ohdakkeenkukka

Rouva
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About ohdakkeenkukka

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/19/80

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jkl Mlk
 1. Kiitti Karkkis Fiilikset..märkää ja kylmää Oikeesti oli hyvä fiilis, eikä palellut vaikka näin voisi kuvitella. Tavallaan se tilanne vei mukanaan ja tuo tuntui yllättävän luonnolliselta
 2. Toin tähän ketjuun omat Trash the Dress-kuvani, kuvat on ottanut JL-Foton Iida Liimatainen
 3. Kirjoitin kaasolleni tekstiviestin kun olimme päättäneet hääpäivän. Kerroin lyhyesti miksi hän on minulle niin rakas ja lopussa sitten, että toivoisin häneltä kuitenkin vielä yhtä juttua: olisi minun tukeni ja turvani hääpäivänä ja suostuisi kaasokseni. Kamu on kirvesmies (-nainen), oli tekstiviestin alussa kuulemma miettinyt että " mitä vidd** ".. Lopulta oli kysyny pojilta että mitä se semmonen kaaso oikein tekee
 4. Kiva että joku oli kaivellut tämän esille Meillä on kristillinen vihkiminen (miehen toiveesta, ei kuitenkaan kirkossa vaan kartanon pihassa pihlajan alla), mutta muuten löytyy tiettyjä elementtejä, jotka viittaavat sitten minun uskooni. Liitämme hääjuhlaan pakanallisen siunauksen, riimuja sekä pukuni tulee olemaan kelttiläistyylinen. Katsotaan mitä muuta vielä keksimme. Käyn noita vinkkilinkkejä läpi kun ehdin, toivottavasti niistä jotakin vielä löytyy.
 5. Tämän keskustelun innoittamana piti vihjaista miehelle, että pitää miettiä millainen viehe sulholle tulee...oi hitsi sitä ilmettä En tulkinnut asiaa millään lailla, niin kai se laski päässään 1 ynnä 1 ja huikkasi, ettei aio enää akkoja kalastella.
 6. Meille floristi nimenomaan ehdotti liljaviehettä, liljaa myös kimpussa ja lilja hiuksiin. Alkaa epäilyttämään, pitäskö vielä ajatella asiaa uusiksi. Sulhon viehe josta tippuu terälehti on omiaan suistamaan sekopäisen morsion raiteiltaan..
 7. Mulla on hääpäivänä mennyt vajaa 2 vuotta siitä kun avioero astui voimaan. Eroa kyllä haettiin liki vuotta tuota aiemmin mutta koska toinen osapuoli oli kadonnut maan nielemänä, niin se pitkitti päätöksen saamista. Kukaan ei minun puoleltani ole kommentoinut asiaa, eikä mieheni puolelta kukaan ole edes kysynyt, kauanko olen ollut eronneena.
 8. Kävin tuolla pyytämässä tarjouksen kukista. Järkyttäviä hintoja ja puisevaa palvelua. Eikä yhtään helpota asiaa se että siellä myytiin neilikoita 1,70€ mutta meidän tarjouksessa ne maksoikin jo 2€..
 9. Kävin äskettäin tapaamassa kehutun liikkeen floristia. Hääkimppuuni olisi tarkoitus tulla valkoista liljaa ja risua. Täytteeksi vielä neilikkaa. Sain kukkien hinnaksi päässäni pähkäiltyä äkkiä ja ynnäsin siihen sidontatyön ja myhäilin jo tyytyväisenä että kimppu maksaa tuskin lähellekkään neljääkymppiä. Meinasin pudota penkiltä kun nainen antoi tarjouksen: 100€ Lisäksi huvittavaa oli, että nainen myi asiakkaalle neilikkaa siinä samalla, hinta oli 1,70€. Meidän tarjouksessa oli morsiustytöille kannettavaksi neilikat, 2€ kappale. Lopputulos nyt ainakin oli se että tuon keskustelun jälkeen osaan sitoa sen kimppuni itse, kukat siihen maksaa noin 15€. Morsiustyttöjen kukat ostan sitten toisaalta.
 10. Musta, aiemmin teetetty puku ja hommauslistalla on vaaleanliila kauluspaita ja tummanliila kravatti.
