Onnellinen rouva

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Onnellinen rouva

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla oli muutama irtoripsi lähellä silmien ulkonurkkia. Antoi mukavan piristyksen eivätkä tuntuneet missään! Ne oli sellaiset kerttakäyttöjutut eli seuraavassa pesussa lähtivät pois.
  2. Me laitettiin keväällä Peikonkakkarat kasvamaan siemenistä ja ne kukkivat juuri heinäkuun lopulle - itse asiassa kai jo heinäkuun puolelle välille. Ruiskukatkin saatiin kukkimaan, mutta viime kesän sateet "ruoskivat" ne piloille viikkoa ennen häitä... Se oli harmi, mutta onneksi luonnonkukista sinikellot olivat säilyneet hyvinä äidin pihassa, joten niiden turvin saimme kuin saimmekin sinivalkoiset kimput pöytiin.
  3. Meillä oli viime vuonna Manttaalitalolla. Vieraita oli 140, mahtuivat kaikki yhteen saliin. 120 on vielä ihanteellisempi määrä. Voin lähettää kuvia sähköpostitse jos haluat, lähetä vaikka yv-viesti, jos et halua tänne palstalle laittaa oma sähköpostiosoitettasi. Otettiin kuvia valmistelupäivänä. Hinta oli kesällä 2007: valmistelupäivä (koko päivä) 60,00 + juhlapäivä 270,00 + purkupäivä (iltapäivään saakka) 60,00. Kaikki päivät hinnoiteltuna erikseen, riippuen mihin on tarvetta. Me hommattiin oma pitopalvelu, juomat vietiin itse. Talosta saa myös astioita vuokralle jos tarvitsee. Keittiötilat ovat superhyvät ja tilavat.
  4. Miettikää kaikki yhdessä minkätyyppiset häät hääpari haluaa, paljonko tulee vieraita, tarjoilut, ohjelmat, käykää katsomassa juhlapaikka ym. - rakentakaa päivälle jonkinlainen runko - en tarkoita mitään tarkkoja aikatauluja, mutta niin, että päivän kulku alkaa jotenkin muodostua. Sen ympärille on helpompi rakentaa ja miettiä mitä täytyy askarrella, mitä hankintoja täytyy tehdä ym. Kirjatkaa suunnitelmanne paperille - ne eivät varmaankaan pysy samassa muodossaan loppuun asti, mutta niitä muutellaan tarpeen mukaan. Hyvä kaaso kuuntelee morsiamen toiveita ja auttaa toteuttamaan niitä. Teillä on hyvää aikaa häihin. Minulla oli yksi kaaso ja hänen kanssaan aloimme suunnittelemaan 6 kk ennen häitä. Aikaa oli riittävästi eikä mitään paniikkia tullut. Noin kuukauden välein pidimme jonkinlaisen palaverin jossa kävimme läpi mitä oltiin tehty ja mitä seuraavaksi piti hoitaa kuntoon - pari kuukautta ennen häitä palavereja oli kyllä sitten useammin. - Minulla oli ihana kaaso, en paremmin olisi voinut valita - hääjuhlamme onnistuivat yli odotusten - ja suuri kiitos siitä kuuluu kaasolleni + vanhemmilleni + bestmanille, jotka kaikki auttoivat pyyteettömästi suurenmoisella panoksellaan.
  5. Meillä oli häät heinäkuun lopulla, varasin ajan meikkiin tammikuussa. Paras aika oli jo mennyt, mutta sain vielä aikaisen aamuajan - mikä ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan yhtään liian aikaisin!
  6. Roosa Mamsellissa tehtiin todella kaunis ja kestävä häämeikki (Joe Blascon tuotteilla), hinta sisälsi koemeikkauksen. Myös häävieraat kehuivat meikkiä. Aika täytyy varata ajoissa, Tanjalla on paljon asiakkaita.