Jump to content
Naimisiin.info

MaSi

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

MaSi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli Mari kuvaamassa hääpotretti-kuvat, emme ole vielä saaneet kuvia mutta hän oli todella mukava, hänellä oli paljon ideoita ja muutenkin vaikutti todella ammattitaitoiselta. Suosittelen!
  2. MaSi

    Tulishow / tulennielijä

    Meidän häissä esiintyi tuliryhmä Polte ja olivat aivan loistavia!! Vieraat kehuivat ja meidän mielestämme esitys kruunasi häät. Suosittelen lämpimästi.
  3. Minäkin suosittelen Huplia lämpimästi!! Hoitivat lauantaiset häämme loistavasti ja vieraat kehuivat ruokaa kilvan. Ruokaa riitti, kattaus oli tyylikäs ja tarjoilijat ystävällisiä. Todellakin suosittelen!
  4. MaSi

    Tulishow / tulennielijä

    Eilen sain kuulla että mekin saadaan pitää just siinä Pirunkirkon ulkopuolella. Jippii!!
  5. MaSi

    Tulishow / tulennielijä

    Voi ei! Tosi ikävää ettei siellä voikaan enää järjestää tulishowta. Ideana tulishow on mahtava ja varmasti jää vieraiden mieliin. Oletteko keksineet mitään muuta ohjelmanumeroa tulishown tilalle? Mekin tässä odotellaan vastausta juhlapaikasta eli Suomenlinnasta että saako siellä missään pitää tulishowta. Ovat kuulemma melko tiukkoja tällaisten tuliasioiden kanssa. Mutta toivottavasti ne ei kiellä sitä kun meillä olis kuitenkin tarkoituksena rahdata vieraat ulos katsomaan tätä showta.
  6. Me lähdetään maaliskuussa Kuubaan.. Nyt jo on kova matkakuume! Syinä häämatkan suuntaamiseksi Kuubaan oli muun muassa - lämpö - haluttiin johonkin vähän erikoisempaan(?) paikkaan, ei mihinkään Kanarialle tai Egyptiin, kyseisiä paikkoja mitenkään väheksymättä - all inclusive -hotelli. Tämän suhteen on vähän ristiriitaiset fiilikset, ei kyllä aiota koko lomaa viettää aidatulla hotellialueella, mutta toisaalta ihanan helppoa ja ei tartte paikan päällä murehtia rahasta. Surffilaudat, kuntosali, polkupyörät, salsakurssi ym. kuuluu hintaan, joten vaikka pikkukylässä ollaankin, ei tekemisen puutetta pitäis tulla. - retki delfinaarioon, jossa pääsee uimaan delfiinien kanssa! oi, kuinka kauan olen sellaisesta haaveillut.. - kulttuuri on mielenkiintoinen.. vaikka meidän hotelli sijaitseekin pikkukylässä, saa varmaan edes vähän aistia paikallista menoa ja kulttuurin eroa Teidän kaikkien häämatkakohteet kuulostaa ihanilta! Onneksi ollaan jo päätöksemme tehty, muuten iskisi valinnanvaikeus!
  7. MaSi

    Tulishow / tulennielijä

    Meillä myös tuliryhmä Polte tulossa hintaan 250€/hlö. Ehkä ovat niin suosittuja että ovat voineet nostaa taksaa noinkin paljon..
  8. Onkos kenelläkään kokemuksia Kampissa toimivasta kampaamo Puresta?
  9. Tiedättekö yhtään paljonko nuo White-Yellowin Mies- ja Vaimo-sormukset kustantavat? Ovat ihania, mutta luulenpa etteivät ihan meidän budjettiimme sopivia..
×
×
  • Create New...