rouvaksi08

Morsian
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän rouvaksi08 kaikki viestit

  1. Ostan itse ja teen itse – muutamia lukuunottamatta: Juhlat TALOSSANI ja PUUTARHASSANI: n. 120 vierasta paikalla: 600-700 eurolla saa, kun juoksee tarjousten perässä, sekä käy tukkujen ja esim. Lidlin ovista sisään: kanapata viinikastikkeessa tofupata kasviksilla kookoskermakastike savusiikasalaatti (sukulainen tekee) tonnikalahöyste riisiä (basmati tai jasmiini) gourmet mix (esim. marinoituja sitä sun tätä) rucolaa parmesania fetaa lihapullia, mininakkeja ja uuniranskiksia lapsille ketsuppia, sinappia tomaatti-kaprissalsaa venäläiset suolakurkut dippivihannekset kermaviiliä mausteilla sinappikastike smetanaa pestoja mansikkakermakku (sukulainen tekee) tiramisuja (teen itse) toscakakku (teen itse) sacherkakku (teen itse) karkkia (tukkutilaus) kermavaahtoa Wanhanajan pullakranssi (sukulainen tekee) pullia (sukulainen tekee) keksejä (teen useita itse) suklaakastike (teen itse) suklaakonvehteja (teen itse ja tilaan vähän päälle) leipäjuusto sipsejä paahtopähkinöitä ym. pähkinöitä kuivattuja hedelmiä taatelia kahvia, teetä, kaakaota mansikka(?)mehua, maitoa, vettä, limsoja (light), vissyä kuoharia, pommac light viinejä (kellarista löytyy ), olutta kesäboolit (holi ja -ton) alkimahooli + mehut + limsat boolille ...niin ja lautaset + aterimet on kovaa kertakäyttöä, samaten juomamukit (paitsi kuoharille). ..ja leipää en oikein haluis ostaa/tehdä, koska olen useissa häissä sun muissa bileissä huomannut, ettei leipää kulu läheskään yhtä paljon kuin "pitäisi"...
  2. kampaus 59-69 euroa (tulee irtohiuksia, jotka 0 euroa, koska ovat mun vanhat – mutta käyttämättömät) meikki 0 euroa (teen itse) kultainen "antiikkinen" tiara ja muita koruja (en tiiä vielä hintaa, kun en ole vielä käynyt katsomassa edes) huntu (samat sanat)
  3. Me laitetaan kaikille avec. Mielestäni ei kannata jännittää – uusia ihmisiähän tapaa koko ajan muutenkin.
  4. Ylin: IHANA!!!!!! AAH!!! Keskimmäinen: Tulee mieleen päiväpeitto, verho, patalappu, tai mummolan olohuoneen liina. Alimmainen: R-E-P-E-S-I-N :lol: :lol:
  5. Mieheni vanhemmat halusivat järjestää meille kihlajaiset! Ne pidettiin siis ja he tarjosivat ruuat ja juomat, oli puheita ja esityksiä. Vieraiksi saatiin kutsua ketä halusimme! Parhaat ystävät kutsuimme, ja molempien vanhemmat tietysti sekä lähisukua. Ihanat kihlajaiset oli, tuntui niin hienolta, että appivanhempani arvostivat kihlautumistamme!
  6. Häissämme: minä "alle 35" kaasot 33, 31, 30 ja 25 morsiuslapset 6 ja 8
  7. Kirurgilta olen kuullut, että puristelu rikkoo ihon hauraita kerroksia ja päästää näin bakteereja vilistelemään miten haluavat. Puristelkoon ken uskaltaa/haluaa! Mä en.
