Jump to content
Naimisiin.info

Uuno urheilija

Rouva
  • Viestit

    106
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Uuno urheilija kaikki viestit

  1. Uuno urheilija

    Kaitaliinat

    Sen nimi taitaa olla saksaksi sizoflor mutta sillä sitä löytää myös englanniksi.
  2. Hei, olisiko jollakin tietoa minkälaisia tiloja Nurmijärven seurankunnalla on? Onko ne helposti vuokrattavissa. Kirkkoherranviraston talossa olevista tiloista en ole niin innostunut. Lähinnä kiinnostaisi onko Aleksis Kiven tien varrella siinä hautausmaan puolella olevissa vaalean sinisissä taloissa sellaisia tiloja joita saa vuokrata? Ne kun näyttää kivemmille ulkoapäin kuin se virasto.
  3. MOi, kannattaa kysyä lisää yksärillä, kun harvemmin täällä enää niin paljoa liikun =) Hakusanana voi käyttää Wedding bells tai tässä mitä minä ostin: Bells Metal Gold / Silver Ring a Bell Kiss Wedding 100 myyjä gramas.things ja kellot: http://cgi.ebay.com/Bells-Metal-Gold-Silve...34.c0.m14.l1262 Nauhoja löytää nimellä personalized ribbons tai mun tuote: 100 Personalized Printed Ribbons for Wedding/Favor, myyjä mariasneedlecraft ja tuote: http://cgi.ebay.com/100-Personalized-Print...34.c0.m14.l1262 Nauhat tulevat yhdellä pitkällä rullalla ja mukana on yksi valmiiksi leikattu nauha, jotta tiedät mistä kohtaa leikata eli ne eivät ole kuvan osoittamalla tavalla rusetilla, vaan tuo on vain esimerkki kuinka niitä voi tehdä. Tekstiksi saa melkein mitä tahansa, suomeksi myös. Toivottavasti oli apua. Meille tilasin 100 kultaista kelloa ja teeman mukaisesti punaiset nauhat kultaisella tekstillä. Vieraat pitivät hauskani ideana.
  4. Uuno urheilija

    Kaitaliinat

    Hei, mä olin laittanut meiliä tällaiseen osoitteeeseen ihan vaan englanniksi [email protected] Kysyin että miten onnistuisi kuljetus Suomeen ja maksu. Sain IBAN ja SWIFT-koodit ja maksoin verkkopankissa SEPA-maksuna (EU-maksu). Sitten ne lähetti ne mulle. Ei sen kummenpaa Mulla on noi omat tuolla myynnissä. Kelpaisko väri sulle ? Niin siis toi mun tilaama on glitter kuitusilkkiä eli mitä on sinooperissa. Kuva löytyy myynti-ilmoituksesta.
  5. Tilasin ebaysta hääkellot ja personoidut nauhat (meidän nimillä ja päivämäärällä), maksoin kolmas osan siitä mitä ne olisi maksanut Suomessa. Vieraat tykkäsivät paljon ideastamme ja kellojen kilinä oli ihanaa =)
  6. Festarissa, kommentit taitaa olla tuolla aikaisemmalla sivulla
  7. Saan varmaan parhaiten tiedon soittamalla heille. Riippuu varmaan paljonko he joutuvat tekemään töitä eli muuttuuko malli, onko vaikeita kohtia yms. Mutta mulle tehtiin ainakin niin paljon muutoksia ja hinta oli vaan 80€.
  8. Uuno urheilija

    Kaitaliinat

    Täältä sain tavarani viikossa, joten kyllä sullakin on mahdollisuus vielä tilata =) https://www.deko-und-band.de/product_info.p...ec1d0d3f04af562
  9. Uuno urheilija

