Anniska

Rouva
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Anniska kaikki viestit

  1. Samma här! Ja kaiken lisäks se törrötti istuessa väliin tyhmästi, mutta ilman vannehamettakaan ei olis pärjännyt! Oli vain liian iso!
  2. Meillä oli valkosuklaatuorejuustokakku, täydellistä!
  3. Meillä harrastekuvaaja oli noin 7-8 h kuvailemassa häitä. Maksettiin 200 e pyydetyn 150 e sijaan sillä oltiin erittäin tyytyväisiä. Kuvia cd:llä oli noin 230 kpl.
  4. Kyllä meilläkin istumajärjestykseen varattiin paikka myös kuvaajalle, joka söi muiden mukana
  5. Meidät vihittiin Hämeenkyrön kirkossa ja juhlapaikkana toimi Koiviston Kestikievari Häijäässä maalaisromanttisessa miljöössää.
  6. Väkisinkin mutta samaan aikaan pidättelin itkua!
  7. En itkenyt. Huuli väpätti koko matkan alttarille mutta en itkenyt, lähellä oli.
  8. - Ottaisin hääkimpun mukaan kuviin.. Nyt ei hääkimppu ole mukana kuin kirkkokuvissa ja häävalssia tanssiessa.. *typerä*
  9. Ei rakkoja lainkaan, vaikken juurikaan niitä koitellut ennen häitä. Halvoilla keinonahkakorkkareillakin siis selviää
  10. Huonosti nukuin. Päästiin myöhään jatkuneiden hääpaikkavalmisteluiden takia saunastakin yöllä vasta kahdelta kaason luona sitten heräilin pitkin yötä ja stressailin kaikista asioista. Aamulla sitten kellon soidessa olis kyllä väsyttäny, mutta piristyin pian eikä sitten jänskätessä enää nukuttanu!
  11. Mun polttarit oli viime la, ja järkätty oli mm juurikin tankotanssia 7th Heavenissä! Oli aivan mahtavaa, ja paikat kipeenä eli on yllättävän raskasta, mutta kivaa!
  12. Meille tulee myös toukohäihin kynttilöitä. Ne on munkin mielestä tunnelmanluoja oli vuodenaika mikä tahansa. Tässäkin mun mielestä erittäin kesään sopiva asetelma meillä tulee tähän tyyliin (korkeampaan tulee ruusu)
  13. Kirkkoherranvirastossa käski miettiä tarkkaan nimivalintaa. Painotti että kun meillä molemmilla on lyhyet sukunimet olis yhdysnimi tosi hyvä. Mut ei se oo käyny mulla edes mielessä, kun lapsella on isänsä sukunimi, ollaan sit kaikki samannimisiä. Näin meillä.
  14. Meille ei tule karkkibuffaa mutta hyvä idea se on! Noi Moonan kipot on niin ihanat!! Löyty mun makuun ihana kuva, jostain paksusta teemaan sopivan värisestä kankaasta väkerrettynä..
  15. USA:sta odotellaan lähipäivinä kotiutuvaksi, eli oma on Chevrolet Silverado
  16. Kiitos Martsu Jännää oottaa miltä näyttää pöydässä!
  17. Meidän häihin on kutsuttu 98 aikuista ja n. 25 lasta, kyllä kaikki on sellaisia jotka me tunnetaan ja on nähty. Me maksetaan juhlat itse, siispä ei ole vanhemmilla tai muillakaan puuttumista vieraslistaan..
  18. Mä odottelen helmiköynnösten saapumista USA:sta. www.decoratingstudio.com
  19. Tälläinen Böckermanin valkokultainen sormus on ostettuna. Kivi 0.11ct. Hintaa jäi 450e, johon sisältyy kaiverrukset mun ja miehen sormuksiin sekä miehen sormuksen huollatus.
  20. UP! Täällä yksi uusi iloinen Scarlett-korsetin omistaja Mulla on melko suora kroppa, mut korsetin kanssa mulla on vyötärö! Raskausajan pömppis saatiin tiukkaan pakettiin ja korsetin kanssa oli jopa hyvä olla! Aivan ihana! Eikä ollenkaan musta ruma.. Ja wonderbrat istui tosi hyvin yhteen korsetin kanssa..
  21. Mä puolestani olen etsiskellyt kullanväristä "höttöistä" kangasta kaitaliinan tilalle pöytiin menemään. Tietäiskö kukaan edullista vaihtoehtoa?
  22. Paperellasta saapui tilaamani neliökirjekuoret. Kauniin väriset (kerma) ja hyvät. suosittelen!
  23. Tässä ebayn kautta tilaamani kengät. Pahoittelen huonoa kännykkäkuvalaatua.
  24. Tilasin Paperellan sivuilta neliökirjekuoria äsken, kiitos vinkistä! 60kpl postikuluineen 10,40e. Kuulostaa sekin ryöstöltä 100kpl/1e - jälkeen... Ystävänpäivän aikaan sitten merkkiostoksille!
  25. Isoveljeni lupasi viedä mut alttarille. Isämme on kuollut 5v sitten ja tämä ratkaisu tuntui hyvältä. Veljeni arvelikin mun pyytävän tätä ja lupasi heti