Lode

Rouva
 • Content count

  1084
 • Joined

 • Last visited

About Lode

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 11/30/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. Mullekin voisi päivittää, oli n. 980 viestiä
 2. Oltiin 2004 syksyllä Samuilla (+Tao+Bangkok) ja rahaa meni yhteensä 1500 euroa koko matkan aikana. Matkan pituus oli 17 päivää. Eriteltynä vähän tuota rahan palamista; 350 euroa räätälille (miehelle puku, 3 paitaa, kravatti, mulle "iltapuku", ja 2-osainen jakkupuku), tuliaisiin meni n.200 euroa (sisältää uuden matkalaukun n.30euroa), retkiin paloi aika paljon rahaa (tehtiin yhteensä neljä päivän kestävää retkeä, maksoivat n.20euroa/hlö, näihin kuuluivat ruuat ja juomat mukaan, alkoholittomat siis), syötiin aamupala hotellilla ja illalla käytiin sitten vasta syömässä kunnolla (ei tullut nälkä oikeastaan ja jos tuli, käytiin Samuin mäkkärissä ranskalaisilla, eksoottista juu). Tuossa vähän jotain kuluja, en enää muista tarkkaan mitä meni mihinkin. Samuilla ja Bangkokissa saa ainakin VisaElectronilla nostettua rahaa, ei ainakaan silloin maksanut edes hirveästi. Meillä on Nordean kortit, en tiedä sitten veloittavatko muut pankit kuinka paljon. Alkukassa meillä oli 800 euroa ja kun mies halusi sitten tuon puvun niin nostettiin vaan lisää rahaa. Ja minä sitten ostelin myös vähän tuolla MBK-tavaratalossa ja taas piti nostaa lisää fyrkkaa. 8-) Ja sitten Samuilla käytiin ihan perusruokakaupoissa, joista ostettiin hotelliin sipsejä, limukkaa ja olutta.
 3. Meillä kävi hyvä tuuri kun matkattiin Samuille syyskuussa, sesongin ulkopuolella. Ensimmäinen hotelli oli käytännössä katsoen tyhjillään, ja Chawengilla ei ollut ruuhkaa. Eikä törmätty edes kuin pariin tyttöbaariin eikä edes moneen brittiin. Suosittelenkin matkustamista tuohon aikaan, saimme hotellitkin halvemmalla. Törmäsimme myös matkalle suomalaisen omistamaan baariin, Cocobananaan. Oli ihan hauska paikka, enemmänkin kuulemma tarkoitettu paikallisille kuin turisteille.
 4. Samuin hintatasoon ja turistimäärään sen verran että, kannattaako matkustaa high season-aikaan. Itse olimme Samuilla syyskuussa (low-season) ja turisteja sai kyllä hakemalla hakea. Oli tosi hiljaista silloin. Hintatasosta en tiedä, Bangkokissa oli toki halvempaa kuin Samuilla, mutta toisaalta Samui on saari n. tunnin lentomatkan päässä mantereesta, joten toki tavaroissa saattaa olla "lentohinta" mukana. Hua Hinistä ei ole kokemuksia, joten tämä oli nyt vähän OT...
 5. Jos budjettia ajatellaan, hmmm *miettii* Söimme aamulla aamupalan hotellilla (kuului pakettiin), iltapäivällä teki yleensä mieli jotain pientä ja suolaista (kun juo paljon nestettä), kävimme usein hakemassa kaupasta jotain tai sitten mäkkärissä 8) syömässä ranskut. Ateria maksoi n. 150 bahtia eli n. 3 euroa. Illalla syötiin sitten yleensä "paremmin", ei edes yritetty hakea mitään halvimpia vaihtoehtoja vaan syötiin hotellin ravintolassa, jossa ateriat + drinksut + mehut kustansi n.1000 bahtia yhteensä. Eli n. 20 euroa, ja tämä siis on kallis vaihtoehto. Juomat, sipsit, suklaat sun muut pikkupurtavat käytiin hakemassa ihan ruokakaupoista, tosin eipä minibaarinkaan käyttäminen mitään kallista ole. Ensimmäisenä Samuin iltana tyhjennettiin minibaari suklaista, sipseistä ja oluesta, kun ei jaksettu lähteä hakemaan mitään ruokaa, tuli maksamaan ehkä n. 300bahtia. Tässä jotain pientä tietoa. Saapi kysyä lisää jos tarvitsee tietoa! Ja me olimme Thaimaassa (kävimme Samuilla, Taolla ja Bangkokissa) 12.9.2004-29.9.2004 joten todennäköisesti hinnat eivät ole hirveästi muuttuneet. Tosin me olimme matkassa low season aikaan, jolloin turisteja oli vähän paikalla. Se voi myös vaikuttaa hintoihin.
