Hipu_

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Hipu_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mutta juhlapaikaksi olemme miettineet Oulun eläkeläisten Vaaskealaa tai Oulunsuun Pirttiä. Pirtti taitaa olla niin suosittu että jokohan on heinäkuu-09 täyteen buukattu? Onko siellä oma pitopalvelu vai voiko omat kokit hoitaa ruokapuolen? Moi! Pirtillä ei ole pitopalvelua, joten sellaisen voi tilata sinne (kuten me teimme), tai sitten hoitaa ruokapuolen talkoovoimin, eli omat kokit hommiin! Kannattaa nopeasti soittaa sinne, jos havittelee 09-heinäkuuta, sehän on suosituin kuukausi. Mutta mekin saimme hyvän kesäkuun lauantain, vaikka soitimme vasta 5 kk aiemmin! Lieneekö sitten ollut peruutuspaikka... Mutta puhelin kouraan vaan pikaisesti!
 2. Me lähdemme häämatkalle vasta reilut 2 viikkoa häiden jälkeen. Varasimme matkat halvimpien lentojen mukaan, mutta kylläpä häiden jälkeisenä päivänä totesimme molemmat yhdestä suusta, että HYVÄ NÄIN! Olimme nimittäin sunnuntain ja maanantainkin vielä (vihkiminen la) niin onnellisen väsyneitä, että nukahdimme jopa saunan pesuhuoneeseen! Ja vielä koko seuraava viikkokin oli aika väsynyttä, häiden valmistelu oli vaatinut veronsa, ja kun häähässäkkä yhtäkkiä loppui kuin seinään, niin ihmekös tuo. Itse kutsuimme tilaamme diagnoosilla "post-wedding depression" tai "wedding blues" Nyt tuntuu, kun häämatkalle lähtö lähestyy, että jaksamme ja pystymme ottamaan enemmän irti matkastamme, eikä sen suunnittelu mennyt päällekkäin hääsuunnittelujen kanssa. Nyt koko kesä on ihanasti rytmitetty hääsuunnittelu-häät-häämatkan suunnittelu-häämatka
 3. Kyllä pussattiin! Kysyttiin papilta juuri ennen vihkimistä (meillä ei ollut harjoituksia), milloin saa pussata, ja hän sanoi, että ei aio erikseen sanoa sitä, mutta heti sormusten vaihdon jälkeen. Ja tietysti muistimme!
 4. Sain kuin sainkin kaikesta budjetoinnista huolimatta ihanat, täydelliset prinsessahäät! - Sää oli loistava, vaikka ennusteet lupailivat sadetta, ja koko häidenalusviikko oli koleaa ja harmaata - Puku istui ihanasti, ja kaikki kehuivat sitä, laahuskin laskeutui kauniisti - Meikki ja kampaus onnistuivat täydellisesti, sain juuri sellaisen sopivan hillityn ja romanttisen lookin, joka mulle sopiikin - Kimppu oli kaunis, vaaleanpunainen ruusu-unelma - Sulhanen oli maailman komein tummassa puvussaan, kullanvärisessä liivissään ja vaaleanpunaisessa solmiossaan - Kaason kampaus ja mekko olivat ihanat, ja bestman oli myös tyylikäs - Kuvat otettiin juuri ennen vihkimistä ulkona, ja niistä tulee varmaan tosi ihanat (en ole vielä nähnyt), mutta niissä istun sulhon sylissä ja taustalla on koivu ja joki - Kaaso ja bestman hoitivat hommansa todella hienosti ja reippaasti! Heidän esiintymisensä oli rentoa ja rempseää - Hääjuhlassa oli sopivasti ohjelmaa, eikä kukaan tylsistynyt - Pitopalvelu oli kuin unelma...! - Juomatarjoilu oli loistava! - Morsiamen äidin puhe oli hieno ja kekseliäs - Papin puhe (setäni) oli oivallinen - Juhlapaikan koristelusta tuli upeampi kuin olisin voinut kuvitellakaan (vaikka teinkin ja suunnittelin koristelun itse) - Bändi oli aivan ammattilainen, ja sai melkein koko juhlaväen tanssilattialle joraamaan! - Ihmisillä näytti olevan rento tunnelma, ja uusia tuttavuuksiakin tehtiin - Paikalle pääsivät lähestulkoon kaikki kutsutut, myös toiselta puolen maapalloa! - Häävalssi sujui erinomaisesti, ja muutenkin oli kiva tanssia koko ilta - Hääyö oli ihana... Ainut huono asia koko päivässä oli se, että loppuillasta morsiamella alkoivat kengät (humpan jälkeen) puristaa ja jalat kipeytyivät kovin... Eikä sulhasella näyttänyt olevan mitään kiirettä lähteä :-) Tosin eipä ollut morsiamellakaan muuten, sillä tunnelma oli niin rempseä! :-)
 5. Voimme vain yhtyä aiempiin Bisketin ylistyspuheisiin! Meillä oli ilo saada Bisketti pitopalveluksemme häihimme, olemme enemmän kuin tyytyväisiä valintaamme. Alusta lähtien yhteistyö Johannan kanssa toimi loistavasti, ja menusta tuli loppujen lopuksi runsaampi kuin luulimme. Samaan hintaan muista pitopalveluista ei olisi saanut niin runsasta menua, kun teimme vertailuja ja kilpailutimme. Ja Nikita85, meidän ei ainakaan tarvinnut maksaa varausmaksua, ja kakustakin tuli toiveidemme mukainen, eli saimme itse valita, mitä kaikkea siihen tulee. Saimme n. kuukautta ennen koekakun maistettavaksemme, ja jo siitä riitti iloa koko perheelle, koko viikonlopulle :-) Kakkumme oli siis kerma-rahka-mansikkakakku valkosuklaasydämillä. Ja lisäksi oli Sacher-kakut oikeasta suklaasta, nam!!
