A340

Morsian
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About A340

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Silom on ihana hotelli, jossa raikkaat huoneet ja todella hyvä aamiainen. Yksi parhaista hintalaatu suhteista Bangkokissa (jos sattuu saamaan satasen pintaa huoneen). Ainut miinus huonosta allasalueesta. Ei kylläkään ole ihan skytrainin vieressä eli kyllä siitä 5-7 minuuttia saa kävellä lähimmälle pysäkille.
 2. Todella mukava ja asiantunteva meikkaaja löytyi Kosmetiikkapisteestä. Suosittelen! Nimeä en valitettavasti muista.
 3. Täytyi tulla kehumaan meidät vihkinyttä pappia Mirja-Liisa Lindströmiä. Aivan ihana persoona ja vieraskirjassa todella monet olivat kehuneet papin puhetta ja rentoa kaavaa. Suosittelen!
 4. Sain ihanan Tag Heuerin F1 kellon.
 5. Itselläni oli 20 vaaleanpunaisesta ruususta koostunut tiivis, "lyhyt" kimppu. Kun menin kysymään hintaa ensimmäisellä kerralla, arvioi kukkakauppa hinnaksi n. 100 euroa. Sanoin niille samantien, että älkää viitsikö naurattaa, sillä hinnalla lennätän kukat itselleni vaikka jenkeistä ja hinta laski samantien 50 euroon. Eli pieni narina kannatti tässä tapauksessa. Hinta romahti puoleen. Kimppu onnistui todella hyvin ja olin erittäin tyytyväinen 50 euron panostukseen. Paikkakuntana oli Rovaniemi.
 6. Yllättävän hyvä viini. Meillä oli octopuksen mainitsemaa Triventon Bonardaa omissa häissämme ja hyvin maistui vieraille.
 7. Piti vielä tulla kommentoimaan tuota Anniinan "ero 4 ja 5 tähden välillä on suuri". Se pitää kyllä hyvinkin paikkaansa. Jo mielestäni NH:n ja Nacionalin välillä eron huomasi (NH:n hyväksi), vaikka Nacional olikin upea omassa legendaarisuudessaan. Itseäni jäi harmittamaan, kun aika ei riittänyt enempään kiertelyyn. Olisin ehdottomasti halunnut koluta muitakin Kuuban kaupunkeja.
 8. Täällä myös yksi ystävänpäivä-morsian. Häät lähestyy, mutta onneksi lähes kaikki on jo hoidettu eli stressiä ei pahemmin ole syntynyt = ) Rovaniemellä näyttää olevan muutama muukin morsmaikku samana päivänä. Tänään viimeistellään kirkko-ohjelmat ja pöytänimitaulu, mutta kaikki muu on jo askarreltu (menut, pöytäkortit, lahjalaatikot etc.). Tälle viikolla jää vielä koekampaus ja meikki, papin tapaaminen ja harjoitus sekä kukka-asetelmien teko. Pikkasen alkaa jo perhoset lenteleen
 9. Ehdottomasti naispappi. Olisin etsinyt sen vaikka tuhannen kilometrin päästä. Ihan vaan sen takia, että haluan omilla toimillani kannattaa naispappeutta. Uskon Jumalaan, mutten raamattuun (ainakin viisi kertaa sen lukeneena).
