miaea1981

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About miaea1981

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/25/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  aura
 1. Meillä mies kävi best manien kanssa SuperAlkossa Tallinnassa ostoksilla. Meillä meni kaikkiaan 1000 € alkoholijuomiin, mutta niitähän jäi vielä omaan käyttöön vaikka kuinka! Kannattaa käydä tutustumassa sivulla www.viinarannasta.ee!
 2. Voin suositella lämpimästi Kukka-Fuksiaa Aurassa!Erittäin asiantunteva palvelu ja mitä kauneimmat sidonnat! Meidän kukkatilaus sisälsi 12 kpl pöytäkoristeita,morsiuskimpun ja 6 kpl vieheitä. Vieheet olivat limenvihreitä neilikoita,pöytäkoristeissa myös neilikkaa ja runsaasti vihreää oksaa (todella kauniit ja raikkaat!) ja morsiuskimpussa neilikkaa ja värililjaa.Kaikki yhteensä 175e!Palvelu oli tosi rentoa ja joustavaa ja lopputulos oli täydellinen!
 3. Hääkimppuuni tulee ihanaa limenvihreää neilikkaa sekä värililjaa ja paljon vihreää. Kimpun malli on ihan perinteinen "pyöreä". Hinnaksi arvioitiin 45-55 euroa. Pöytäkoristeet tulevat olemaan tuota samaista neilikkaa muovitupessa ja siitä lähtee esim. murattioksa molempiin päihin pöytää, hinta n. 5 eur/koriste. Vieheiksi samainen neilikka ja hinta oli siinä 4-5 eur/viehe. Uskoisin, että kukista selviämme reippaalla sadalla eurolla
 4. Saimme juuri vahvistettua juhlatilan! Kyseessä iso puutalo, vähän kartanomainen. Minuun teki vaikutuksen pohjaratkaisu, joka on erittäin toimiva vuokra viikonlopulta 185 EUR (perjantai-aamuna voi hakea avaimen ja palauttaa maanantaina). Hintaan sisältyy pöytäliinat (palautettava pesetettyinä), astiat sekä käsi- ja WC-paperit. Astioita ei ole tarpeeksi näillä näkymin, joten varmaan vuokraamme ne jostain. Mielestäni vuokra on erittäin kohtuullinen, juhlapaikassa on loistava tarjoilupöytä ja esiintymislava sekä riittävästi pöytiä ja tuoleja isompiakin juhlia ajatellen.
 5. Suurella vaivalla hankittu pukuni...
 6. Uutta tulee olemaan puku (ja kengät), vanhaa isoäidin korvakorut, lainattua äidin kultainen riipus ja sinistä varmaan sukkanauha
 7. Minä en vielä tiedä miten meidän (toivottavasti) tuleva vihkikirkko asioihin suhtautuu, koska emme ole saaneet sitä vielä varattua emmekä ole paikan päällä käyneet. Haluaisin, että alttarilta tullessamme soitettaisiin Louis Armstrongin "What a wonderful world". Mennessä haluan jonkun perinteisen häämarssin. Nämä on tietysti meidän toiveita ja kirkko esittää sitten oman kantansa. Ymmärrän kyllä hyvin, jos eivät suostu meidän toiveisiin. Kirkko on kaikesta huolimatta Jumalan huone (en ole uskovainen, mutta kuulun kirkkoon), eikä meidän toiveisiin tarvitse suostua. Mielestäni on hienoa, jos kko suostuu, sehän osoittaa joustavuutta. Ja kuten sanottu, voihan niitä lempibiisejä soittaa sitten juhlassa
 8. Sain varattua heinäkuulle 2009 Yacht Suiten Naantalin kylpylästä! Hinta on 300 EUR ja siihen sisältyy: - 2 hh parvekkeellinen Yacht Suite - aamiainen huoneeseen - kuohuviiniä ja mansikoita - sauna- ja allasosaston vapaa käyttö - kuntosalin vapaa käyttö Me siis tosiaan vietetään varsinainen hääyö mökillä, koska luulen, et menee aika aikaiseen nuo juhlat..