    Kaitaliinat

    Mulla olis sulle myydä kahden viikon kuluttua samaa kuitusilkkiä, jota myydään sinooperissa sikahintaan Kyseessä glitter punainen eli siinä on pieniä kimalteita seassa. Löytyy tuolta linkin lopusta. Tilasin itse Saksasta ja maksoin kolmasosan siitä mitä sama maksaa Suomessa Sinooperissa. Kysele yksärillä lisää jos kiinnostut http://www.sinooperi.fi/tiedostot/16-sizofloor.pdf
  10. Kaason kanssa puhuessani sanoin että minua ei sitten yhtään haittaa jos tiedän päivämäärän etukäteen, sehän vain helpottaa kaikkia osapuolia. No sain tietää päivämäärän, mutta en jättänyt pois sitä vaihtoehtoa että ne voisivat olla myös toisena ajankohtana. Aloin epäillä ja ja polttarit tosiaan olivat aikaisemmin kuin minulle oli ilmoitettu. Itse odotin innokkaana sitä päivää jolloin polttareiden piti olla. Olin etukäteen varautunut ja orientoitunut että sinä päivänä kun minulle oli kerrottu saan pitää hauskaa rennolla mielellä kaverien kanssa. Ja nyt kun ne olikin toisena päivänä olin kovin pettynyt kun olin ajatellut tekeväni silloin ihan muuta. Lisäksi olin kovin väsynyt ja odotin innolla että saisin viettää päivän sulhon kanssa kahdestaan, varsinkin kun edellinen ilta oli mennyt töissä ja firman pikkujouluissa, niin halusin taas viettää aikaa rennosti kullan kanssa. Olin koko päivän kovin etäinen ja surullinen mielessäni, koska ajattelin vain miestäni ja että tämä päivä ei mennyt niin kuin piti. Varsinkin kun paras kaverini on tuleva mieheni ja en päässyt purkamaan pahaaoloani hänelle koko päivänä vaan jouduin pitämään sen sisälläni. Opin tai lähinnä se päivä vain varmisti omia tuntemuksiani itsestäni eli siitä millainen olen. Nyt tiedän vielä paremmin että sulhaseni tuntee minut paremmin kuin ystäväni ja haluan että vain hänen tietäessä järjestetään yllätyksiä minulle.
  11. Löysin sitte ebaystä punaiset saappaat ja ne tulikin jo. Ne on aivan ihanat mutta liian pienet. Piti laittaa myyntiin ja isompi koko tilaukseen Erityisen ihanaa on että myös korko on punainen, koska minusta on häiritsevää, että esim valkoisissa saappaissa on musta tai ruskea korko. Nyt saan kengät jotka on kokonaan samaa väriä eikä muita värejä sotkemaan
  12. toi sivulla 2 ollut linkki ei enään toiminu, mutta googlettamalla löytyi tämä http://stores.ebay.co.uk/smt-elegantweddingcollection
  13. Tahtois löytyy sellaiset saappaat, jotka on punaiset ja niissä on ainakin 4 cm korkoa. Ulkomaisilta sivuilta on koittanu kans katella, mut toistaiseksi on löytyny vaan sellaisia "pornosaappaita" Mulla on sisällekin punaiset korkkarit, niin olis kiva et olis saappaatkin punaiset. Kukaan nähny missään hyviä, vinkkejä ?
  14. OIskos joku löytäny netistä valkoisia tai punaisia saappaita koroilla ? Ei siis satiinisia, sillä niitä kun ei voi ulkona käyttää, varsinkaan talvella tai muuten ne jää kertakäyttöisiksi. Muutamista täälläkin mainituista sivuista oon kurkkini, mutta ne on joko sellaisia seksikengät (=ylipolven) tai sitten korko on muuten vaan turhan pitkä (yli 7 cm). Pitäis siis löytää nahkaa tai mokkaa... apuja ?
  15. Uuno urheilija

