maltsu

Rouva
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by maltsu

 1. Kannanpa myös korteni kekoon...Tässä siis minun ihanaiseni!
 2. Tässä pari kuvaa meidän muutamanpäivän takaisista häistä. Väreinä oli valkoinen, viininpunainen ja hopea.
 3. Tässä minun ihanainen kimppuni muutaman päivän takaa...
 4. Apua! Tääl kans yks erittäin panikoiva morsmaikku... Mihin se aika meni?????? Iiik, tuntuu ettei vuorokauden tunnit riitä, vaik kaikki on ihan oikeesti kyl suht hyvällä mallilla. Tänään just olin kynsien laitossa ja koemeikissä... Huiiii!!! Miten täs jännityksestä pääsee eroon?????
 5. Meillä myöskin "iltahäät", eikä kunnon ruokailua. Tämä ilmoitettiin jo kutsussa. Kahvin ja hääkakun lisäksi tarjolla on suolaisia piirakoita ja voileipä kakkua, sekä pikkuleivät ja kuivakakut tottakai. Parin tunnin päästä tarjoillaankin jo iltapalaa lihapullineen ja hodareineen! Juomapuolta on varattu myös riittämiin saakka....meillä myös talkootyönä tehdään kaikki! Toivottavasti maistuu vieraille ja kaikki menee kuin on suunniteltu, ainakin tarjottavien osalta!
 6. Meillä myös vihkimisiä kyseisessä kirkossa kyseisenä päivänä "liukuhihnalta" ja sanottiin, että tulkaa varttia ennen.
 7. Tulimme juuri vihkikirkosta pappia tapaamasta, ja häihin siis aikaa 10vrk. Pappi on miehelle ennestään tuttu, ja ihan kivasti meni tapaaminen. Itseäni kyllä jännitti ihan tosi paljon... Meillä mukana oli myös toinen kaasoistamme sen aikaa kun käytiin läpi vihkiminen ja mitä kaason täytyy huomioida ja missä seistä jne. Sen jälkeen "treenasimme" vielä polvistumista ja kääntyilemistä seurakuntaan päin jne. Ja pidimme pienen juttutuokion papin kanssa. Pappi kyseli missä ollaan tavattu ja milloin, yhteisiä elämänarvoja ja tulevaisuuden näkymiä, ja onko jotain erityistilanteita mitä on jäänyt mieleemme yhteiseltä taipaleelta. Nyt sitten vain odottamaan ja jännittämään varsinaista H-hetkeä. Ja kyllä jännittääkin niin P*rusti!!
 8. Voi apua, kuinkahan mahtaa tälle morsmaikulle käydä kahden viikon päästä...Varmaan kyynelhanat revähtää auki jo kun kirkolle päästään. Tai luultavasti jo siinä vaiheessa kun kaasot kiskovat tuota valkeaa mekkoa päälleni...Apua! Toivottavasti tajuaa kosmetologi laittaa kunnon kestävät ripsarit. Mihinkään lääkkeisiin en todellakaan aio kajota, mutta se rohkaisuryyppy varttia ennen H-hetkeä kuullostaa kyllä ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta! Tuolla ihan ensimmäisillä sivuilla oli myös erään morsion tarina, kuinka hän oli intensiivisesti tuijottanut pappia koko alttarille kävelymatkan ajan. Nauroin niin paljon kun luin sen tekstin, että saatan myös sitä kokeilla!!
 9. Myös minun kaasoni pyysivät antamaan listan nimineen ja s-postiosoitteineen ihmisistä, keitä haluaisin polttareihini. Ja tämä toimi! Sain ihanat polttarit!!
 10. Itse paljon selailin netissä ja katselin erilaisia pukuja, kunnes silmiini osui THE PUKU. Tiesin heti että sen haluan! Kun kävin pukua sovittamassa, se istui täydellisesti vartalolleni ja kaasonikin kehui sen maasta taivaaseen. Se oli ensimmäinen (ja viimeinen) puku jota sovitin, enkä ole vielä tullut katumapäälle. Tästä aikaa reilu puoli vuotta ja häät kahden viikon päästä. En malta odottaa, että tuleva mieheni näkee minut tuo puku ylläni!! Te jotka pähkäilette pukujenne kanssa, niin älkää ostako ellette ole varmoja. Itse olen sitä mieltä, että jokaiselle löytyy jostakin se THE PUKU!
