Anniska

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Anniska

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/04/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Samma här! Ja kaiken lisäks se törrötti istuessa väliin tyhmästi, mutta ilman vannehamettakaan ei olis pärjännyt! Oli vain liian iso!
 2. Meillä oli valkosuklaatuorejuustokakku, täydellistä!
 3. Meillä harrastekuvaaja oli noin 7-8 h kuvailemassa häitä. Maksettiin 200 e pyydetyn 150 e sijaan sillä oltiin erittäin tyytyväisiä. Kuvia cd:llä oli noin 230 kpl.
 4. Kyllä meilläkin istumajärjestykseen varattiin paikka myös kuvaajalle, joka söi muiden mukana
 5. Meidät vihittiin Hämeenkyrön kirkossa ja juhlapaikkana toimi Koiviston Kestikievari Häijäässä maalaisromanttisessa miljöössää.
 6. Väkisinkin mutta samaan aikaan pidättelin itkua!
 7. En itkenyt. Huuli väpätti koko matkan alttarille mutta en itkenyt, lähellä oli.
 8. - Ottaisin hääkimpun mukaan kuviin.. Nyt ei hääkimppu ole mukana kuin kirkkokuvissa ja häävalssia tanssiessa.. *typerä*
 9. Ei rakkoja lainkaan, vaikken juurikaan niitä koitellut ennen häitä. Halvoilla keinonahkakorkkareillakin siis selviää
 10. Huonosti nukuin. Päästiin myöhään jatkuneiden hääpaikkavalmisteluiden takia saunastakin yöllä vasta kahdelta kaason luona sitten heräilin pitkin yötä ja stressailin kaikista asioista. Aamulla sitten kellon soidessa olis kyllä väsyttäny, mutta piristyin pian eikä sitten jänskätessä enää nukuttanu!
 11. Mun polttarit oli viime la, ja järkätty oli mm juurikin tankotanssia 7th Heavenissä! Oli aivan mahtavaa, ja paikat kipeenä eli on yllättävän raskasta, mutta kivaa!
 12. Meille tulee myös toukohäihin kynttilöitä. Ne on munkin mielestä tunnelmanluoja oli vuodenaika mikä tahansa. Tässäkin mun mielestä erittäin kesään sopiva asetelma meillä tulee tähän tyyliin (korkeampaan tulee ruusu)
 13. Kirkkoherranvirastossa käski miettiä tarkkaan nimivalintaa. Painotti että kun meillä molemmilla on lyhyet sukunimet olis yhdysnimi tosi hyvä. Mut ei se oo käyny mulla edes mielessä, kun lapsella on isänsä sukunimi, ollaan sit kaikki samannimisiä. Näin meillä.
 14. Meille ei tule karkkibuffaa mutta hyvä idea se on! Noi Moonan kipot on niin ihanat!! Löyty mun makuun ihana kuva, jostain paksusta teemaan sopivan värisestä kankaasta väkerrettynä..
 15. USA:sta odotellaan lähipäivinä kotiutuvaksi, eli oma on Chevrolet Silverado