 6. Me oltiin 3 päivää Koh Taolla, nimenomaan Coral Grandissa Menetettiin molemmat sydän Taolle Siellä on ainakin low season aikaan tosi rauhallista ja se snorklaus... Kannattaa varata ainakin yksi iltapäivä siihen että käy viereisellä Koh Nanyangilla (tai jotain sinne päin...) snorklaamassa. Oli tosi hienoa. Toinen käymisen arvoinen paikka oli Jamakhiri-kylpylä, otimme molemmat paketin joka sisälsi tunnin thaihieronnan, höyrysaunan, puolentunnin aloevera kokovartalokääreen (tuntui hyvältä auringonpolttamissa) ja lopuksi kasvohoito. Paketteja oli muitakin, mutta tuon hinnaksi tuli vain 990bahtia eli n. 20euroa, Samuilla kylpylöiden hinnat pyörivät kuulemma n. 2000 bahtissa (näin kertoi suomalaisparikunta johon törmäsimme Taolla). Olisimme itse viihtyneet Taolla viikonkin verran, tekemistä riittää jos snorklaus/sukellus kiinnostaa. Ja oli se yöelämäkin aikasta buenoa. Käveltiin illan tullen Sairee-beachia pitkin ja poikettiin erilaisissa baareissa driksuilla. Oli tosi ihanaa maata rannalla tyynyillä drinksulasi kädessä ja katsella taivaanrannassa näkyviä salamoita (jostain syystä siellä salamoi joka ilta muttei ukkostanut eikä muutenkaan ollut huono ilma).
 7. Mä käyn meikissä ja kampaajalla Ison Omenan Oppivissa käsissä, saa vähän halvemmalla.
 8. Tyhmä kysymys... Kuinka paljon kannattaa varata rahaa mukaan? Me lähdemme Samuille 12.9 ja olemme Thaimaassa yhteensä n. 15päivää. Voisiko joku ystävällinen sielu auttaa?
 9. Me saatiin Hyvinkäältä vihkijä paikalle Espooseen Eikä kulujakaan tule niin paljoa, koska ko. henkilöllä on sinä lauantaina 3 häät pääkaupunkiseudulla ja hän jakaa kustannukset kaikkien kesken
 10. En tiedä vielä miten vihkiminen järjestyy, pitäisi hommata vihkijä paikalle tai sitten maistraattiin. Ei tiiä vielä. Mutta juhlat ovat 11.9.2004 ravintola Haikaranpesässä.
 11. Meillä on häät vasta ensi vuoden syksynä ja nyt jo kauhulla odotan mummon ja papan lahjaa. (ovat siis sulkin isovanhemmat) Mummon omin kätösin maalaama kahviastiasto... Ennen kuin kukaan huomauttaa, että ompa ihanaa saada itsetehtyjä juttu, kerron hieman taustaa. Olemme saaneet mummolta jo 2 astiastoa joihin kuuluu molempiin 6 kuppia, lautasta, isompaa lautasta ja yksi "keksitarjotin". Sanomattakin on selvää että nämä ovat molemmat eri kuosiset. Seuraava kuppisarja onkin sitten ruskean värinen jossa on runsaasti kultakoristeita... Lahja olisi kaikin puolin ihana jos, 1) mummo olisi kysynyt minkä väriset haluamme (hän rakastaa kultakoristeita, me emme) 2) emme saisi joka lahjaksi näitä kippoja (meidän pieneen asuntoomme ei kerta kaikkiaan enää mahdu) 3) tiedämme että heillä olisi rahaa avustaa meidän häämatkaamme mistä haaveilemme (emme ole ennen käyneet ruotsia pitemmällä joten olisi ihanaa päästä matkustamaan) Tietenkin otamme nämä kupit vastaan ja arvostamme mummon vaivaa mutta olisi ihana jos hän joskus ottaisi meidän makumme huomioon. nimim. omistaa mm. myrkynvihreitä lakanoita
 12. Sulhasen mummo suhtautui ihan jees kun kerrottiin että meille ei tule kirkkohäitä mutta pappa : ei ota kuuleviin korviinsa. Jauhaa vaan että mukava sitten nähdä kun astellaan käytävää pitkin ja viimeksi intoili että sitten pitää muistaa pussata kirkossa... Kysyin että missä kirkossa siivuutti mun kommentin kuin ilmaa vaan. No, intoilkoot vaan, luulen että pappa kuvittelee että siviilivihkiminen on ankeaa eikä näin ollen tule juhlia. Sittenpähän näkee!