 11. Uuno Urheilija: kiitoksia vastauksesta ja ostaisin mieluusti, mutta omat häät myös kahden viikon päästä, joten nyt ei valitettavasti siitä ole apua...iiks!
 12. Meillä lapsia tulee 12, ikähaarukalta 9kk-12v. Ja ehdottomasti haluamme heidätkin jotenkin ottaa huomioon. Pienimmille tulee syöttötuolit pöytiin (juhlapaikalla valmiina niitä jo vajaa 10kpl, vau!!) Ja isommille teemme oman nurkkauksen värityskirjoineen, barbeineen jne. Mitään dvd:tä ei tule, se olisi hankalaa järjestää kyseisessä paikassa. Pöytiin lapsille tulee erilaiset hääkarkit (nallekarkkeja) ja varmaan myös naksuja kertismukeihin, jotta ovat tyytyväisiä siinä aluksi kun joutuvat istuskelemaan ja odottelemaan muuta ohjelmaa... Näin meillä! Toivotaan, että myös lapset viihtyvät!
 13. En löydä mistään viininpunaista kuitukangasta! Osaako joku pian neuvoa jonkun nettikaupan?? Tai liikkeen Turun seudulla?? Suuret kiitokseni, jos apua löytyy...
 14. Me ostettiin myös bilteman kaari, alle kympillä lähti...Koekasauksessa huomasimme, että kaari on tosi heppoista tekoa, toivottavasti tulee kestämään. Isukki näppäränä miehenä viritteli vielä kaaren jalkojen väliin metalliliuskaa, jotta kaari pysyy pystyssä, eikä "leviä" lattialle. (Kun ei siis maahan voi sisätiloissa upottaa ). Koristeeksi hallaharsoa, kirkkaat ledivalot ja päälle vielä valkoista organzaa...talvihäistä siis on kyse!
 15. Heippa! Minä sain lopulta rahani takaisin (en siis tilaamiani tavaroita) ja hyvityksenä rutisin vielä 2 pakettia tilaamiani suklaasydämiä...myyjä toimitti suklaasydämet mukisematta. Tässä ainoa positiivinen asia, joka minulla on sanottavana tästä kaupasta. Vaikkakaan ne eivät korvaa sitä stressin määrää, joka tästä koko sopasta aiheutui, niin sain kuitenkin jotakin hyvitystä, kun itse tajusin pyytää. Osaltani jätän asian tähän, ei ole liikaa energiaa jotta alkaisin enää mitään rikosilmoituksia ja valituksia tehdä. Onhan kuluttaja-asiamiehellä kuitenkin jo yrityksen tiedot ym... Mutta en voi suositella...ainakaan jos on tiukka aikataulu!!
 16. Meillä myös tulossa hiukan erilainen "hääkarkki". Olen tilannut valkoisia rasioita (kuin tulitikkurasiat) jotka koristelen kivasti. Päälle kirjoitetaan myös vieraan nimi, joten toimii samalla paikkakorttina. Kylkeen liimataan raapaisupinta ja sisälle laitamme tulitikkuja. Talvihäät kun ovat kyseessä! Idea tuli kaasoltani, joka oli viime talven häissä törmännyt ideaan. Kehui kovasti. Lasten rasioihin laitamme sitten ihan perinteiset karkit...
 17. Itse olin pari kesää sitten häissä, joissa törmäsin vessakoriin ensimmäistä kertaa elämässäni. Täytyy kyllä sanoa, että on aivan LOISTAVA idea!! Muutkin ideaa kovasti kehuivat. Silloin oli vielä todella hellepäivä, joten olivat kosteuspyyhkeet ja suihkutettava dödö kovassa käytössä! Voin myös kuvitella, miten kurja tunne jollakin tulee, jos mensut alkavatkin yllättäen, eikä olekaan varautunut. Silloin voi vessakorista löytyvä side tuoda melkoisen helpotuksen! Suosittelen siis erittäin lämpimästi. Meille tulee ainakin!!