  8. Mulla on lapsesta asti ollut pitkät hiukset, joista yhä, nyt "reilusti" yli 3-kymppisenäkin saan kampaajilta kehuja. Hiukseni ulottuvat rintojen yli, ja ne ovat luonnonlaineilla. Leikkaan latvat säännöllisesti, väh. 4 kertaa vuodessa. Syön paljon kalaa – myös raakaa kalaa, mm. graavilohta ja sushia. Otan rautatabletteja (Obsidan, saa apteekista ilman reseptiä). En juo enkä polta. En käytä hiustenkuivaajaa. En tupeeraa, paitsi max 2 kertaa vuodessa kampaajalla. En käytä hiustenhoitotuotteita. En käytä hiuslakkaa/vaahtoa kuin max kerran viikossa. Käytän lämpörullia max kerran puolessa vuodessa. Pidän hiukseni löysällä letillä öisin (kampaajan suositus). Käytän normaalia shampoota. Usein "terva"-shampoota. Liikun vähintään kerran viikossa ulkona. Nukun vähintään 8-9 tuntia yössä. En värjää tai permanenttaa hiuksiani. En föönaa. Käytän pehmeätä hiusharjaa. - jokaisella on omat rutiininsa hiustensa kauneudenhoidossa, tässä minun. Saas nähdä, millaiset hiukset mulla on päässä nelikymppisenä! En stressaa asiasta.
  9. Nyt tulee ehkä vähän tylsää juttua, mutta minä aion ennen häitä - syödä kalaa, sekä paljon vihanneksia ja hedelmiä - jättää sokerit pois - yrittää vähentää suolaa - yrittää vähentää light-virvoitusjuomia (ne turvottaa mua ) - liikkua ulkona - puhdistaa ihoa saunassa hikoilemalla edellisenä viikkona aion - juoda vettä runsaammin ...ja edellisenä päivänä aion - käydä kunnon ulkolenkillä (hiihtää tmv.) ...sekä edellisenä iltana aion - saunoa oikein kunnolla ja rentoutua vaikka mielileffojani katsellen En aio mennä kosmetologille, hierojalle tai manikyyriin. Hierojalla olen tasan 1 kerran ollut elämäni aikana, enkä huomannut mitään eroa paitsi rahanmenon. Kosmetologilla olen ollut 3 kertaa, ja jokaisellä käynnillä halusivat puristella ihomatojani – se ei ole iholle hyvä asia. Saunominen, uni, ruokavalio ja liikunta on mulle "se juttu", kun ihosta puhutaan. Manikyyrissä olen ollut elämäni aikana tasan 1 kerran, heh.
  10. Mun kihla 370 euroa, oli 70% alennuksessa, kaiverrus kuului hintaan. Miehen kihla 300 euroa, kaiverrus kuului hintaan. Molemmat ovat valkokultaa, mun sormuksessa 3 timanttia (karaatteja en tiedä). Tulevat valkokulta-vihkisormuksemme saavat maksaa max 130 euroa kipale, kaiverruksen on kuuluttava hintaan. Ei muita koristeluja.
  11. Halkesin onnesta: Itkin ja tärisin!!! Kaikkien vuosien ja eletyn elämäni (johon niin monta miljoonaa pettymystä ja surua on tullut omalle kohdalle) jälkeen kohtasin tämän ihanan mieheni joka minua rakastaa ja jota minä rakastan – ja uusi elämäni, MEIDÄN elämämme, voi alkaa!!! :-X – Eihän siinä nyt voi olla pakahtumatta, kun mies polvistuu...oijoih, ihan tulee kyyneleet taas silmiin.