 10. Nyt täytyy sohaista muurahaispesää..Itse olen ollut häissä, joissa ruokana oli lohikeitto (joka loppui kaiken lisäksi kesken) ja mitään muuta ei ollut tarjolla (puhumattakaan nyt mistään viineistä tms.). Tuli aika kärttynen fiilis, kun olit ajanut 6 tuntia juhlapaikalle ja nälkä oli kova. Minusta lohikeitto on halpisvaihtoehto ja koko juhlassa tuli muutenkin sellainen fiilis, että "kiva kun kävitte ja toitte lahjan". Alkuperäinen mielestäni sanoi hyvin selvästi, ettei ole valmis laittamaan enempää rahaa vieraiden hyväksi ja valitsi lohikeiton, koska se oli halvin vaihtoehto. Minusta lohikeitto sopii tiettyihin juhliin, kuten syntymäpäiville tai ylioppilasjuhliin sekä alkuruokana myös hyvin häihinkin, muttei ainoana ruokana. Edellinen kirjoittaja kirjoitti "Jokainen tarjoaa omanlaistaan ruokaa, jos vieraat eivät ole tyytyväisiä, niin, no.. kenelle niitä häitä järjestetään." Ehkä ymmärsin lauseesi väärin, mutta ainakin omat hääjuhlat järjestän myös vieraille, sillä vieraat sen juhlan tekevät ja olen aidosti iloinen jokaikisestä juhlijasta (ovat nähneet paljon vaivaa tullakseen juhlimaan juuri meitä). Ja kyllä, haluan tarjota heille hyvää ruokaa ja juomaa, jotta he myös tuntevat olevansa odotettuja juhlassa.
 11. 2 viikkoa Thaimassa (Racha+BKK), viiden tähden luksushotellit, lennot Finskillä BKK:iin ja Airasialla Phuketiin n. 2635€ per henkilö.
 12. Joku kyseli Dusit hotellista Changilla. Olimme viime talvena Koh Changilla (ja BKK:ssa) omatoimireissulla ja kierreltiin ympäri saarta. Dusit oli meillekin yksi vaihtoehto, mutta päädyttiin White Sand Beachille. Häämatkalaiselle Dusit on oiva kohde, sillä se sijaitsee tosi rauhaisalla alueella. Ihan vieressä ei ole hirveästi mitään. Dusitit ovat ainakin muualla olleet tosi tasokkaita, joten en usko, että petytte. Vielä viime talvena hotellia vielä viimeisteltiin (tai ainakin siinä ihan hotellin vieressä tehtiin rakennustöitä ja minusta rakennukset kuuluivat hotellille), mutta varmaan on jo valmis. Chang on rauhallinen kohde, joten mitään huippushoppailuja sieltä ei kannata odottaa. Koko saari on yhtä viidakkoa ja parhaiten siitä saakin kuvan, kun vuokraa skootterin ja ajelee ympäri saarta.
 13. Me maksamme molempien kaasojen sekä bestmanien puvut. Kaasot saivat valita millaiset halusivat, mutta tietty jonkinlaisen järkevän budjetin rajoissa.
 14. Up.. Sama ongelma. Olen asunut jo 10 vuotta pois kotikaupungista, joten vähän hakusessa nuo Rovaniemen "hyvät" papit.
 15. Jos tuo Bayoke Sky:n baari kiinnostaa, niin kannattaa tsekata myös Vertigo ravintolan baari Banyan Tree hotellissa tai Sirocco ravintolan skybar (vai mikähän se virallinen nimi on..). Sirocco sijaitsee Lebua state tower hotellin ylhäällä. Molemmat baarit/ravintolat sijaitsevat jossain 60 kerroksen hujakoilla tai jopa korkeammallakin ja näkymät ovat sen mukaiset. Ravintolat ovat ylihintaisia eli niitä en rehellisesti suosittele vaikka kokemuksia itsessään, mutta kannattaa mennä vain drinksuille. Bangkok on täynnä tekemistä ja itsellä ainakin tuntuu, että aikaa on aina liian vähän (nyt aiotaan olla 4 yötä). Suan Lumin iltabasaari on kokemus, mutta sen lopettamisesta on ollut huhuja jo monta vuotta (tosin oli ainakin vielä viime reissulla helmikuussa pystyssä). Chatuchakin viikonloppumarkkinat ovat mielenkiintoiset (vaihtelua patpongin yms. turistirysiin). Itsellämme seuraavan reissun yhtenä kohteena on Siam Paragon ostoskeskuksen alakerrassa sijaitseva Ocean World. Jos mielii ostoksille, Siam Paragonista löytää kaikkea Jimmy Choosta Porcheen. Halvempi vaihtoehto on MBK:n tavaratalo. MBK:n yläkerran food court on edullinen ruokailupaikka.