maltsu

Rouva
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About maltsu

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 04/12/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kannanpa myös korteni kekoon...Tässä siis minun ihanaiseni!
 2. Tässä pari kuvaa meidän muutamanpäivän takaisista häistä. Väreinä oli valkoinen, viininpunainen ja hopea.
 3. Tässä minun ihanainen kimppuni muutaman päivän takaa...
 4. Apua! Tääl kans yks erittäin panikoiva morsmaikku... Mihin se aika meni?????? Iiik, tuntuu ettei vuorokauden tunnit riitä, vaik kaikki on ihan oikeesti kyl suht hyvällä mallilla. Tänään just olin kynsien laitossa ja koemeikissä... Huiiii!!! Miten täs jännityksestä pääsee eroon?????
 5. Meillä myöskin "iltahäät", eikä kunnon ruokailua. Tämä ilmoitettiin jo kutsussa. Kahvin ja hääkakun lisäksi tarjolla on suolaisia piirakoita ja voileipä kakkua, sekä pikkuleivät ja kuivakakut tottakai. Parin tunnin päästä tarjoillaankin jo iltapalaa lihapullineen ja hodareineen! Juomapuolta on varattu myös riittämiin saakka....meillä myös talkootyönä tehdään kaikki! Toivottavasti maistuu vieraille ja kaikki menee kuin on suunniteltu, ainakin tarjottavien osalta!
 6. Meillä myös vihkimisiä kyseisessä kirkossa kyseisenä päivänä "liukuhihnalta" ja sanottiin, että tulkaa varttia ennen.
 7. Tulimme juuri vihkikirkosta pappia tapaamasta, ja häihin siis aikaa 10vrk. Pappi on miehelle ennestään tuttu, ja ihan kivasti meni tapaaminen. Itseäni kyllä jännitti ihan tosi paljon... Meillä mukana oli myös toinen kaasoistamme sen aikaa kun käytiin läpi vihkiminen ja mitä kaason täytyy huomioida ja missä seistä jne. Sen jälkeen "treenasimme" vielä polvistumista ja kääntyilemistä seurakuntaan päin jne. Ja pidimme pienen juttutuokion papin kanssa. Pappi kyseli missä ollaan tavattu ja milloin, yhteisiä elämänarvoja ja tulevaisuuden näkymiä, ja onko jotain erityistilanteita mitä on jäänyt mieleemme yhteiseltä taipaleelta. Nyt sitten vain odottamaan ja jännittämään varsinaista H-hetkeä. Ja kyllä jännittääkin niin P*rusti!!
 8. Voi apua, kuinkahan mahtaa tälle morsmaikulle käydä kahden viikon päästä...Varmaan kyynelhanat revähtää auki jo kun kirkolle päästään. Tai luultavasti jo siinä vaiheessa kun kaasot kiskovat tuota valkeaa mekkoa päälleni...Apua! Toivottavasti tajuaa kosmetologi laittaa kunnon kestävät ripsarit. Mihinkään lääkkeisiin en todellakaan aio kajota, mutta se rohkaisuryyppy varttia ennen H-hetkeä kuullostaa kyllä ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta! Tuolla ihan ensimmäisillä sivuilla oli myös erään morsion tarina, kuinka hän oli intensiivisesti tuijottanut pappia koko alttarille kävelymatkan ajan. Nauroin niin paljon kun luin sen tekstin, että saatan myös sitä kokeilla!!
 9. Myös minun kaasoni pyysivät antamaan listan nimineen ja s-postiosoitteineen ihmisistä, keitä haluaisin polttareihini. Ja tämä toimi! Sain ihanat polttarit!!
 10. Itse paljon selailin netissä ja katselin erilaisia pukuja, kunnes silmiini osui THE PUKU. Tiesin heti että sen haluan! Kun kävin pukua sovittamassa, se istui täydellisesti vartalolleni ja kaasonikin kehui sen maasta taivaaseen. Se oli ensimmäinen (ja viimeinen) puku jota sovitin, enkä ole vielä tullut katumapäälle. Tästä aikaa reilu puoli vuotta ja häät kahden viikon päästä. En malta odottaa, että tuleva mieheni näkee minut tuo puku ylläni!! Te jotka pähkäilette pukujenne kanssa, niin älkää ostako ellette ole varmoja. Itse olen sitä mieltä, että jokaiselle löytyy jostakin se THE PUKU!
 11. Uuno Urheilija: kiitoksia vastauksesta ja ostaisin mieluusti, mutta omat häät myös kahden viikon päästä, joten nyt ei valitettavasti siitä ole apua...iiks!
 12. Meillä lapsia tulee 12, ikähaarukalta 9kk-12v. Ja ehdottomasti haluamme heidätkin jotenkin ottaa huomioon. Pienimmille tulee syöttötuolit pöytiin (juhlapaikalla valmiina niitä jo vajaa 10kpl, vau!!) Ja isommille teemme oman nurkkauksen värityskirjoineen, barbeineen jne. Mitään dvd:tä ei tule, se olisi hankalaa järjestää kyseisessä paikassa. Pöytiin lapsille tulee erilaiset hääkarkit (nallekarkkeja) ja varmaan myös naksuja kertismukeihin, jotta ovat tyytyväisiä siinä aluksi kun joutuvat istuskelemaan ja odottelemaan muuta ohjelmaa... Näin meillä! Toivotaan, että myös lapset viihtyvät!
 13. En löydä mistään viininpunaista kuitukangasta! Osaako joku pian neuvoa jonkun nettikaupan?? Tai liikkeen Turun seudulla?? Suuret kiitokseni, jos apua löytyy...
 14. Me ostettiin myös bilteman kaari, alle kympillä lähti...Koekasauksessa huomasimme, että kaari on tosi heppoista tekoa, toivottavasti tulee kestämään. Isukki näppäränä miehenä viritteli vielä kaaren jalkojen väliin metalliliuskaa, jotta kaari pysyy pystyssä, eikä "leviä" lattialle. (Kun ei siis maahan voi sisätiloissa upottaa ). Koristeeksi hallaharsoa, kirkkaat ledivalot ja päälle vielä valkoista organzaa...talvihäistä siis on kyse!
 15. Heippa! Minä sain lopulta rahani takaisin (en siis tilaamiani tavaroita) ja hyvityksenä rutisin vielä 2 pakettia tilaamiani suklaasydämiä...myyjä toimitti suklaasydämet mukisematta. Tässä ainoa positiivinen asia, joka minulla on sanottavana tästä kaupasta. Vaikkakaan ne eivät korvaa sitä stressin määrää, joka tästä koko sopasta aiheutui, niin sain kuitenkin jotakin hyvitystä, kun itse tajusin pyytää. Osaltani jätän asian tähän, ei ole liikaa energiaa jotta alkaisin enää mitään rikosilmoituksia ja valituksia tehdä. Onhan kuluttaja-asiamiehellä kuitenkin jo yrityksen tiedot ym... Mutta en voi suositella...ainakaan jos on tiukka aikataulu!!