Alexandriitti

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Alexandriitti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä määriteltiin vieraille vain pöytä, paikan sai pöydässä valita itse, Pöydät nimettiin vanhojen Sisu kuorma-autojen mukaan. Vanaja, Proto, Kontio, Nasu, Rasi, Raisu, Jyry ja Karhu. Pöydissä nimi ja ko. auton kuva. Herätti keskustelua. =) Aihe liittyy molempien työhön.
 2. Meidän sormukset tulivat kultasepältä tällaisissa rasioissa, päätös tehtiin sillä siunaamalla, että toista käytetään myös häissä.
 3. Mä tilasin täältä 1000 vihreää ja 1000 ruskeaa "timanttia". 60 hengen häät ja hyvin riitti meidän pöytiin. Tietty on ihan makuasia kuinka paljon tahtoo pöytää koristella.
 4. Meillä soi Hakanpään Alpeilla
 5. Yhdistettiin ylätason 6 ja 4 hengen pöydät pitkiksi pöydiksi niin, että pöydän toinen pää oli seinässä kiinni. Alunperin piti tulla ylös viisi pitkää pöytää, mutta ei sitten tarvittukaan kuin neljä. Kaiteen ja pöytien väliin jäi hyvin tilaa kulkemiseen. Alhaalla yhdistettiin neljän hengen pöydät 8 hengen pöydiksi samalla tavalla, pääty kiinni seinässä, jäi reilusti tilaa tanssimiseen. Kaksi alatason pöytää tuoleineen vietiin ulos katokseen, ne kun ovat säänkestävää mallia. Laittaisin kuvan, mutta kun kone on hajoamaisillaan, en saa otoksia pienennettyä. Sähköpostiin voisin lähettää, jos tahdot? -A-
 6. Meidän häät vietettiin Kankaisissa elokuussa 2009. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Emäntä loistava, tila upea ja ne kylmäsäilytystilat on tosiaan HULPPEAT! Meillä väkeä n.60. Alhaalle laitettiin kaksi kahdeksan hengen pöytää ja ylös neljä kymmenen hengen pöytää plus yksi neljän hengn pöytä. Pellavaliinat olisi saanut talon puolesta, mutta koska ne pitää itse pestä tai pesettää, päädyimme käyttämään liinoina Ikean vaaleanvihreitä lakanoita. Pitopalveluna meillä oli Pito-Piiat Hausjärveltä, loistofirma sekin. Ruuat tosi hyviä ja moccavohvelit suorastaan jumalaisia!! Kakku tuli pitopalvelusta, haluttiin suklaakakku päärynätäytteellä ja päälle kermaa+valkosuklaalastuja. Bändiä ei ollut, vuokrattiin kaiuttimet ym. härpäkkeet ja soiteltiin omia levyjä.
 7. Meidän häät vietettiin Kankaisissa ja hyvin sopi lattialle tanssimaan. Tosin väkeäkin vain 60. Paikkaa vuokrataan viikonlopuiksi to-su eli juhlia saa vaikka aamuun asti. Sunnuntaina sitten ankaraa siivousta. Aivan loistava paikka ja vuokraemäntä tosi ihana. Suosittelen!!
 8. SusaL !!! Etsimäsi puku on Maggie Sotteron Yolanda, koossa 36 ja 38 550€ Hyvinkään Leimulinessa. http://www.leimuline.fi/eshop/categories/101/
 9. Sisääntulossa Hakanpään Trumpettisävelmä, poistuessa Hakanpään Alpeilla. Häätanssina Baddingin Paratiisi.
 10. Meillä oli Baileys Creme Caramel, Baileys Mint ja Janneau armagnac.
 11. Meillä oli Pito-Piiat viime lauauntaina. Ruoka oli tosi hyvää, sitä oli riittävästi ja henkilökunta toimi kuin unelma. Kasvisgratiini oli just niin hyvää kuin kuvittelinkin, moccavohvelit suorastaan jumalaisia!!!! Kakku (suklaakakku päärynätäytteellä ja valkosuklaamoussella & valkosuklaaalastuilla) oli myös tosi namia. Vielä pala jääkaapissa, taidankin hakea! Menu oli tällainen ja hinta 31€/pää. Aivan loistava pitopalvelu, suosittelen. Kinkku-pastasalaatti Vihersalaatti ja kastike Broilersalaatti ja currykastike Lohiterriini ja mätikastike Pariisinperunat Lyöppijuusto Lohirullat Naudanpaisti Valkosipuliperunat Kermainen pippurikastike Täytetyt tomaatit Kasvisgratiini Lihapullat Saaristolaisleipä Tomaattiyrttisämpylät Voi Hääkakku Moccavohvelit Hillosilmät Juomat tietty päälle.
 12. PIONI! Sain sieltä aivan UPEAN hääkimpun! Tuula oli jo ekalla kerralla ihan kartalla siitä, mitä halusin. Käsivarsikimppu, jossa peikonpähkinää, limeä ruusua ja jotain vihreää. Laitan kuvan, kun saan kuvia häävierailta/valokuvaajalta. Oma kamera oli kotona. =) Kaikenkaikkiaan palvelu kohdallaan, hintakin ihan ok. Musta tuli kertaheitolla vakioasiakas. Buffet-pöydän asetelma oli myös LOISTAVA, just meidän makuun.
 13. Tässä Peten kädenjälkeä, molempien sormukset. Damascus terästä, kultaa ja timantti. Ainakin 176% tyytyväisiä ollaan. muoks* kuva pois
 14. Meillä meni n.10 tuntia. Tahti aika rauhallinen. Liinojen silitys ja lautasliinojen taittelu vei eniten aikaa. Häät tänään.
 15. ^Forever Yoursin puvut ei oo ihan järkyn hintaisia. Olet näköjään Oulusta, joten kilauta Glamouriin ja kysy. Jenkeissä puvun hinta Bestbidalprices:ssa 862$ eli reilu 600€.