 11. Minullakin nyt toinen kerta..ensimmäisellä kerralla äitini hoiti kaiken itsekseen ja vanhempani maksoivat pienet häät. Eikä kumpikaan tykännyt sulhasestani niin yhtään Pitäisi uskoa enempi vanhempiaan... Nyt siis tavallaan kaikki onkin mulle aivan uutta, kun en ole aiemmin tätä tehnyt. Ja tuleepi neljä kertaa niin iso porukka kuin viimeksi. Ja se on mulle myös kunnia-asia että itse maksetaan, koska olen vanhemmilleni aiheuttanut aivan turhaan menoja elon varrella aiemmin.. Minun vanhempani ovat todella onnellisia puolestani, tykkäävät sulhosta kuin omastaan. Miehen vanhemmat taasen...no appiukko on hyvä ja rento tyyppi ja on tyytyväinen kun poikansa on asettunut aloilleen. Anopille tekee tiukkaa se että olen aiemminkin ollut naimisissa mutten usko etteikö olisi jo päässyt tosta yli koska on hyvinkin ymmärtänyt että olen ihan pähkinöinä sen poikaan Silloin ensitapaamisella naama oli kyllä näkemisen arvoinen kun mies ei ollutkaan kertonut että olen eronnut ja mulla on lapsia (en tiedä kumpi järkyttyi enempi. Minä vai anoppi) Miehellä on suvussa pari hyvin vanhoillista ja uskovaa ihmistä, joilla on ollut tapana napista ihan vaikka muodon vuoksi. Mutta kappas kummaa, ne tykkää musta ihan oikeasti Joten en usko että kukaan sitä sen kummemmin märehtii. Minä korkeintaan.
 12. Meillekkään ei viinaksia sen kummemmin tule. Alkumaljat kyllä tarjoamme ja juhlapaikasta voi ostaa olutta ja sidua jos joku katsoo että sellaista haluaa. Mä en muuten ole pitkään aikaan ollut häissä joissa olisi ollut alkoholia niin että joku niistä oisi kännit vetänyt. Alkumaljat on olleet kaikissa ja yksissä oli myös sitten viiniä ruoan kanssa. Mutta ei muuten.. Lapsuudesta muistan sitten ne häät kun on vedetty sahtia oikein urakalla ja meitä pieniä on pelottanut kun meno oikein yltyy. Kerran menimme serkkuni kanssa autoon piiloonkin Meille häät on tarkoitus olla sellaista mukavaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa, viettää aikaa rakkaiden kanssa ja omiinkin periaatteisiin on tiukasti juurtunut se että alkoholi ja lapset ei sovi samaan lauseeseen.
 13. Mulla herjaa kanssa eikä tikkeri näy. Mä en vaan osaa http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;1.../9be7/event.png
 14. Kiitos kaunis kaikille kuvia laittaneille, meidät vihitään ulkona ja tuosta kyllä ideaa irtosi. Nuo kujaksi sirotellut päivänkakkarat oli niin söpö idea Noista telttojen/ katosten vuokrista...missä vietätte juhlaa? Kysykää sieltä, meillä ainakin on juhlapaikan omistuksessa tuollainen ja sen käyttö kuuluu juhlapaikan vuokraan kunhan vain varaa ajoissa. Isäni varasi omamme suoraan hirvipeijais-porukan nenän edestä Meillä siis vihkiminen taivasalla mutta varuulta on sitten tuollainen iso telttakatos, joka pystytetään vieraille sellaisen heinäkattoisen, vanhanaikaisen grillikatoksen (siis ei se näytä grillikatokselta )viereen jossa meidät vihitään jos taivas repeää.
 15. Tänään sitten kävin ja ilmoittauduin seurakuntalaiseksi. Rystyset valkoisena odottelin kun täti naputti koneelle tietojani..kuulin nääs kauhujuttuja siitä miten joltain oli pyydetty uskontunnustusta yms samassa tilanteessa ei sitä kuitenkaan tullut ja vähin äänin hiippailin ulos