 6. Voimme vain yhtyä aiempiin Bisketin ylistyspuheisiin! Meillä oli ilo saada Bisketti pitopalveluksemme häihimme, olemme enemmän kuin tyytyväisiä valintaamme. Alusta lähtien yhteistyö Johannan kanssa toimi loistavasti, ja menusta tuli loppujen lopuksi runsaampi kuin luulimme. Samaan hintaan muista pitopalveluista ei olisi saanut niin runsasta menua, kun teimme vertailuja ja kilpailutimme. Ja Nikita85, meidän ei ainakaan tarvinnut maksaa varausmaksua, ja kakustakin tuli toiveidemme mukainen, eli saimme itse valita, mitä kaikkea siihen tulee. Saimme n. kuukautta ennen koekakun maistettavaksemme, ja jo siitä riitti iloa koko perheelle, koko viikonlopulle :-) Kakkumme oli siis kerma-rahka-mansikkakakku valkosuklaasydämillä. Ja lisäksi oli Sacher-kakut oikeasta suklaasta, nam!!
 7. Meillä oli oma pöytä. Suosittelen. Aluksi morsian olisi halunnut laittaa samaan pöytään myös vanhemmat ja kaason ja bestmanin, mutta onneksi sulhanen esti aikeen! Olisi kuulemma ollut kuin "Kelan toimisto" ;-) Oli hyvä valinta oma pöytä, niin vanhemmatkin saivat rauhassa tutustua toisiinsa, laitoimme heidät vastakkain omaan pöytäänsä.
 8. Meillä oli morsiamen "painostuksesta" häälehti :-) Loppujen lopuksi kasasimme sen kokoon tosi nopeasti, ja siitä tuli suursuosikki! Suosittelemme! Vieraistakin on mukava saada jotain pientä lahjaa, ja varsinkin jos lehdessä on jotain pientä jokaisesta vieraasta, kuten meillä hieno "sukupuu" ja anagramminimet :-) :-)
 9. Meillä luki "Tänä iltana ei tuu pakkeja" ja auton startatessa soitimme täysillä Martti Vainaan "Pelimies"-biisiä, joka soi baareissa paljon siihen aikaan, kun tapasimme :-) Vieraat, jotka hoksasivat biisin ja tekstin yhteyden, saivat hyvät naurut! Oli kiva katsella autosta ihmisten ilmeitä!!
 10. Myymme mielellämme oman hääkaaremme. N. 2 m korkea, kaunis, koristeltu valkoisella tyllillä, murattiköynnöksillä ja vaaleanpunaisilla ruusuilla. Sijainti Oulussa. Laita yksäriä jos kiinnostuit!
 11. Suosittelemme lämpimästi häidenviettopaikaksi Oulunsuun Pirttiä. Tilaa on tanssia (meillä oli n. 80 vierasta), ja kuulemma mahtuu hyvin yli satakin vierasta ilman ahtauden tunnetta. Vuokrakin oli vain 450 e pe-su. Parasta paikassa tietty oli tilausravintoloihin (kuten esim. Maikkulan kartano, Hilikku jne) verrattuna se, että Pirtillä ei ole A-oikeuksia, joten paikalle voi tuoda omat juomat! Laskeskelimme, että säästimme useita satoja euroja sillä, että haimme itse viinakset Tallinnasta ja vältyimme täten kalliilta ravintolahinnoilta. Vai miltä kuulostaa seuraava fakta: Ostamamme Törley Talisman-kuohuviini maksoi alle 3 e pullo (ja oli muuten oikeasti tosi hyvää!), kun taas eräässä tilausravintolassa yhden kuohuviinipullon hinta olisi ollut yli 20 e! Ja sitten kun miettii, kuinka monta pulloa skumppaa täytyy olla, niin....... Mielestämme tämä oli mainio kohde säästää, häihin kun tuppaa palamaan aikasta paljon rahaa! Ja kenenkään ei tarvinnut olla häissämme kuivin suin, pidimme siitä huolen runsaalla ja monipuolisella juomatarjonnalla. Ai että olisi itkettänyt tarjota sama määrä juomia ravintolahinnoilla! Lisäplussaa Pirtillä on hieno korotettu näyttämö/lava, johon upea bändimme sai settinsä levittää! Äänentoiston kannalta paikka on myös loistava, musiikki oli tarpeeksi kovalla, mutta kuitenkin niin, ettei se häirinnyt ollenkaan juttelemista vierustoverin kanssa. Kuulostaa varmaan aika hehkutukselta, mutta ihan oikeasti olemme niin tyytyväisiä vasta pidettyihin häihimme, että oli pakko käydä kehaisemassa! Pitopalvelumme oli myös huippuluokkaa, täytyy laittaa siitä kommenttia tuonne ko. threadiin.
 12. Heippa! Löytyisköhän täältä foorumilta joku "kukka-asiantuntija", joka osaisi kertoa minulle, mitä kukkia voi Oulun seudun luonnosta löytää kesäkuun puolenvälin tienoilla? Luulisi tuolloin joidenkin jo kukkivan, kun juhannuskin on piakkoin. Miten ne tulisi säilyttää, jotta olisivat seuraavana päivänä vielä voimissaan? Tarkoitus on kerätä porukalla kukkia häiden aattona, ja asetella ne sitten hääpäivän aamuna pöytiin.