Tiinu-Liinu

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tiinu-Liinu

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1075 profiilin katselua
  1. Meilläkin on edessä kohta juomanhakumatka, ja aika käy vähiin, ja pitäisi määrät ja juomatkin päättää... Huhhejjaa.. Lähetään penskojen kanssa pakettiautolla ja tuo Viking xprs vaikuttaisi kyllä parhaimmalta..
  2. Mä olen ihan sekaisin tämän asian kanssa. Minä olen suomenruotsalainen ja etunimeni ja sukunimeni yhdessä osoittavat sen. Mieheni nimi on suomalainen. Olin aikaisemmin ehdottomasti sitä mieltä että otan miehen nimen mutta nyt en tiedä. Syy vaihtamiseen olisi se että molempien sukunimet ovat pitkiä, ja etunimeni myös, joten ajattelin että kaksoisnimestä tulee niin pitkä litania. Mutta nyt pelkään identiteettikriisiä. Haluan miehen nimen, mutta en halua menettää nimellä näkyvää suomenruotsalaisuutta. Mutta pitkä radiramssa on tyhmän näköinen..
  3. Nyt on meidänkin matka varattu. Mauritiukselle lähdetään 3.8 ja takaisin tullaan 17.8. eka viikko victoria hotellissa ja viimeiset yöt paradis hotellissa. Helin matkojen kautta. Ihanaa
  4. Jos kyseessä on intiimit häät, tyyliin lähiperhe vain, niin silloin voisin kuvitella että polttareihin voisi kutsua kaikki ystävät ja kaverit kans. Mutta silloin myös näille kerrottaisiin ettei kukaan saa kutsua häihin vaan on tällainen erikoisjärjestely. Jos sitten on 150hlö häät niin en kyllä kehtais kutsua ketään polttareihin jota en ole kutsumassa häihin. Ihmiset kuitenkin laittavat rahaa polttareihin.
  5. Meillä kosinta oli todella romanttinen, Lapissa, takan äärellä, täysin yllätys. Kun sitten haettiin molempien sormukset kuukauden päästä (omani piti tilata oikean kokoinen ja miehen sormus piti vielä valita) niin mies oli sitten "vahingossa" jäänyt lounaalla baariin ja pienes sieväs sitten oli kun haettiin sormukset, ilta loppuikin kamalaan tappeluun. Että sellaista. Tosin kyllä se kosinta on enemmän mielessä kuin se katastrofaalinen sormustenhakupäivä.
  6. Riippuu mistä päin olet, mutta ainakin Helsingin Funky Ladyssa osaavat auttaa hyvin näissä asioissa. Reippaasti vaan rintaliiviliikkeeseen kysymään apua
  7. Meille on tulossa ehkä kolme panskaa jotka istuvat ehkä syöttötuolissa, ajattelin kyllä hommata syöttötuolit jostain mutta olettaisin että vaunuissa voi yhtä hyvin syöttää niitä pikkuisia.
  8. Olisiko kenelläkään kokemuksia Liljendalin pitopalvelusta? Meillä on häät Loviisan lähistöllä ja pitopalvelu hakusessa, en ole kyseisestä paikasta kuullut kuin että ovat olemassa ja järjestävät häätarjoiluja. Olisi kiva kuulla jos joku olisi ollut tilaisuudessa missä Liljendalin pitopalvelu on hoitanut tarjoilut