 18. Mielestäni Amelien soundtrack on aivan ihana!! Ehdottomasti sitä siis soitellaan cd:ltä kaffituksen aikana, ennen kuin bändimme pääsee tositoimiin...
 19. Me käytiin tilaamassa kukat viikonloppuna meidän helmihäihin kukkakauppa Reginasta. Reginan valitsin sen vuoksi, kun sitä täällä niin paljon oli kehuttu...Muualta en käynyt edes kyselemässä. Morsiuskimppuun minulla tulee viininpunaisia ruusuja, hopeista kimaltelevaa vahakukkaa(?) ja jotakin vihreää. Kimppu on pisaramallinen. Hinnaksi myyjä arvioi n. 80e. Tulee myös heittokimppu (n.20e), neljä viehettä (hinnat n. 10-15e/kpl), sekä kaksi rannekukkahärpätystä (n. 15e/kpl) kaasoille. Kaikki siis samaa linjaa morsiuskimpun kanssa. Kaikki yhteensä 200e. Hiukan jännittää lopputulos, kun sulkki hakee kukat hääpäivän aamuna ennen kuvausta. Siinä ei sitten auta itku markkinoilla, ellen olekaan kimppuun tyytyväinen. No, toivottavasti vastaa mielikuvia! Myyjä oli nuori neiti, ja palvelu erittäin asiallista ja mukavaa. Tulen sitten häiden jälkeen raportoimaan lopputuloksesta ja laittamaan kuvia... Muoks. tässä vielä kuva kimpustani. Oli juuri sellainen kuin olin ajatellut!!! Kukat kestivät hyvin seuraavaankin päivään saakka. Ei mitään moitittavaa kyseisessä kaupassa!
 20. Noniin, nyt on alkanut tapahtua. Yrityksen pitäjä siis eilen laittoi minulle s-postia ja kyseli onko toimitus tullut perille...Nyt on sitten tässä puolin ja toisin posteja lähetelty ja tänään on ilmoittanut maksaneensa tililleni maksamani rahat. (Eri pankki, joten ei ainakaan vielä näy). Olemme myös keskustelleet, että miten myyjä hyvittäisi tästä sopasta aiheutunutta vahinkoa...on vaikuttanut olevan pahoillaan tapahtuneesta, ja väittää ettei tiedä mihin posti on paketin kadottanut. En kyllä jaksa uskoa, että pakettia on edes postitettu, koska moni muukin oli ilman pakettiaan jäänyt. Tuskin se posti niitä nyt niin paljon hukkaa... Luulen, että annan asian olla, kunhan rahat näkyvät tililläni. Ikinä en kyllä enää mitään kyseisestä kaupasta tilaa...Oli sen verran epämääräistä tuo toiminta...ja hermoja raastavaa!
 21. Pistämpä minäkin lusikkani (tähänkin) soppaan ja kerron myös tarinani, jonka lopusta ei kyllä vielä tietoa ole... 8.12. (siis yli kuukausi sitten) tein tilauksen kyseisestä nettikaupasta, arvoltaan n. 100e. Askartelutarvikkeita yms. Sivuilla olevassa tilausinfossa kerrottiin, että varastossa olevat tuotteet saadaan postiin 1-3 päivän kuluessa maksusuorityksen näkymisestä. Heillä siis käytössä ennakkomaksu. Tilaukseni maksoin seuraavana päivänä 9.12. Samassa sähköpostissa firman tilinumeron kanssa, luki että kaikkia tilaamiani tuotteita löysyy varastosta ja että ne saadaan nopeasti postiin. 18.12. tuli viesti, että tilaukseni on toimitettu. Vieläkään en ola tilaustani perille saakka saanut.... Yritin myös laitta s-postia yrittäjälle, mutta ne eivät siis ilmeisesti menneet perille. Tosiaan sivuilla oli tieto että sähköpostiosoite muuttunut, mutta uutta ei lukenut missään. Löysin sitten sivuilta palstan josta edellinenkin kirjoittaja mainitsi, ja huomasin että empä todellakaan ole ainoa kuka ei ole tilaustaan saanut. Eräälläkin (nyt jo rouvalla) oli polttarit jo menneet