PositiOpallerO

Rouva
 • Content count

  2613
 • Joined

 • Last visited

About PositiOpallerO

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1513 profile views
 1. From the album kuvatukset

  © &copyNaimisiin.info

 2. Meille tuli hääkutsu, jossa toivottiin juurikin rahaa ja oli fiksusti myös mainittu, ettei hääpari saa tietoonsa kuin tilin lopullisen saldon häiden jälkeen. Ei tarvitse sitten miettiä, paljonko pitää laittaa, ettei näytä pihiltä tiliotteessa...
 3. No joo, päivitys taas, tämä kuuluisi ehkä tuonne "häiden jälkeen" osastolle. Eli teimme lisäkuvatilauksen 3 viikkoa häiden jälkeen, siis studiokuvista. Kirkkokuvat oli luvattu jo aiemmin "sitten kun teette potreteista tilausta". Tilauksesta on nyt 5 viikkoa eikä kirkkokuvista ole nähty vilaustakaan. Myöskään 3-4 viikon kuluessa tilauksesta luvattuja lisäkuvia ei ole näkynyt. Alkaa pikkuhiljaa nyppiä, pyysin miestä soittamaan kuvaajalle ellei tällä viikolla kuvia näy, itse en viitsi k.o tyypin kanssa enää edes keskustella (tuli senverran hapanta vastaanottoa kun haimme koevedokset häiden jälkeen).
 4. Kiinnostaisi tietää,miten kauan ammattilaiskuvaajalla käyneillä on kuvien saaminen kestänyt? Itse otimme potrettikuvat ja kirkkokuvauksen, kirkkokuvista ei ole nähty vielä vilaustakaan ja häistä on piakkoin 2kk. Tietysti kesällä on sesonki jne, mutta esim. kiitoskorttien lähettämiseen alkaa kohtuullinen aika olla kohta ummessa (puhumattakaan, että vielä pitäisi odotella muutama viikko niitä kortteja jos ne tilaisi jostainkirkkokuvasta). Olenko turhan hätäinen vai osuiko meille keskimääräistä "hitaampi" palvelu? :-?