  12. Tiedän ihmisiä, joita ärsyttää (!) ns. "morsiuskaaret" – ja pöytäliinat, jotka on vedetty "rypyille/laskoksille". Heille tulee kuulemma sellaisista vähän mieleen "niinkuin alttari tai arkkupöytä". Eli siis niinkuin hautajaisissa. Ja jos on kynttilöitäkin ko. pöydässä, ja se kaari takana... Tiedän ihmisiä, joita jurrittaa sydän-aiheiset askartelut: sydäntä on niin tienvarsissa, pöydissä kuin erilaisissa kylteissäkin, esim. istumajärjestyksen alustana. Heille tuli sellanen "sydänahdistus", kun "oli niin vimmatusti sitä kuviota joka paikkaan laitettu..." Tiedän ihmisiä, joita ns. "vessakorit" ahdistaa (!) häissä – sanovat: "siellä oli tamponejakin, huh, aika noloa...kas kun ei kortsuja!" Olen myös kuullut vauvanvaippojen esillelaitosta (johonkin "apupöytään"): "Vaippoja! Onks nää jotkut kakkajuhlat, vai?" (aika tyylitön kommentti, joka tuli vielä juhlien alussa siinä vaiheessa ei-vielä-alkoholia-juoneen aikuisen naisen suusta – morsian sekä pari vierasta, minä mukaanlukien, sattui kuulemaan sen! EN VOI UNOHTAA!!! ) Ihmisten suusta sitä vaan kuulee kaikenlaista. Iloisia ideoita toivotan kaikille, ja siitä vaan toteuttamaan! Häät on hääparia varten!
  13. Meille tulee TODELLA yksinkertaiset koristeet: - kirkkoon: ei mitään - juhlapaikkaan tulee vain pitopalvelun hintaan kuuluvat: valkoiset pöytäliinat (+valkoiset lautaset, tav. aterimet ja juomalasit) siniset servietit vaniljanväriset pitkät kynttilät (ilmeisesti buffapöytään tai johonkin minne mahtuvat, etteivät ole vieraiden tiellä – pitopalvelu kyllä osaa laittaa ne hyviin paikkoihin) pikkutuikut pöytiin ulkona ulkotulia muutama - ei kakunkoristetta (ellei innostuta ajatuksesta... ) - paikkakortit ja istumajärjestykset askartelen sävyihin sopiviksi - pukuuni: kangasta 4 erilaista sinertävää väriä, strasseja ja helmiä koristeiksi - vieheet pukuni kankaista - ei kukkia minnekään, ei edes morsiuskimppua (tai ehkä ostan Tiimarista jonkun feikkikukkahässelin heittokimpuksi ) - lisäksi vieraat saavat luvan pukeutua värikkäästi ja tod. juhlavasti ...kun tulee mm. sitä vieraidenkin pukuloistoa, niin se jo riittää "koristeeksi" – ja vieraillekin silmänruuaksi!
  14. Mitään kaunista asiaa ei voi miettiä liikaa!
  15. heh, ihan kiva olis Emubarbin (Feb 18, 2008) alkuperäinen "...kun alttarille astumme" !!
  16. Me laitetaan kutsuun jotenkin näin: Kutsu X ja X, tervetuloa häihimme X.X.20XX! (perheille laitetaan kaikkien nimet näkyviin; kavereille, joiden kumppania ei tunneta, laitetaan "avec" -merkintä) Vihkiminen X:n kirkossa klo X, jonka jälkeen Hääjuhla X:ssä Ohessa tietopaketti häistämme, jossa mm. häälahjatoiveemme, pukeutumis-, matka- sekä majoitustietoa. VP. Viimeistään X.X.20XX -mennessä kutsuun liitetyllä vastauskortilla, joka postitetaan oheisella, postimerkein varustellulla kirjekuorella. T. minä ja hän puhnrot ja emailit Tietopakettiin laitetaan kuvia tekstien lomaan: kartat ja kilometrit, kaasot, bestman ym ym ja kuten yllä mainitsin. Kutsu tietopaketteineen on "taiteltu A4 kahteen kertaan pituussunnassa". Vastauskortti on "A4 taiteltuna 2 kertaan", joka postitetaan pienemmällä kuorella. Me ei haluta laittaa mitään runoja. Kun niitä voi sitten halutessaan lausua juhlissa!
