyttää. Tarkoitus on todella tehdä itse kukat, joten olisi hienoa jos jotain saisi ihan luonnosta. Pitääkin käydä kukkakaupasta kyselemässä Dahlian ja Brunia albifloran saatavuutta ja hintaa.

    Maria0810: Olisko kyseessä Gladiolus eli Miekkalilja?

    post-15213-130243846358_thumb.jpg

    muoks. typo

  3. ^^ Timanttien puhtausluokitus (I2) on ainakin tosi huono (asteikon toisiksi huonoin). I2 tarkoittaa, että timantissa on paljain silmin havaittavia sulkeutumia. I2:sta seuraava eli I3:n (eli huonoin mahdollinen) sulkeumat saattavat vaikuttaa kiven kestävyyteen eli timantti voi murtua. I2 ja I3 ovat kuitenkin aika lähellä toisiaan, joten en uskaltaisi ostaa sormusta, jonka kivet saattavat jopa murtua...

    muoks. Vieras ehtikin ensin. Olen samaa mieltä Vieraan kanssa, että noin pienissä timanteissa puhtaudella ei ole ulkonäöllisesti paljon merkitystä, mutta luokituksen ollessa noin huono pelkäisin kestävyyden puolesta.

  4. ^ Etkös sinä ostanut sormuksen eBaysta? Käytitkö Paypalia? eBayllahan on olemassa systeemi, että he auttavat jos ostettu tuote ei vastaa kuvausta. He ottavat myyjään yhteyttä ja antavat myyjälle 10 päivää aikaa hoitaa asia, jos tämä ei onnistu ja olet maksanut ostoksesi Paypalin kautta, voit hakea rahojasi takaisin. Ehtona on tietty, että olet yrittänyt ratkaista asian myyjän kanssa, jota olet selvästi tehnyt.

    http://pages.ebay.co.uk/ebaybuyerprotection/

    edit. linkki ei toiminut.

  5. Mistä löytäisin mahdollisimman edullisesti valkoisia/luonnon valkoisia kangasservettejä?

    Oletko kysynyt pitopalvelultanne? Aika monella pitopalvelulla nykyään on kangasservetit jotka saa käyttöönsä pienellä kustannuksella. Tietty jos meinasit nimikoida servetit lahjoiksi, niin sillon ei tietysti tuo onnistu mutta miten sitten itse tekemällä?

    Kysyin meidän pitopalvelulta, mutta heillä ei ollut. Pesulasta olisi saanut vuokralle, mutta maksais enempi kun omaksi ostettuna. Päädytään todennäkösti ihan perinteisiin lautasliinoihin kuitenkin.

    Mites nää?

    http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=21153&productId=197320&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=#

  6. Mä ostin kanssa ton Garnierin Mineral dödön ja hyvältä vaikuttaa! tuoksukin on tosi kiva. :)

    Minäkin ostin sen, mutta mies väittää sen tuoksuvan mieheltä: semmoiselta tuoksulta, jota se itsekin voisi käyttää :D Mutta ei se huonolta tuoksu, ehkä hieman andgrogyyniltä :)

    Piti oikein käydä tuoksuttelemassa, että miltä se nyt tuoksuikaan... ja olihan se aika androgyyni. Mulla on mies ollut kuukauden poissa, ehkä sitten alitajuisesti kaipaan miehistä tuoksua... :blush::girl_haha:

  7. Perinteet eivät merkkaa meille tällaisessa asiassa mitään, eli sen vuoksi ei vaihdeta nimeä. Mielestäni, jos nyt sanon ihan suoraan, se että nainen vaihtaa nimensä vain sen vuoksi että "niin on aina tehty" on maailman typerin selitys! Muoks: Siis jos nainen itse haluaa vaihtaa nimensä niin sehän on enemmän kuin OK, mutta sitä en ymmärrä että tippa linssissä vaihdetaan vaikka oikeasti haluaisikin pitää oman nimensä.

    Ihan samaa mieltä! Itse olen melko varma, että tulen ottamaan miehen nimen, lähinnä koska miehen nimi on kaunis (omani ei niinkään) ja haluaisin meille yhteisen sukunimen. Tätä on kuitenkin pohdittu pitkään ja hartaasti.

  8. Laitonkin jo tuonne uuden aiheen (vahingossa tosin :D) asiasta. ELI: Tietäiskö kukaan mistä löytäisin isompia kellukynttilöitä? Sellaisia, joiden halkasija saisi olla vähintään 5cm, mutta mielellään lähempänä kymmentä. Tähän mennessä vastaan kun on tullut vain kovin pieniä... :(

    Käviskö tälläiset järviroihut?

    http://lahjaliike.shop.wosbee.com/Publishe...;OpenGroups=308

    tai

    http://www.pirteapaketti.fi/page_1235674898027.html

    (Skrollaa alas)

  9. Minkälaisia karkkeja olette ajatelleet tarjota? Teemaväreihin sopivia vai ihan random värejä?

    Mä haluisin teemaväreihin sopivia ja mies haluaa omia lempikarkkejaan :girl_haha: Luultavasti tulee sekoitus molempien lempikarkkeja, sellaista jokaiselle jotakin - meininkiä ja teemavärien mukaisia karkkeja. Luultavasti yritän tuoda teemavärejä jotenkin myös pöydän koristeluun.

    ps: kirjoitin edelliseen viestiini jostain syystä nimen liikkeen väärin. Fabianinkadulla on siis Boknäsin liike.

    Okei, kiitti vinkistä Lainie, pitää käydä katsastamassa!

×
×
  • Create New...