Miss tarski

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Miss tarski

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. tohdin siis kokeilla kaupasta kuin kaupasta saatavia irtoripsiä.. käynpä hakemassa testiin irtoripset ja noita tupsuja.. katsotaan sitten pysyykö... ja onnistuuko edes laittaa...
 2. Irtoripsistä.. Mikä merkki pysyy parhaiten ja näyttää hyvältä?? Nimittäin harkitsen vakavasti irtoripsiä, koska nämä omat räpsyt eivät ole kovinkaan pitkät ja näyttävät.. Olisi kiva tietää, että mitkä todellakin pysyy / toimii, jotta uskaltaisin sellaisia kokeilemaan... Kiitos jo etukäteen!!
 3. Tissien teippauksesta kiinnostuneena menin yksin kertaisesti sex shopiin ja kyselin sieltä myyjältä, että mitenköhän onnistuu isorintaisena korsettien pitäminen ettei tissit tipahda ulos.. kun niissä korseteissa ei satu olemaan niitä kuppeja... myyjä kertoi oivan kikan.. eli siis kyseiset silikoni lisäkkeitä (olikohan uniquet tms vastaavat) tai ns. tissiteippiä käyttämään.. näillä sitten "sidotaan" rinnat pysymään paikoillaan ja korsetti nostetaan päälle, ettei paketti karkaa.. on kuulemma kokeillut ystävänsä kanssa, kun on kaasoillut hänelle.. joten tietoa löytyi.. ajattelin ensin kokeilla HM:n tissiteippiä (joskus siitä täällä lukeneena... ) jos sillä ei pysy 8 tuntia kasassa niin sitten pitää käydä ostamassa ne silikoni fileet..
 4. Terve! Sama kohtalo tälläkin morsiolla.. Olen nyt kolmesti käynyt kyselemässä sieltä morsiuskimpusta. Ensin satuin myös lauantaina sinne.. (kun ei töiltään ehdi muulloin..) Noh, samoin kävi kuin sinulle.. Sitten kävin viikolla, jopa juuri tuohon ns. palveluaikaan.. eipä saanut palvelua, vaikka siellä oli 3 myyjää töissä.. Näin siinä kaupassa toimitaan.. Eipä sillä en sieltä kyllä kukkia ostaisikaan, kun palveluakaan ei sieltä saa..
 5. yritän myös tilata tuolta noita kustomoituja kenkiä.. mutta mutta.. mitenköhän osaan tuolta tilata oikean kokoisen kengän.. ilmoitanko senttimetreinä jalkojeni pituudet (ovat erimittaisia.. ) ja jalan lestin leveyden kun astuu?? Voitko auttaa?? ja mitenköhän ne oikeesti kirjoitetaan englanniksi.. pikkusen on jo kieli ruostunut.. kiitos jo etukäteen!!
 6. Oulutar joukossa.. ja jännittää jo..
 7. Heipä hei! Kyllähän ne ikealta ovat.. Taidan kuitenkin tilata jostain nettikaupasta kimpun... Itse ei saa tehtyä sievää kimppua ja kaupoista löydetyty silkkikukat eivät ole oikein sieviä...
 8. Tein tämmöisen.... ja testautin kaasolla.. kuvien välityksellä teki arvion ja hänestä näytti kimppu hyvältä.. Niin ja silkkiä ovat kukat..
 9. Kiitos Satu-Kaarina tiedoista. Taidan käydä haastattelemassa tyttöjä tässä lähiaikoina ja samalla kurkkaan hintoja..
 10. Hei! Voitko kertoa minkä hintaisia kampauksia he tekevät? Ja pysyykö kampaus vauhdikkaammassakin menossa mukana??
 11. Tämä ei ehkä tänne kuulu, muttah kertokaatte mielipiteenne.. Meidät vihitään klo 18 ja juhlapaikalle ehditään vasta n. klo 19.00, niin ehkei kannata oikeaa ruokailua järjestää vaan suoraan kakkuiluun tai jotain pientä purtavaa tarjolle.. Vai mitä olette mieltä?? Kun kuitenkin kyseessä on mökillä tapahtuva juhla... Jos sitten illalla grillaillaan makkaraa tai tehdään tortilloja .. Mutta, entäpä jos tulee se pysähtynyt hetki ja ei mitään tapahdu kaikki vaivaantuu kun ei olekaan ruokailua.. niin kuin ovat aina tottuneet...
 12. epätoivo iskee.. Paikkoja kyllä löytyy, mutta ihan järettömissä hinnoissa.. vuorokauden kestävästä juhlatilan vuokrasta peritään yleensä yli 200 egua.. Jos siirtäisi juhlat yli 30 km kaupungista niin samalla hinnalla saa viikonlopuksi mökin vuokralle.. huh huh.. Täytyypä ehkä harkita autoilun mahdollisuutta.. Tietäisikö kukaan mökkejä vuokralle 15 - 40 km säteellä?
 13. haet samanlaisia tiloja... en ehtinyt lukeakaan tätä viestiä, ennen kuin lähetin omani... että pitää olla sokea..
 14. Saisinko lisää näitä tietoja.... Kiitos!! Meilläkin on ns. pienet häät.. max 35 hlö. Listassa tällä hetkellä 31 nimeä, kun karsittiin sadasta hlö:stä vain lähimmät ja tärkeimmät ihmiset.. Nyt haemme noita pieniä tiloja max 20 km oulusta. Ajatuksena oli, että juhlitaan aamuun saakka ja osassa noista paikoista juhlat loppuis jo 24.. Osaisiko joku kertoa esim. lähistöllä olevia mökkejä joita voisi vuokrata tai ns. pieniä juhlapaikkoja? Olen kyllä jo lukenut listan läpi, mutta suurimmassa osassa kerrotaan n. 100 hlön juhlapaikoista.. joten jos joku osaisi ystävällisesti kertoa uusimpia tietoja...
 15. Tässä ketjussa on aivan mahtavia ideoita syysmorsiammille.. Itsekin syysmorsiona olen lukenut ketjua useasti. Ideani somistuksiin tuli ikean tuikkukupeista ja sinooperin maalista (en muista virallisia nimiä.. ) ... tehdään sabluunat omista kirjaimista ja päivästä.. malataan ne tuikkukupin kylkeen, joko niin, että vain sablunan osa maalataan tai toisin päin (suonette anteeksi vaikean selostuksen.. ) ja näitä kuppeja tehdään jokaiselle vieraalle muistoksi, saavat samalla muistella myöhemmin huippu juhlia kun polttelevat tuikkua..