  17. Mulla mennee kait tällai: 07:00 herätys (mies kai haluaa niin, ettei näe mua ennen ku kävelen kirkon käytävää ). Aamupalaksi taidan ottaa ihan kevyesti vain hedelmän, pari leivänsiivua ja vihannespaloja. Ja kupin hunajateetä 07:40 lähden helposti riisuttavissa arkivaatteissa (vetoketjullinen pusero, ei koruja!) ratikalla/bussilla kampaamoon, joka tekee myös meikin – myös 4 kaasoani ja äitini laitetaan samassa kampaamossa 08:00 kampaamossa: minua ja kaasojani + äitiäni aletaan "työstää" (mulla on puku mukanani + vetolaukku, jossa muut tavarani) 11:00 äitini ystävättärineen ja kaaso(t?) lähtevät juhlapaikkaan pukunsa ja tavaransa mukanaan varmistamaan, et kaikki on ok (matkaa sinne n. 130 km). He vaihtavat juhlapaikassa vaatteitaan. 12:00 mä lähden kirkkoon (matkaa sinne n. 130 km) luultavasti isäni ja veljeni kanssa – samaan aikaan mieheni bestmaneineen ja vanhempineen lähtee kirkkoon (samat kilometrit). Samaan aikaan morsiuslapset vanhempineen lähtevät (samat km:t). 14:00 olen kirkolla; pukeutumista sakastissa. Äiti ja kaasot auttanevat. Laitan sakastissa koruni ylle. Mieheni menee minua kai "pakoon" jonnekin, ettei näe pukuani! 15:00 vihkiminen ..ja sitte alkaaki tän palstan aiheen ulkopuolinen ohjelma...
  18. Vanha ketju, mutta vastaanpa silti: Hääpaikkavaatimukset: - vuokra alle 1000e - yhtenäinen juhlatila - pöydillä eri sijoitteluvaihtoehtoja - neutraalit tuolit - maaseudulla (luontoa ja lääniä – ja paljon!) - vesistön äärellä - saa juhlia väh. klo 02:een asti - saa koristella itse - samassa paikassa oma pitopalvelu, jolta ostettuun ruokaan kuuluu kakkukahvit - tarjoilu ja peruskoristelu (lautaset, kulhot ym., aterimet, lasit, pöytäliinat, servietit, kynttilät, ulkotulet ja ruuan koristelu) sekä siivous kuuluvat pitopalvelun hintaan - omia syötäviä ja alkoholittomia juomia saa tuoda, eikä näistä mene tarjoilu- tai asettelumaksuja - riittävästi vessoja ja suihkuja - kunnon valaistus (kun tarvitsee) - baaritila - riittävästi naulakkotilaa - piano / flyygeli (+ pianonvirittäjä, joka maksaisi itsetilattuna 100e-500e) - sähköpistokkeita riittävästi - lämmitys - perustekniikkaa, mm. mikrofoni(t) ja videotykit - majoitus väh. 30:lle vieraalle juhlapaikassa, ja väh. 30:lle lähialueella - kirkko lähellä (enintään 10 km) - vuosien kokemus häiden järjestämisestä
  19. Miksi ihmeessä vieraat eivät voineet mennä sisätiloihin???... Noi hyttyset olis ainakin mut saaneet ryntäämään VÄLITTÖMÄSTI sisätiloihin ja spreijaamaan itseni läpikotaisin hyttysmyrkyillä, välittämättä muiden mielipiteistä!! Kaikenlaista tosiaankin näkee. Mä olin kerran häissä joissa tosin odoteltiin hääparia siätiloissa n. 45min, mutta oli aivan hiljaista (koska mitään taustamusaa ei ollut tms.) eikä kukaan uskaltanut puhua ääneen! Eikä ollut mitään tarjottavaa vieraille, ei edes juomia. Odotusaika 45min tuntui kolmelta tunnilta TÄYTTÄ PIINAA. Meillä vieraat tulee juhlapaikalle, jossa on mm. seuraavia viihdykkeitä: livetaustamusa soi vienosti, pöydissä on naposteltavaa ja kylmiä + kuumia juomia tarjoillaan. Kännyköiden kautta saadaan tietoa, milloin vieraat ovat todella asettuneet ja milloin meidän olis hyvä hetki saapua paikalle.
