Jonnah

Rouva
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

About Jonnah

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meidän hääauton teksti viime elokuussa oli ELINKAUTINEN. Olin kauan pohtinut sopivaa tekstiä ja sain idean kun mun polttareissa selkätekstissä luki että "Tuomitsee H****n elinkautiseen 8.8.2009"
 2. Onnistui! Kiitän itseäni vaivannäöstä
 3. Minulla tähän samaiseen aiheeseen liittyvä ongelma. Luulin että powerpoint esitykseen voi valita mitkä kappaleet soivat minkäkin kuvan kohdalla. Cd-ääniraitaa hyödyntäen voi valita kuitenkin vain 1 kappaleen/dia! Soiton kestoaika on ainut jonka pystyy valitsemaan, ei siis silleen että kappale jatkuisi vaikka 5 kuvassa. Onko kenelläkään tietoa miten toteutan tuon musiikkipuolen, tarkoitus siis heijastaa valkokankaalle powerpoin esityksenä kuvia. Tai voiko potpuria tehdä itse...? Kiitos jo etukäteen jos jollakin on antaa neuvoja!
 4. Muistaako/tietääkö kukaan mikä biisi soi sinkkuelämää-sarjan jaksossa jossa Samantha ja Richard ovat uima-altaalla jokun hotellin(?) katolla? Joku hempeilybiisi siis kyseessä..
 5. Tietääkö kukaan mikä biisi soi siinä kun hääpari ja hääsuunnittelija olivat katsomassa sitä juhlapaikkaa? Nopea biisi ja naisen laulama...
 6. Mies sai kutsun tuttavansa polttareihin ja maksettavaa/hlö tulisi 110€...mielestäni täysin kohtuutonta. Polttariseurue on 9 henkilöä. Ohjelmassa ei siis mitään maata mullistavaa ja alueena Oulu.
 7. Onko mahdollista että sakettitakin kanssa voi käyttää myös mustia housuja?! Olen nähnyt muutaman kuvan jossa miehellä on kyseisessä asukokonaisuudessa mustat housut. Voi olisipa näin, inhoan nimittäin niitä harmaaraidallisia!
 8. Minun mielestä kuulostaa hyvältä ajatukselta, pidä vaan!
 9. Kiitos Pikkupikku, tosiaan siellä sivuillahan oli kuvakin missä tumman puvun ja liivin kanssa oli plastron
 10. Jos sulhasella on tumma puku ja liivi, niin voiko silloin käyttää solmuketta/plastronia? vai pitääkö olla kravatti?
 11. Kiitos Herbina tässä sitä sovittelinkin ja huomasin että liian pitkähän se on! Käärin vyötäröltä 3 kerrosta ja nyt arvelen että on sopiva. Tosin ei sitä voi noin jättää, näkyy muuten makkarakerros puvun läpi ;)Taidan käyttää ompelijalla.
 12. Kuinka pitkä vannealushameen tulisi olla? Missä on silloin vika jos on vaikea kävellä, tuntuu kuin alushame olisi tiellä eli meinaa kompastua...? Olen itse 168cm pitkä ja vannealushame 110cm. Pukuni on a-linjainen, puvussa itsessään 1 kerros tylliä ja alushameessa 2 vannetta ilman tylliä(kehä 220cm). Mitä sanotte?
 13. Heippa Jonnah!:) Olen täällä vieraillut ja toivot. pääsen pian jyvälle foorumin käytönnöistä! ;) Terkkuja ja nähäänpä lomalla!

 14. Hei! Olisin kiinnostunut seuraavien mallien hintatiedoista: E-37 E-97 E-197 V-58 (5timantilla) Kiitos jo etukäteen!