ja niihin oli tavaroita firmasta tilannut. Hän huolehti ehtiikö saada loppuja tavaroitaan edes häihin, ja ilmeisesti koskaan ei siis saanut.. Itse olisin pari viikkoa sitten tarvinnut jo osan tavaroista kun vietimme "askarteluiltaa" ystäväni kanssa, joka tuli varta vasten toiselta paikkakunnalta...onneksi häihin on vielä kuukausi aikaa!!! Viime viikolla olin yhteydessä kuluttajaneuvojaan kun alkoi tilanne todella ottaa päähän ja hermot olla varsin kireällä. Hän otti firman tiedot ylös ja lupasi alkaa selvittämään asiaa. Käsi myös täyttää heidän sivuillaan ns. valituskaavakkeen ja lähettää sen firman postiosoitteeseen. Sen jälkeen yrityksellä olisi 2 viikkoa aikaa ottaa yhteyttä minuun. No, huomenna (13.1.) oli tarkoitus viedä kyseinen kirje postiin (tänään sen unohdin pöydälle), mutta kippas kappas. Bridezillasilta olikin tullut sähköpostia!!!?? Kyselivät siinä, olenko saanut tilaukseni vai en. Heidän tiedoissaan kuulemma lukee että tilausta ei ole postitettu, mutta sitä ei myöskään heiltä löydy. Kysyivät tilinumeroa, jonne palauttaa maksamani rahat. Tai vastaavasti tiedustelivat haluanko että tilaus joka tapauksessa postitetaan. Kyselin, mikä on korvaus viivästyksestä, jos sieltä tilauksen edelleen olen ottamassa... Tässä siis odottelen, mihin asia vielä kulkeutuu...Yrityksen sivuilta oli myös poistettu meidän kiukkuisten morsianten keskustelu, joten sitä ei nyt enää sinne sitten lukemaan pääse...Mistäköhän syystä?? Tai sitten en puusilmänä vaan sitä löytänyt enää etusivun valikosta. Edellisenkirjoittajan linkki näkyi toimivan kuitenkin. On tainnut morsiamista todellakin tulla itse Bridezilloja....
 22. Löysimpäs osuvan keskustelun. Täällä kanssa eräs morsian, joka jännittää tuleeko kipeäksi juuri ennen H-hetkeä! Olen töissä paikassa, missä jylläävät kyllä kaikki mahdolliset bakteerit, juuri tänään oli juttua että milloinkohan noro iskee sinne kyntensä...aaargh!! Syksyllä juuri söin 4 kuuria antibioottia putkeen, kun ei oikein tehonnut... Tämä on kyllä erittäin stressaava asia, mille ei kauheasti mitään voi tehdä. Vitamiineja popsitaan sekä minä että sulho. Pitäisköhän noita maitohappobakteereja kans kipittää ostamaan??
 23. Kihlassa ei timantteja. Vihki 9*0.15ct (W/SI)
 24. Yhteislaulu häissä? En ole koskaan kuullutkaan! Olen ollut ties kuinka ja monissa häissä (viime kesänä oli jopa kolmet), mutta yksissäkään en ole vielä yhteislauluun törmännyt. Taitaa siis jäädä omissakin häissä väliin...
 25. Heippa! Meille on tulossa kahvihäät helmikuussa.Kahvin kanssa siis kakkujen ja keksien ym. makeiden lisäksi kahta eri lajia voileipäkakkua, ja muuta suolaista piirakkaa. Vihkiminen on klo 17. Kutsussa on maininta kahvihäistä ja myöhemmin illalla tarjottavasta iltapalasta lihapullineen ja salaatteineen. Meillä ruoka jäi suunnitelmista pois nimenomaan myöhäisen vihkimisen vuoksi, johon emme itse voineet vaikuttaa (siis aikaan). Eipä siinä sitten juuri muuta ehtisikään kun syödä, jos olettaa että juhlapaikalla porukka olisi vasta klo 18 jälkeen... Ja olen kyllä sitä mieltä, että suurin osa ihmisistä syö lounaan puolen päivän jälkeen, ainakin meidän tuttumme. Toivottavasti siis pärjäävät ilman ruokaa!