  20. Me ei olla oikein saatu päätettyä vielä, vaikka ollaan vaihtoehdot kutakuinkin saatu mietittyä. Joko siis - 1 viikko rantalomaa, yht. 1000e - 1,5 viikkoa maalis-huhtikuussa laskettelua alpeilla, yht. max 2000e - 1 viikko elo-syyskuussa Lapin- ja Pohjois-Norjan matka autoillen, yht. 900e (+leirielämällä yht. max 700) - 1,5 viikon matka syyskuussa Islantiin, omatoimimatka (autonvuokraa ja leirielämää), yht. max 2000e Majoituksemme voi olla vaatimatonta, omia eväitä tehdään ja autossakin voidaan nukkua Lapin- tai Islannin-matkalla.
  21. Upeita ihania kimppuja te osaatte kyllä tehdä!! Mulle ei tule mitään kukkia vaan eräs toinen juttu...se on vielä salaisuus Miehelleni tulee pukuni kankaista "kukaksi" ommeltu viehe, samaten bestmanille ja muille "päämiehille", sekä morsiuslapsille. Kukkia ei tule missään muodossa, ei hääjuhlapaikkaankaan.
  22. Mulle on jäänyt aina mieleen vain se tunnelma: on ollut tosi tylsiä , tylsiä , "ihan ok-" , kivoja ja tosikivoja häitä. Ja sitten yhdet tosi mahtavat , joissa jatkopaikka oli vauhdikas risteily keskustaan ja bailaaminen yökerhossa aamuun asti. Joskus on jäänyt mieleen morsiamen puku, mutta ei mitenkään erityisesti, koska kaikki ovat olleet valkoisia . Jos olisi värikäs puku, jäisi ehkä paremmin mieleen . Ruokaa ja juomaa en muista, enkä koristeluja. Saatan kuitenkin muistaa jonkinlaisen ärsyyntyneisyyden tunteen , mikä saattani johtua liiallisesta koristelusta hääjuhlapaikalla. Kutsukortteja tai kiitoksia en muista, enkä muitakaan paperisia tuotoksia, kuten esim. ohjelmat, paikkakortit ja istumajärjestykset.
  23. Aijaa, no niin mutta näinhän se olikin, mm. että siis frakki on etiketin mukaan korvattavissa tummalla puvulla! Kun ei aina muista noita "koukeroita". Mutta sehän olis hienoa jos muillakin miesvierailla olis frakit! Mutta tuskinpa uskaltavat suomalaisina "jörreinä" laittaa!
  24. Mielestäni kukin saa järjestää juuri sellaiset juhlat ja häät, kuin haluaa! Muiden kommentoimisista voisin heittää tähän tällaisia ajatuksia: Mun kaaso menee naimisiin kesällä 2008, ja hänellä on ihan toisenlaiset systeemit, kuin omissa häissäni tulee olemaan 2009. Vaikka kuinka tuntuis kummallisilta hänen juttunsa, niin tuen häntä kaikessa (vaikken kaasonsa olekaan), koska hän on rakas ystäväni ja saa tehdä miten haluaa. Arvostelijoitten kannattaisi pitää mölyt mahassaan ja kuvitella vaan ne 6 miljardia erilaista ihmistä tällä planeetalla, joka lilluu jossain maailmankaikkeuden loputtomassa avaruudessa. Tulee kummasti esim. tällaista ajatellessa todella sellainen orpo olo, että ei ole oikein järkevää toisten häitä(kään) mennä arvostelemaan.
  25. Ollaan aateltu kertakäyttökameroita pöytiin! Kyllä niitä luulis kaupasta saavan vielä v. 2009 alussa! Saavat vieraat sitten räpsiä niillä sielunsa kyllyydestä mitä haluavat Ja sitten on kyllä varsin jänskää nähdä "lopputulokset" – varsinkin ne "kivat lähikset" , jollaisia olen joidenkin häissä kuullut otettaneen – häiden jälkeen...