 9. Toivottavasti kertiskameroita saa vielä vuonna 2009, kun meillä on häät! Mun mielestä toi on ihan loistava idea laittaa joka pöytään kamera, koska siten saa erilaisia kuvia eri kuvakulmista. Toki on hyvä olla joku kuvaaja paikalla, jotta varmasti saa niitä kuvia kun haluaa.
 10. Luulisin, et kuvat otetaan ennen vihkimistä just siitä syystä, ettei vieraiden tarvitse odottaa. Kirkolta on juhlapaikalle matkaa vain 500 m, joten ihan turha yrittää keksiä tekemistä häävieraille. Sitäpaitsi puku, kampaus ja meikki on varmaan aika freesit vielä siinä vaiheessa...
 11. Hmm..on miten on, niin eihän tuo kyllä mikään mahdoton pyyntö ole. Kirkossa kuitenkin "pääosassa" ovat morsian ja sulhanen. Voisit ehkä tiedustella kaasoltasi, että miksi hän ylipäätään otti tehtävän vastaan?
 12. Toivon, että saan ostettua oman pukuni n. 500 eurolla (tällä hetkellä sen hinta on muistaakseni yli 700 e, mutta syksyllä on alennusmyynnit....). Onnistuin nimittäin löytämään hääkengät Las Palmasista 10 eurolla! Silkkinen pinta ja väri syvä lila (häiden teemaväri on lila, sitä tulee olemaan puvussakin)
 13. Sain vihdoin varattua meille hääjuhlapaikan! Kävimme katsomassa siellä syksyllä ja ihastuimme täysin Tila on suuri puutalo, sijaitsee Kustavissa (70 km Turusta) aivan kirkon vieressä. Se olikin tärkein pointti, että kirkosta on lyhyt matka paikalle. Siellä on lava, jossa spottivalaistus ja iso erillinen huone, jossa kunnon noutopöytä. Plussaa on myös iso keittiö, jossa kunnon jääkaapit ja sieltä saa helposti kärrättyä tarjottavat esille. Minusta on ihanaa, ettei noutopöytä ole keskellä juhlatilaa, koska siitä tulee ahdasta.. Vuokra on 185 EUR sis. pöytäliinat. En vielä tiedä mitä muuta sisältyy, koska en ole vielä hakenut tilan ohjeita. Astiat ajattelimme vuokrata Martoilta, koska ne on kätevissä 25 hengen pakkauksissa. Kustannamme siis ruoat ja juomat itse. Käymme varmaan hakemassa juomat meren takaa, mutta pitopalvelusta ei ole vielä tietoa. Jos jollakulla on hyviä kokemuksia jostain pitopalvelusta Turussa/Turun seudulla, niin laittakaa vinkkiä tulemaan! Kakkuasia on hoidossa, sillä veljeni tytär on siihen mennessä valmistunut kondiittoriksi!
 14. Me ollaan suunniteltu viettävämme varsinaista hääyötä seuraava yö Naantalin kylpylässä (häissä menee kuitenkin myöhään ja vietetään se mökillä). Siellä hääyö-paketti Sunborn Yacht-sviittihotellissa maksaa 260 EUR. Hintaan sisältyy: - aamiainen huoneeseen tarjoiltuna - häävuode koristeltu ruusun terälehdillä - skumppa ja mansikoita - huone käytössä lähtöpäivänä klo 15 asti - vapaa allasosaston ja kuntosalin käyttö Naantalispa on tosi tyylikäs paikka ja suosittu. Ollut sitä itseasiassa ihan aina.
 15. Toivon, ettei mun kimpun hinta ylitä 40 euroa, sillä siihen tulee orientaalililjaa ja jotain vihreää. Minulla on ollut joskus eri tilaisuudessa samanlainen kimppu ja silloin hinta oli 150 markkaa. Olen kuitenkin sitä mieltä, ettei kukkiin kannata mitään omaisuuksia laittaa, ne kun eivät ikuisuuksia kestä kuitenkaan. Toki kauniita pitää olla ja muuhun teemaan sopivia