Jump to content
Naimisiin.info

Jonnah

Rouva
  • Viestit

    107
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jonnah kaikki viestit

  1. Meidän hääauton teksti viime elokuussa oli ELINKAUTINEN. Olin kauan pohtinut sopivaa tekstiä ja sain idean kun mun polttareissa selkätekstissä luki että "Tuomitsee H****n elinkautiseen 8.8.2009"
  2. Jonnah

    Potpuri haussa

    Onnistui! Kiitän itseäni vaivannäöstä
  3. Jonnah

    Potpuri haussa

    Minulla tähän samaiseen aiheeseen liittyvä ongelma. Luulin että powerpoint esitykseen voi valita mitkä kappaleet soivat minkäkin kuvan kohdalla. Cd-ääniraitaa hyödyntäen voi valita kuitenkin vain 1 kappaleen/dia! Soiton kestoaika on ainut jonka pystyy valitsemaan, ei siis silleen että kappale jatkuisi vaikka 5 kuvassa. Onko kenelläkään tietoa miten toteutan tuon musiikkipuolen, tarkoitus siis heijastaa valkokankaalle powerpoin esityksenä kuvia. Tai voiko potpuria tehdä itse...? Kiitos jo etukäteen jos jollakin on antaa neuvoja!
  4. Jonnah

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Muistaako/tietääkö kukaan mikä biisi soi sinkkuelämää-sarjan jaksossa jossa Samantha ja Richard ovat uima-altaalla jokun hotellin(?) katolla? Joku hempeilybiisi siis kyseessä..
  5. Tietääkö kukaan mikä biisi soi siinä kun hääpari ja hääsuunnittelija olivat katsomassa sitä juhlapaikkaa? Nopea biisi ja naisen laulama...
  6. Mies sai kutsun tuttavansa polttareihin ja maksettavaa/hlö tulisi 110€...mielestäni täysin kohtuutonta. Polttariseurue on 9 henkilöä. Ohjelmassa ei siis mitään maata mullistavaa ja alueena Oulu.
  7. Onko mahdollista että sakettitakin kanssa voi käyttää myös mustia housuja?! Olen nähnyt muutaman kuvan jossa miehellä on kyseisessä asukokonaisuudessa mustat housut. Voi olisipa näin, inhoan nimittäin niitä harmaaraidallisia!
  8. Minun mielestä kuulostaa hyvältä ajatukselta, pidä vaan!
  9. Kiitos Pikkupikku, tosiaan siellä sivuillahan oli kuvakin missä tumman puvun ja liivin kanssa oli plastron
  10. Jos sulhasella on tumma puku ja liivi, niin voiko silloin käyttää solmuketta/plastronia? vai pitääkö olla kravatti?
  11. Kiitos Herbina tässä sitä sovittelinkin ja huomasin että liian pitkähän se on! Käärin vyötäröltä 3 kerrosta ja nyt arvelen että on sopiva. Tosin ei sitä voi noin jättää, näkyy muuten makkarakerros puvun läpi ;)Taidan käyttää ompelijalla.
  12. Kuinka pitkä vannealushameen tulisi olla? Missä on silloin vika jos on vaikea kävellä, tuntuu kuin alushame olisi tiellä eli meinaa kompastua...? Olen itse 168cm pitkä ja vannealushame 110cm. Pukuni on a-linjainen, puvussa itsessään 1 kerros tylliä ja alushameessa 2 vannetta ilman tylliä(kehä 220cm). Mitä sanotte?
  13. Hei! Olisin kiinnostunut seuraavien mallien hintatiedoista: E-37 E-97 E-197 V-58 (5timantilla) Kiitos jo etukäteen!
  14. Paljonko teillä ovat maksaneet pöytäkukat yms. kukkakoristeet? Kaipailisin kokonaishintaa muille kukille kuin morsiuskimpulle.
  15. Onko kukaan tilannut vannealushametta Hääkaupasta? Itse harkitsen 2-vanteisen tilaamista, ja olisi kiva kuulla muiden kokemuksia. Hinta kun on niin edullinen, onko alushame siis laadukas...
  16. Täällä Pohjois-Pohjanmaalla aikuiset 27€/hlö aloittajan mainitsemilla kriteereillä. Mielestäni hinta ok.
  17. Oli pakko kirjoittaa kun pisti silmään niin mielenkiintoinen otsikko... "painijaiset ennen häitä"... taisin lukea väärin
  18. Jonnah

    Kaaso seisoskelee kirkossa?

    Yhdessä meidän häät jaksossa kaksi kaasoa istuivat omilla tuoleillaan sivussa.
  19. Mulla sama juttu! oikea vastaan vasen jutussa
  20. Minä olen omat kaasoni jo pyytänyt, mutta sulhanen ei ole saanut veljeään pyydettyä vielä bestmaniksi. Ajateltiin mieheni kanssa nyt tuleva viikonloppuna tehdä jotain hyvää ruokaa kun he (toinen kaaso ja bestman) tulevat meille kylään. Laitan kattausta tehdessäni heidän kohdalle paikkakortit, joissa lukee "kaaso" ja "bestman". Katsotaan tajuaako bestman vihjeen...
  21. Kiva idea BrideChilla. Jospa minäkin innostuisin tuohon häälehti-ideaan
  22. Jonnah

    Uusi kaaso ilmoittautuu II

    ^tätä minä pelkään, jos oma kaasoni ei innostu häistä yhtä paljon kuin minä...
  23. Samanlaista kimppua minäkin olen ajatellut kuin mitä tässä kuvailit. Viime kesänä ostin kihlajaisiimme valkoisia ruusuja kukkakaupasta ja olivat ihan mielettömän kauniita! Hinta 1e/kpl. En sitten tiedä miten kukkakimpun hinta määräytyy...
×
×
  • Create New...