    Malesia

    Oisko täällä tuoreampia kokemuksia Sarawakista ja Hotellista Damai Beach?
  16. Täällä näyttää olevan useampikin keskustelu aiheesta.. Mutta kun en heti löytänyt ja muistin joskus lukeneeni asiasta, niin oletteko pyytänyt pientä korvausta vierailta tästä kuljetuksesta? Riippuu ehkä vähän sen kestosta, meillä olisi tulossa hotellilta kirkolle, kirkolta juhlapaikalle ja sieltä vielä illemmalla jatkopaikalle. Pientä korvausta on ajateltu, mutta ensin tiedustelisin mitä muut on pyytäny..
  17. Suurin menoerä on syömingit, joten säästetty on morsiamen puvussa, somisteissa ja mms. valokuvaajassa. Jos ei hyvää löydy halvalla, niin sitten oma auto toimii hääautona, kun minulle se kävisi jo nytkin
  18. Tietäähän tuo ja yleensä kurkkii vierestä, että mitä mä nyt luen
  19. Kävin jokin aika sitten kyselemässä ystävänpäivän häihin kukkien hintoja. Kauppias kertoi, että Euroopassa ystävänpäivä on tosi iso juttu ja silloin tummanpunaisia ruusuja menee hirveästi eli niiden hinta nousee kysynnän mukaan. Eli jos yksi iso tummanpunainen ruusu maksaa nyt 3 € niin se maksaa silloin 5-7€ Eli pyöreälle ruusukimpulle tulee hänen arvionsa mukaan hintaa 100-120 €. Onneksi koristeluihin olis tarkoitus tulla myös tulppaaneja ja silloin on juuri niitä paljon tarjolla, joten ne sentään on halpoja.
  20. Tuolta löytyy vaikka mitä kivaa lämmikkeeksi : http://www.wed-shopping.com/display.php3?kategoriaid=8
  21. Tämän keskustelun innoittamana menin Pukupalvelu Festariin ja nyt on puku kotiutunut odottelemaan hääpäivää. Kaikki meni mielestäni hyvin ja sain sen mitä halusin ja lisääkin, sillä en ihan tarkasti osannut ehkä kuvata toiveitani, mutta lopputulos on hyvä Lyhennykselle, kavennukselle, uusille hihoille ja ompelijan ehdottamille parille lisä luulle tuli hintaa 80€.
  22. Saiskos tänne vähän tuoreampia kokemuksia.. Onko tietoa saako Pionista maljakoita lainaan? Juhlat ovat Linnalla ja ravintoloitsija sanoi, että Pionista tuodaan kukat ja maljakotkin ja he laittavat ne paikoilleen eikä meidän tarvitsisi siis sitä murehtia. Tai saako jostain muualta Hämeenlinnasta maljakoita lainaan? Tarttettais pienempiä maljakoita about 15-20 kpl. Ja onkohan tuolle Pionille email osoitetta? Kun emme asu paikkakunnalla, niin haluaisin lähettää ideakuvani hintakyselyn mukana..
  23. Uuno urheilija

    Servetit

    Now and forever myy servettejä painatuksella. Servetit saa aika halvalla, jos ottaa heidän perusfontin. Mutta jos haluaa jonkun muun, niin se maksaa 35€ + servettien painatus. Onko teillä kokemuksia mistä saisi servettejä painatuksella joko ihan omalla fontilla tai edes niin, että löytyy enemmän vaihtoehtoja? Ulkomailta tai Suomesta? ja mielellään tietty halvemmalla kuin nowandforever myy
  24. Olisko vielä tuoreampia kokemuksia.. ? Miten teidän "korjausompelut" on onnistunut, että oliko hyvä ompelija?
  25. Oon tässä pohtinu jos laittais perussalaattia, coktail-piirakoita, patonkia, ja kaupasta pakastealtaasta pizzaa, jonka päälle laitetaan vähän lisää lisukkeita ja maustetta, niin siitä tulee tuhdimpi. Tällaisia pizzoja oon ainakin kerran syöny ja ne oli todella hyviä.
×
×
  • Create New...