Jump to content
Naimisiin.info

Tellerwo

Rouva
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Tellerwo's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Ei ehkä masennus, mutta hääkrapula... Vähän tyhjä olo oli, mutta on jo helpottunut..
 2. Mies on haaveillut pidemmän aikaa uudesta tatuoinnista joten, annoin hänelle 200 euroa uutta kuvaa varten.. Oli oikein tyytyväinen!
 3. Ei tullut varsinaista kuvaa kimpusta otettua, mutta tästä nyt näkee idean..
 4. Tässä minun teetetty pukuni 6.9. Simppeli niinkuin morsiankin.. Miehenikin samassa kuvassa.
 5. Mun kampaus joka kulmasta viikko sitten lauantaina. Olin tyytyväinen, sillä pyysinkin pehmeän näköistä. Sopi niin hyvin mulle.
 6. Mun yhdellä ystävällä on ripsien pidennykset ja ovat tooooosi kauniit! Pitkät ripset hällä muutenkin on, mutta halusipa kokeilla ja oliko ripsien pituus nyt peräti 13 mm. Eivät näytä epäluonnollisilta vaan ovat juhlavat. Yllätyin kun hän kertoi ettei ole ollenkaan ripsaria. Jos olisi varaa niin kävisin varmasti itsekin laittamassa, niin hienot olivat! 101 pidennystä molemmissa silmissä, hintaa noin 120e.
 7. Elikkä 09-8765205 on puh. Toimi mulla ainaski tänään. Ja tosiaan kuvia paikasta juhla-asussa ja istumajärjestyksistä toivoisin.. Enää 40 päivää häihin, niin olis kiva saada ideaa. Varsinkin lava tuottaa päänvaivaa.. Pöytäkoristeet ja tällaiset on jo, mutta paikan yleiskoristeluun haluaisin jotain apua.. Oletteko edes koristelleet muuta kuin salin ja tarjoiluhuoneen?
 8. Minua rupesi vähän harmittamaan, että päädyin teettämään pukuni sittenkin satiinista.. Voih..
 9. Meille tulee valkosuklaakakku, saa nähdä millä täytteellä..
 10. Mulla mun toisen kaason äiti ompelee mulle puvun pelkin materiaalikustannuksin 110e. Pian on lakanaversion sovitus. Jännittää..
 11. Meille tulee levyltä soitettuna Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille.. Toiv. linkki toimii. Ja sen jälkeen Moon river mahdollisesti Audrey Hepburnin laulamana jos muutkin haluavat valssata. Ja sitten tuleepi rokkipändi tanssittamaan loppuillaksi.
 12. Hyvia ideoita, meilläkin kohta järkättävänä ystävän polttarit, joihin edullisia ideoita tarvitaan. Kiitos kaikille!
 13. Musta nää perinteet on ihania. Minä vaadin kaasoltani polttareihin ainoastaan yhtä asiaa ja se oli morsiussauna taikoineen. En ole taikauskoinen, mutta mielestäni ne ovat ihastuttavia tapoja..
 14. Ihana kuulla.. Meillä nyt ämpyillään, mikä olisi se paras pääruoka niitä vaihtoehdoista.. Minä haluaisin juuri lohta tai paahtopaistia ja mies possua.. Saa nähdä mitä tuleman pitää..
×
×
 • Create New...