Gemma

Rouva
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Gemma

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Hus Lindman oli sisältä ihan valmis ja sisustus oli todella kaunis verhoja ja lamppuja myöten. Siitä ei kannata stressata. Hienosti oli sisustuksessa sekoitettu vanhan talon tunnelmaa ja moderneja kalusteita. Pöydät ja tuolit oli siis tosi yksinkertaiset selkeälinjaiset. Keskeneräiseltä vaikutti ulkotyöt, mutta nekin varmasti saadaan valmiiksi kunhan tuo lumi tajuaa sulaa! Olin siellä ihan peruslounaalla, mutta se oli tosi hyvää ja kylmä alkupalapöytä näytti tosi hyvältä (en syönyt).
 2. Turun keskustaan on nyt avattu uusi ravintola Hus Lindman Piispankadulle. www.huli.fi Kävin siellä tänään lounaalla ja heti tuli mieleen, että olisi ihana paikka hääjuhlalle. Ei mitään hajua hinnoista, mutta paikka oli tosi kaunis sisältä ja on terassi jokirantaan ja ihan Tuomiokirkon vieressä! Harmi vaan, omat juhlat on jo juhlittu! edit.typo.
 3. Mä sain kansion jo kampaajalla aamulla (meitä oli siellä mä + kaaso ja kaks kaveria) juhlallisen luovuttamisen sijaan. Siinä oli kivaa lukemista kun oli rullat päässä ja lievitti kivasti jännitystä. Ei siellä juhlassa sitä itse ehdi katsomaan, kun vieraat lukee sitä ja oli kiva, et sen oli jo siinä vaiheessa nähnyt kun vieraat kommentoi polttareita mulle (siis sukulaiset tms, jotka ei ollu polttareissa). Minusta oli eritääin toimiva ratkaisu.
 4. Kiitos vinkistä! Täytyy käydä printtaamassa. Tjäreborgin sivuilla oli myös suomenkielinen pitkä sepustus, josta selviää perusjutut. Oikeassa reunassa linkki kohdeopaskirjat. Curacao Saa myös ladattua pdf-tiedostona.
 5. Meillä otettiin Samppalinnan puistossa. Siellä on paljon penkkejä, pieniä hiekkaisia polkuja, Petreliuksen muistomerkin kiviparveke, rappusia ja vielä näkymät kaupunkiin. Meillä on parissa kuvassa kaupungin katot taustalla. Autolla pääsee kätevästi ihan viereen.
 6. Me olemme myös lähdössä reissuun vajaan kolmen viikon päästä. Suositteletko jotain tiettyä kirjaa & mistä saa? Katsoin Akateemisesta ja siellä oli vain yksi, joka oli kaikille ABC-saarille yhteinen ja Curacaon osuus oli tosi pieni.
 7. Jos haluaa paikan keskustasta, niin suosittelen lämpimästi Ravintola Samppalinnaa!
 8. Laahukseton, runsailla helmikirjailuilla varustettu taftipukuni pesetettiin Bam pesulassa (Yliopistonkatu 36). Maksoi 89 €. Ensin kävin Länsikeskuksen SOL:ssa ja sain hinnaksi tuon saman 109 €. Päätin sitten kysyä vielä muualta. Pesutulos oli erinomainen ja palvelu miellyttävää. Voin suositella!
 9. Mä olin häämeikissä ja -kampauksessa Kuplassa. Myös kaasolla oli kampaus ja meikki ja olimme molemmat tyytyväisiä! Olen myös värjäyttänyt hiukset siellä kaksi kertaa ennen häitä ja varmasti varaan seuraavan kampaaja-ajan myös sinne!
 10. Minulla oli vieraana vastaava tapaus. Kutsu lähti serkku ja serkun puoliso perheineen. He itse saivat päättää millä kokoonpanolla tulevat. Kaikki lapset olivat tervetulleita ja ensin serkku ilmoitti itsensä ja omat lapsensa (yksi edellisestä ja yksi nykyisestä suhteesta). Kysyin kuitenkin haluaisiko puolison lapsi tulla myös ja tuli myös mukaan. Jos vaan vierasmäärä sallii, niin helpoimmalla pääsee, kun antaa perheen itse päättää kokoonpanosta. Silloin he viihtyvät juhlassa ja turha riidanaihe vältetään.
 11. Me ostettiin kaikille vieraille puuntaimet www.toisenlainenlahja.fi kautta eli pieni lahjoitus kehitysmaiden ihmisten ja ympäristön hyväksi. Tästä oli maininta paikkakortin kääntöpuolella. Puita sai ostaa aina 15 kpl ryhmissä ja maksoivat 1€/kpl.
 12. Mulla kihlassa 1 x 0,20 ct ja vihkisormuksessa 9 x 0,04 eli yht. 0,36 ct.
 13. Disneyn leffojen rakkauslauluista on myös julkaistu kokoelma-albumi Disney's Greatest Love Songs, joka kannattaa tarkistaa, jos on näistä enemmän kiinnostunut. Netistä löytyy biisilistaa.
 14. Kellot kuulostaa kivalta idealta! Millä hakusanalla ne löytyy sieltä helpoiten?