Jump to content
Naimisiin.info

swarovski

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

swarovski's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juurikin tuolla Agroksenmäellä juhlimme me häitämme, normaalihinta n. 1600e klo 09-06 (1300e+alv 22%, ei sisällä pöytäliinoja yms.). Mutta saimme tämän kauniin kivitilan erikoisen päivämme takia edullisemmin Voimme juhlia aamuun saakka upeissa puitteissa. Paikka oli meille täydellinen ison tilan, juhla-ajan, sijainnin ja tunnelman puolesta. Salmi-sali olisi ollut vaihtoehto 2, mutta päädyimme tähän tunnelmallisuuden takia.
  2. Kivoja ideoita, etenkin nuo kelluvat kukat ja kynttilät. Itseäni miellyttää muutamat näyttävät ja ehdottomasti korkeat kukka-oksakoristeet pöydissä ja runsaasti kynttilöitä. Häämme pidetään talven pimeimpään aikaan, joten tunnelmavalaistusta kaivataan. Haluaisimme pyöreät pöydät kaikkein mieluiten jossa nämä asetelmat toimisivat, saapa nähdä mihin päädytään. Nämä ideat miellyttivät ajatustasolla silmää, tosin aikatavoin simppelimpinä asetelmina kuin näissä versioissa
  3. Meillekin sanottiin, että tilaan pääsee kyllä edellisenä iltana ja seuraavana päivänä veloituksetta valmistelemaan ja siivoamaan, jos muita juhlia ei ole buukattu päiville. Agroksenmäkeä miettiville, löysin ihania Oka Morikawan ikuistamia otoksia häistä tilassa: http://okamorikawa.com/blog/tag/agroksenmaen-holvikellari Juuri samoja juttuja, mitä halutaan: Klaus K, talvi, vanha kirkko (2.vaihtoehto), sädetikut, tila..
  4. Varattu ja vahvistettu 1 v 6kk aiemmin, paikkana Helsinki. Aikainen lintu nappaa madon..
  5. Haluamme lähes 10 vuoden ihanan yhteiselon jälkeen järjestää elämämme varrella kerääntyneelle laajalle ystäväpiirille ennenkaikkea rennot bilehäät. Siispä uuden vuoden aatto oli haaveissamme alusta asti, tunnelmaa ja juhlan tuntua ilmassa itsestäänkin. Nyt, kun viimein saimme vielä haluamme unelmatilan sille päivälle varattua, on kaikki pelkästään malttamatonta odotusta. 31.12.12 <3 Aikanaan olemme menneet jouluaattona kihloihin. Ei tarvitse erillisiä lupia rakettien paukutteluun, koska se hoituu päivän puolesta itsestään Juhlimme siis aamuun asti.
  6. Agroksenmäellä ihanat, erilaiset talvihäät tulossa uuden vuoden aatolle. Tunnelmallinen kivitila, paukkuva pakkanen, rakkaat ystävät, kynttilät, sädetikut, skumppa ja uuden vuoden raketit ovat omiaan täydellistä ja rentoa hääjuhlaa varten <3 En malta odottaa! Joo ja siitä tilasta ei saa alennusta, jos sen ottaa myös pe tai su päiville. Me otimme vain yhden päivän ja luotamme siihen, että muita varauksia ei tuolle ajalle tule. Jos tulee, se on sitten sen ajan murhe.
  7. Eilen <3 Häihin on vielä 1,5 vuotta aikaa mutta ei oltu liian aikaisessa, koska tila on suosittu, etenkin uuden vuoden aattona.
  8. I`ll stand by your side forever <3 hääpaikka varattu eilen, samalla pyysin kahta rakkainta ystävääni kaasoksi. Toisen olen tuntenut 7 vuotta ja toisen 5 vuotta. Valinta oli aika helppo, vaikka paljon on muitakin ihania ystäviä elämässä. Kirjoitin heille runon, ja molemmat liikuttuivat kuten minäkin. Häitä innolla odottaen..
  9. swarovski

    Kihlajaiset?

    Kyllä, ja ihanat kihlajaiset olikin! Ensin itse tapahtuma kaukana Indonesiassa turkoosin meren äärellä kahdestaan, myöhemmin molempien suvuille ja vielä lähes 40 ystävän juhlat intiimille ja tärkeälle ystäväpiirille. Johtuen siitä että molemmat rakastaa juhlia läheisten kesken, ja 6 vuoden jälkeen oli jo korkea aika kippistää kunnolla! Häitä odotellessa!
  10. Kieltämättä ihan totta että ei kaikilta voi vaatia täysipäiväistä sitoutumista toisen juhlan järjestelyyn, mutta pointti oli se että löytyy myös meitä kaasoja jotka ovat todella innoissaan järjestelyistä ja en ymmärrä ihmisiä jotka tosiaan eivät ota minkäänlaista yhteyttä niinkuin viestiketjun aloittelijalle on käynyt. kaason ja morsiamen välien tulis olla täysin avoimia että osaa ja voi esittää toiveita suuntaan jos toiseenkin. Ihmettelen vain niitä, jotka lupautuvat kaasoiksi ja eivät laita tikkua ristiin saati vastaa edes tiedusteluihin tapaamisista/suunnitteluista yms. Ystävien tulisi alusta asti selvittää mitä odotetaan niin ei synny kummankaan puolelta väärinkäsityksiä. Toivon sulle vieras_morsio 09_ jotta saatte asiat kuntoon kaason kanssa ja saat viettää ihanan hääpäivän. ja vaikka kaaso ei innostuiskaan niin on sulla kaikki muut rakkaat lähimmäiset kuitenkin tärkeimpänä päivänä vierella!
  11. Laitetaanpa kaason mielipidettä myös mukaan. Itse oo ensi kesänä erittäin läheiselle ihmiselle kaasona (meitä on kaksi) ja aivan innoissani touhusta! Yhdessä ollaan taiteltu jo miltei vuotta aiemmin kortteja, suunniteltu värejä ja selailtu häälehtiä. Myös häämessuilla on tullut käytyä useaan otteeseen, ja minä olin se joka tirauti kyyneleet morsiuspukua sovitettaessa paljon herkemmin kuin morsmaikku Jos tuntee toisen ihmisen ja on vakuuttunut että kaksi ihmistä (hääpari) sopii yhteen loppuelämäksi, en tajua miksi ystävän eteen ei vois olla onnellinen ja uhrata aikaa omasta elämästä. Ja ei, emme asu samassa kaupungissa vaan välimatka on noin 500km kuitenkin kaikki sujuu hyvin, häät on vasta 5kk päästä. Samalla itse pakerran täysiä työn ja kouluhommien parissa ja suunnittelen reissuja maailmalle Polttarit ovat jo nyt hyvällä suunnittelumallilla, ja olen niistäkin ihan tohkeissani, parasta on nähdä polttaripäivänä (toivottavasti) morsiamen liikuttuvan siitä että olemme nähneet vaivaa todenteolla juhlien onnistumisen eteen. Morsmaikku osaa myös olla tavallisesti kiitollinen kaikesta joten hänen eteensä on mukavakin nähdä vaivaa. Häät eivät saisi missään nimessä olla kenellekkään pakkopullaa vaan elämän parasta aikaa suunnitteluista lähtien!! Ja siitä se yhteinen auvoinen elo alkaa.
×
×
  • Create New...