mcl

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About mcl

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

197 profile views
 1. hei.Tilasin painettuna kutsu kortit now and forewer sivustoilta ja makso potikuluineen+kuorineen 107€/60kpl.ei minusta paljoa ja olenkin tilannut koko sarjan samaa. itselläni ei ole ollut aikaa väkerää(+eikä hermoja) omia.ja siellä on paljon nättejä.
 2. meillä vieraat kahdessa huonessa.suku isompaan ja kaverit eriseen.huoneet aivan vierekkäin jossa pinei oviaukko..kuulostaako tylyltä?? kauhee tressi asiasta.mutta varattiiin paikka sen takia kun muuten aivan mainio.sai tuoda omat juomat,iso piha ja aitta käytössä...itse ollut joskus häissä missä ollut samalla tavalla mutta koska oma pöytä seurue oli mukavaa niin ei tuntunut yhtään ahdistavalta..eihän pöydissä istuta kun syödessä ja meille ei luultavammin tule edes leikkejä joten rauhotunko vai alanko tressaamaan lisää...???
 3. Varasin kuvauksen häiden jälkeen.haluamme perus kuvaukset ja menemme esikuvaan noin kuukautta ennen jossa sovitaan mitä hääpäivä otetaan joten en usko että vieraat joutuvat hääpaikalla odottamaan liian kauan koska meneehän siirtyessäkin aikaa.lapsille keksimme jotain ohjelmaa tai kaasot virittävät tunnelmaa.osa sanoi jo että käyvät viemässä autonsa kotiin ja kävelevät sitten hääpaikalle.ja vieraat voivat aikansa kuluksi esim.katsella polttari kansioita,tutustua paikkaan yms.koska meillekkin tulee pienet häät kaikki tuntevat toisensa jos puoli tuntia ei jaksa odottaa niin voi voi..
 4. rakannekynnet hääpäiväksi? mitä paikkaa suosittelette? hinta/laatueroja