NeitiNasu

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NeitiNasu

 1. En minäkään saanu polttareita. Miehelle oli järjestetty mukavaa tekemistä mut kaverit yksitellen tekivät oharit. Osalla ei ollut rahaa, osa ei muuten päässy. eli se siitä. Aikalailla oon pettynyt että ei saanu mitään. mut häät nyt on kuitenkin jo onnellsesti ohite ja naimisissa kohta kk
 2. Kimppu tällainen kimppu oli mulla lauantaina
 3. Meille tulee jompi kumpi näistä.. molemmat löytyy mutta vielä ei päätöstä oo tehty
 4. mun miehelle tulee saketti. liivi tulee olemaan mun puvun kans yhteen sopiva eli beige
 5. mä voin sanoa että myös moda (pajakka) liikkeestä sekä veromodasta löytyy myös nättejä mekkoja. meille kaasoille tuli pajakasta olkaimettomat mekot. todella kauniit eikä maksaneet kipale kun 50€
 6. onko muilla kokemusta näistä klippi jutuista =) mikä nyt olikaan se virallinen nimi. eli kuitenkin tarkoitan tätä http://hairium.com/webshop/product_catalog.php?c=43 saako tuota kiinnikettä niin piiloon ettei se näy ja minkälainen tuo muuten on?
 7. Voisitteko ystävällisesti laittaa aikaa mihin mennessä (esim. syyskuuhun mennessä) tarvitsette tarvikkeita ym. Helpottaa sekä mahdolista myyjää että moderaattoreita kun viestit pysyvät "ajantasalla" cool.gif
 8. Voisitteko ystävällisesti laittaa aikaa mihin mennessä (esim. syyskuuhun mennessä) tarvitsette asusteita tai pukuja. Helpottaa sekä mahdolista myyjää että moderaattoreita kun viestit pysyvät "ajantasalla"
 9. Voisitteko ystävällisesti laittaa aikaa mihin mennessä (esim. syyskuuhun mennessä) tarvitsette puvun. Helpottaa sekä mahdolista myyjää että moderaattoreita kun viestit pysyvät "ajantasalla"
 10. http://images.google.fi/images?q=monograms...btnG=Etsi+kuvia en tiedä auttako tuo mutta =)
 11. mulla on molempien lapsien kohdalla ollut et on ollu niin kova pahoinvointi et paino toisen aikaan tippui jopa 10kg siinä en pystynyt muuta syö kun vähä jyrsimää ruisleipää ja mandariiniä.. toisen aikaan oli niin paha olo ja olin niin väsynyt et jouduin tippaan.. olin tipassa 3 päivää ja sinä aikana se helpotti!! Jos yhtään alat olla jo huonossa kunnossa eikä mikään pysy sisällä niin suosittelen kääntyy lääkärin puoleen. Mulla ei auttanut sekään että olisin syönyt jotain ennekuin nousen sängystä ym. kaikki "poppaskonstit" käytin eikä apua löytyny.. toivottavasti pahaolo sulla helpottuu ja saat nauttia hääpäivästäsi, sekä onnea tulevasta perheenlisäyksestä.. jos jotain positiivistä tuosta pahasta olosta saa sanoa niin mulle lääkäri sanoi että ainakin tuo on sen merkki että kaikki on "Kunnossa" eli sikiö kasvaa oikeassa paikassa ym =)
 12. me ostettiin kaasoille puvut mutta näillä näkymin toinen kaasoista haluaa ostaa sen mekon itselleen häiden jälkeen.
 13. kommentoin tuota mtv3 listaa.. oon ainakin saanut hyvää palautetta meidän häävierailta että oli selkeä lista. Omasta mielestäni kanssa selkeä ja helppo tehdä
 14. mulle on tilauksessa lahtisen sormus.. mallia en tiedä nimeltä mutta siinä on 2 sormusta yhdessä : valkokulta ja keltakulta. valkokultaisessa sitten timantteja..
 15. Rakkauden takia ja toinen asia on se että meillä 2 ihanaa lasta ja halutaan että ollaan "virallisesti" perhe.. eli yhteiskunta kun on mitä on eikä avopuoliso ole lähellekkään sama asia kun aviopuolisot vaikka kuinka monta vuotta olis yhdessä oltu ja asuttu. Tärkein syy kuitenkin on tosissaan se rakkaus ja että meistä "virallisesti" tulee samaa perhettä tulipa selitettyä =)
 16. meillä on pienen budjetin häät ja meille tulee niin että ilmeisesti polttareihin tulee ystääviä mutta häihin ei ole mahdollisuutta kutsua kaikkia kavereita..
 17. joo mä kans kokeilin sellaisii pukuja missä oli laahus mut se on vaan että kun kangasta tulee lisää niin ne painaa =) ja ajattelin kun löysin tuon mekon missä ei oo että eipähän kukaan sitä polje tai en ite siihen kompastu
 18. minä ainaki löysin ihan hääpuku liikkeestä =)
 19. meillä on 22€ per hklö ruoka(lapset -50%) johon kuuluu alkumaljat, ruoka kakku ym vuokraa ei muuten oo
 20. just meinasin ihan samaan kommentoida noi partyliten kynttilät on muutenkin nättejä koska ne nesteytyy kirkkaiisiin kuppeihin(tuikkivat) kokonaan eli väri pääsee esille todella kauniisti.kuten myös votiivilasissa poltettavat votiivit nesteytyy myös kokonaan. Ja kun kynttilät ovat parafiinia niin ne ei pääse roihahtamaan kuten steariini kynttilät.. tuoksujakin löytyy laidasta laitaan =) ite oon niin hurahtanut noihin partyliten somisteisiin ja kynttilöihin, konsulttinakin toimin..
 21. miehen syntymäkaupungissa, itse en tykkää tästä meidän kaupungin kirkosta (jotenkin ankee) joten päätös oli helppo
 22. meilläkin mies näkee puvun hääpäivänä kun kuvat on ennen kirkkoa
 23. mä oon alusta asti tienny et mun puvun pitää löytyy alle 300€ ja niin sen löysinkin 267€ en haluu mitään hirveitä röyhelöitä, en laahusta.
 24. kertokaapa vielä se "paras" Maalaus konsti? kävin ostamassa akryyli ja askarteluväriä mut menee todella paljon värejä noihin ja aikaa! mietin et jos spraymaalilla kultaisella ne tekis.. onko kukaan sitä kokeillu?