Jump to content
Naimisiin.info

Jade

Rouva
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Jade's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Minäkin tilasin noita stripsejä, mutta käyttöohjeet oli vähän puutteelliset. Minusta strippi oli taas aika leveä eli pitääkö se laittaa ikenien päälle vai kenties leikata kapeammaksi? Ei minun hampaat ainakaan noin isot ole. Nyt nämä ei meinaa pysyä paikallaan, kun sylkeä erittyy hirveästi ja itse strippi on liian iso. Vinkkejä??
  2. Kävin Tainalla häämeikissä ja -kampauksessa. Meikkiin olin tyytyväinen, kampaus oli ihan ok, mutta olisi se parempikin voinut olla. Eniten otti päähän, että hänellä oli aikataulu lähes 30 min myöhässä ja myöhästyin valokuvauksesta, joka meillä oli kampaajan jälkeen. > Edellinen asiakas oli kuulemma ollut myöhässä, mutta sen sijaan että olisi tehnyt hänen kampauksensa nopeammin niin aloitti minun kampaukseni laittamisen puoli tuntia myöhemmin kuin olimme sopineet. Eli jouduin istumaan kaasojeni kanssa sen ajan tyhjänpanttina kampaamon sohvalla vaikka olisin mielummin käyttänyt ajan esim. pukeutumiseen. Kun valitimme kaasojeni kanssa aikataulun venymisestä, hän ei kunnolla pyytänyt anteeksi vaan sanoi ymmärtävänsä, että "morsiamella on hääpäivänä pinna kireällä tmv". > En jaksanut kiistellä asiasta enempää ettei fiilikseni olisi mennyt enempää, mutta oman kokemukseni perusteella en voi suositella kyseistä kampaajaa. Hääpäivänä on todella tärkeää pysyä aikataulussa ja on kampaajan tehtävä huolehtia, että aloittaa silloin kun on sovittu. Olin varannut kampaaja-ajan jo kuukausia aiemmin.
  3. Olisko kellään suositella kivaa keskitasoista hotellia Bangkokista? Hyvä sijainti olisi tärkeä.
  4. Me pyysimme viime vuonna tarjoukset sekä Kalevalta että Helin matkoilta ja hinta oli suunnilleen sama kummassakin. Valitsimme sitten Helin matkat ja olimme lopulta ihan tyytyväisiä. Tosin Jaana oli hyvin kiireinen, eikä aina lukenut viestejämme kovin tarkkaan ja siitä aiheutui sekaannuksia. Jouduimme esim. mailaamaan useamman kerran saman pyynnön tai asian. Samoin kun esitin toiveen ikkunapaikasta niin hän vastasi, että pitkillä lennoilla paikat on yleensä jo varattu ja käytäväpaikka on muutenkin parempi pitkillä lennoilla. Aivan kuin olisin ollut ensimmäistä kertaa lentokoneessa. : Ja mielestäni jos tuollaisen hinnan maksaa ja lähtee häämatkalle niin on varsin hyvin oikeus pyytää tiettyjä paikkoja koneesta. Sen verran voi matkatoimistokin tehdä töitä, että lähettää yhden ylimääräisen pyynnön lentoyhtiölle. Saamamme hotellihuoneet eivät mielestämme olleet sijainniltaan kovin hyviä. Olimme mm. toivoneet huonetta mahdollisimman ylhäältä jne niin saimmekin ensimmäisestä kerroksesta yms. Eli sellaisia pieniä pettymyksiä oli, mutta kokonaisuutenaan matka meni hyvin. Tosin hintakin oli aika suolainen, mutta kerranhan sitä vaan häämatkan tekee, joten turha sitä on enempää murehtia. Halusimme ehdottomasti meille räätälöidyn paketin. En todellakaan olisi halunnut kulkea häämatkallani jonkun Aurinkomatkojen suomalaislauman mukana, joten mielelläni maksoin enemmän yksilöllisestä palvelusta.
  5. Olisi kiva kuulla kokemuksia niiltä jotka ovat olleet kesäaikaan Thaimaassa. Miten sadekausi vaikuttaa ja onko mitään eroa mihinpäin Thaimaata matkustaa?
  6. Ok, kiitos tiedosta. Täytyypä tulla lukemaan päikkyäsi.
  7. Onko heinä- elokuussa Thaimaassa käyneitä? Mitä sadekausi vaikutti matkaan, kannattaako silloin mennä? Entä oliko paljon turisteja? Entä jos haluaa omatoimisesti liikkua esim. saarelta toiselle, onko siellä lauttoja tms.?
×
×
  • Create New...