Uuno urheilija

Rouva
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

About Uuno urheilija

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Sen nimi taitaa olla saksaksi sizoflor mutta sillä sitä löytää myös englanniksi.
 2. Hei, olisiko jollakin tietoa minkälaisia tiloja Nurmijärven seurankunnalla on? Onko ne helposti vuokrattavissa. Kirkkoherranviraston talossa olevista tiloista en ole niin innostunut. Lähinnä kiinnostaisi onko Aleksis Kiven tien varrella siinä hautausmaan puolella olevissa vaalean sinisissä taloissa sellaisia tiloja joita saa vuokrata? Ne kun näyttää kivemmille ulkoapäin kuin se virasto.
 3. MOi, kannattaa kysyä lisää yksärillä, kun harvemmin täällä enää niin paljoa liikun =) Hakusanana voi käyttää Wedding bells tai tässä mitä minä ostin: Bells Metal Gold / Silver Ring a Bell Kiss Wedding 100 myyjä gramas.things ja kellot: http://cgi.ebay.com/Bells-Metal-Gold-Silve...34.c0.m14.l1262 Nauhoja löytää nimellä personalized ribbons tai mun tuote: 100 Personalized Printed Ribbons for Wedding/Favor, myyjä mariasneedlecraft ja tuote: http://cgi.ebay.com/100-Personalized-Print...34.c0.m14.l1262 Nauhat tulevat yhdellä pitkällä rullalla ja mukana on yksi valmiiksi leikattu nauha, jotta tiedät mistä kohtaa leikata eli ne eivät ole kuvan osoittamalla tavalla rusetilla, vaan tuo on vain esimerkki kuinka niitä voi tehdä. Tekstiksi saa melkein mitä tahansa, suomeksi myös. Toivottavasti oli apua. Meille tilasin 100 kultaista kelloa ja teeman mukaisesti punaiset nauhat kultaisella tekstillä. Vieraat pitivät hauskani ideana.
 4. Hei, mä olin laittanut meiliä tällaiseen osoitteeeseen ihan vaan englanniksi [email protected] Kysyin että miten onnistuisi kuljetus Suomeen ja maksu. Sain IBAN ja SWIFT-koodit ja maksoin verkkopankissa SEPA-maksuna (EU-maksu). Sitten ne lähetti ne mulle. Ei sen kummenpaa Mulla on noi omat tuolla myynnissä. Kelpaisko väri sulle ? Niin siis toi mun tilaama on glitter kuitusilkkiä eli mitä on sinooperissa. Kuva löytyy myynti-ilmoituksesta.
 5. Tilasin ebaysta hääkellot ja personoidut nauhat (meidän nimillä ja päivämäärällä), maksoin kolmas osan siitä mitä ne olisi maksanut Suomessa. Vieraat tykkäsivät paljon ideastamme ja kellojen kilinä oli ihanaa =)
 6. Festarissa, kommentit taitaa olla tuolla aikaisemmalla sivulla
 7. Saan varmaan parhaiten tiedon soittamalla heille. Riippuu varmaan paljonko he joutuvat tekemään töitä eli muuttuuko malli, onko vaikeita kohtia yms. Mutta mulle tehtiin ainakin niin paljon muutoksia ja hinta oli vaan 80€.
 8. Täältä sain tavarani viikossa, joten kyllä sullakin on mahdollisuus vielä tilata =) https://www.deko-und-band.de/product_info.p...ec1d0d3f04af562
 9. Mulla olis sulle myydä kahden viikon kuluttua samaa kuitusilkkiä, jota myydään sinooperissa sikahintaan Kyseessä glitter punainen eli siinä on pieniä kimalteita seassa. Löytyy tuolta linkin lopusta. Tilasin itse Saksasta ja maksoin kolmasosan siitä mitä sama maksaa Suomessa Sinooperissa. Kysele yksärillä lisää jos kiinnostut http://www.sinooperi.fi/tiedostot/16-sizofloor.pdf
 10. Kaason kanssa puhuessani sanoin että minua ei sitten yhtään haittaa jos tiedän päivämäärän etukäteen, sehän vain helpottaa kaikkia osapuolia. No sain tietää päivämäärän, mutta en jättänyt pois sitä vaihtoehtoa että ne voisivat olla myös toisena ajankohtana. Aloin epäillä ja ja polttarit tosiaan olivat aikaisemmin kuin minulle oli ilmoitettu. Itse odotin innokkaana sitä päivää jolloin polttareiden piti olla. Olin etukäteen varautunut ja orientoitunut että sinä päivänä kun minulle oli kerrottu saan pitää hauskaa rennolla mielellä kaverien kanssa. Ja nyt kun ne olikin toisena päivänä olin kovin pettynyt kun olin ajatellut tekeväni silloin ihan muuta. Lisäksi olin kovin väsynyt ja odotin innolla että saisin viettää päivän sulhon kanssa kahdestaan, varsinkin kun edellinen ilta oli mennyt töissä ja firman pikkujouluissa, niin halusin taas viettää aikaa rennosti kullan kanssa. Olin koko päivän kovin etäinen ja surullinen mielessäni, koska ajattelin vain miestäni ja että tämä päivä ei mennyt niin kuin piti. Varsinkin kun paras kaverini on tuleva mieheni ja en päässyt purkamaan pahaaoloani hänelle koko päivänä vaan jouduin pitämään sen sisälläni. Opin tai lähinnä se päivä vain varmisti omia tuntemuksiani itsestäni eli siitä millainen olen. Nyt tiedän vielä paremmin että sulhaseni tuntee minut paremmin kuin ystäväni ja haluan että vain hänen tietäessä järjestetään yllätyksiä minulle.
 11. Löysin sitte ebaystä punaiset saappaat ja ne tulikin jo. Ne on aivan ihanat mutta liian pienet. Piti laittaa myyntiin ja isompi koko tilaukseen Erityisen ihanaa on että myös korko on punainen, koska minusta on häiritsevää, että esim valkoisissa saappaissa on musta tai ruskea korko. Nyt saan kengät jotka on kokonaan samaa väriä eikä muita värejä sotkemaan
 12. toi sivulla 2 ollut linkki ei enään toiminu, mutta googlettamalla löytyi tämä http://stores.ebay.co.uk/smt-elegantweddingcollection
 13. Tahtois löytyy sellaiset saappaat, jotka on punaiset ja niissä on ainakin 4 cm korkoa. Ulkomaisilta sivuilta on koittanu kans katella, mut toistaiseksi on löytyny vaan sellaisia "pornosaappaita" Mulla on sisällekin punaiset korkkarit, niin olis kiva et olis saappaatkin punaiset. Kukaan nähny missään hyviä, vinkkejä ?
 14. OIskos joku löytäny netistä valkoisia tai punaisia saappaita koroilla ? Ei siis satiinisia, sillä niitä kun ei voi ulkona käyttää, varsinkaan talvella tai muuten ne jää kertakäyttöisiksi. Muutamista täälläkin mainituista sivuista oon kurkkini, mutta ne on joko sellaisia seksikengät (=ylipolven) tai sitten korko on muuten vaan turhan pitkä (yli 7 cm). Pitäis siis löytää nahkaa tai mokkaa... apuja ?
 15. Mites, kuinka paljon juhlapaikoilla on yleensä syöttötuoleja ? Meidän häitä vietetään Linnalla ja syöttötuoleja tarvittaisiin ilmeisesti 10 kpl. Mietin vaan että onko juhlatiloissa yleensä niin paljon syöttötuoleja.. Ja jos ei ole niin miten olette ongelman ratkaissut ?