Jump to content
Naimisiin.info

Ivana

Morsian
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ivana kaikki viestit

  1. Olkapäät paljaana astelen, ei se huntukaan nyt kauheesti peitä..
  2. mäkin etsin bändiä ystäväni häihin tampereelle 1.8., onko kellään vinkkejä?
  3. Nyt on valkaisu tehty glossilla. Pikkaisen vihlaisi valkaistessa mut ei enää yhtään jälkeenpäin. Hampaat ovat vaaleammat, mutta olisin kyllä halunnut vielä valkeamman lopputuloksen. Kukaan ei ole kommentoinut paitsi mieheni ja varmaan hänkin vaan sympatiasta. Harmittaa kyllä vähän koska toi oli kuitenkin tosi kallis.
  4. Mulla ei oo Yotuelit auttanu, ei se 7 hour kit eikä hammastahna. Jatkan kyllä niiden käyttämistä, mutta menen ensi viikon keskiviikkona Glossiin hampaiden valkaisuun, toivottavasti tulee hyvät! Vertailin eri valkaisuja ja päädyin sitten tähän, koska se tehdään laserilla ja sillä on hyviä suosittelijoita, ei pelkästään missejä www.glosshymy.fi
  5. Pakko kasvissyöjänä avautua yhdestä murheenkryynistä nimeltään kasvisgratiini! Tuntuu, että melkein joka häissä tämä on pitopalvelun ehdottama itsestäänselvä kasvisruokavaihtoehto. Juustolla kuorrutetut ja rasvaa tihkuvat kasvikset ovat mielestäni vaan niin mauton, vähäproteiininen ja mielikuvitukseton tapa selvitä vegevieraista, että hartaasti toivon ettei minun enää koskaan tarvitse sitä syödä. Kaiken lisäksi tämä ruoka ei käy vegaaneille eli sitten pitää taas tehdä erillinen ruoka niille. Kasvisruokien maailma on loputon, edullisia ja helppoja ja ennenkaikkea hyvänmakuisia vaihtoehtoja on miljoonia! Paistettua, marinoitua tofua pihvin tilalta, soijarouhelaatikkoa, pestolla marinoituja kesäkurpitsoja, pinaattilasagnea, fenkolia, sieniä, erilaisia papuja, herneitä, italialaista munakoisopaistosta, linssipataa... Vika ei todellakaan ole morsiusparin, jotka ovat itse lihansyöjiä, sillä ymmärrän ettei silloin kasvissyöjän maailma ole tuttu. Ei ole siis tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä! Mutta seuraavan kerran kun pitopalvelu ehdottaa kasvisgratiinia tai sitten niitä vettä valuvia, höyrytettyjä pakastekasviksia ilman mitään mausteita, tiedätte miten reagoida
  6. Itse olen syönyt priorinia puoli vuotta putkeen ja pakko sanoa että olin tosi yllättynyt kun huomasin että uutta hiusta puski sellaisena siilisänkenä. Uudet hiukset kyllä huomaa ja tuntee ihan selkeästi. Mut ensin ei tosiaan tapahtunut mitään, sitä pitää vaan uskollisesti syödä sen 3kk-6kk ja sitten vasta alkaa tapahtua tuloksia. Hinta on tietysti kova, mutta tota ei ookaan tarkoitettu syötävän jatkuvasti vaan kuuriluontoisena. Monet ovat huomanneet eron mun hiuksissa, jotka olivat ennen hiirenhäntä-mallia: kampaaja, anoppi, ystävät..Oon kyllä tyytyväinen! Ja sitten vielä volumizer kehiin niin kyllä on tuuheat ja paksut hiukset ilman pidennyksiä.
  7. Me juhlitaan häitämme Hotel Arthurin juhlasalissa. Hintaan ois kuulunut superior-huone meille hääyöksi veloituksetta, mutta päädyttiin sittenkin Sir Arthur Sviittiin, joka saatiin 150 eurolla (norm.hinta 250e). Sviitti on todella upea, ollaan käyty sitä jo kaks kertaa ihan vain ihastelemassa! Siellä on olohuone ja makkari ja kultainen kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on oma suloinen tervaleppä-sauna sekä colourshower-värisuihku! Mennään myös kaasojen kanssa sitten tonne laittautumaan ennen kirkkoa ja myös meikkaaja+kampaaja tulevat tonne. www.hotelarthur.fi -sivuilla näkee sviitistä 360-kuvia. Me ei kyllä malteta odottaa meidän hääyötä
  8. Mistä olette tilanneet tuollaisia nenäliinoja? Onpa ihana idea:)
  9. Kyllä vois lasilliset ottaa kaasojen kanssa meikkauksen ja kampauksen yhteydessä. Mut ei sitten enempää, viinapää on sitä luokkaa..
  10. Meidän menu: Tomaatti-mozzarellasalaattia, patonkia Uunilohta tai paistettua tofua Bataattivuokaa Mustikka-jogurtti-valkosuklaakakku illalla popcornia popcorn-kärrystä ja karkkibuffet Alkumaljana kuohuviiniä, ruoan kanssa valko- ja punaviiniä
  11. Mun mielestä edellinen satuhäiden jakso oli ihan kauhee! Odotin näkeväni hääjärjestelyjä mutta näinkin dokumentin jonkun elämäntarinasta. Too much information, tuntuu et kaikki tehtiin hätäsesti, käytiin hakemassa sormukset ja ostettii ekat jotka nähtii jostain lähiostarilta. Tuntui ettei mies yhtään ollut mukana, jäi todella etäiseksi tyyliin "tollanen se meidän pekka on" ja Tallinnan reissun viinanhakureissu tekotisseineen oli tosi mauton. Samoin tilitys aikaisemmista avioliitoista. Jatkuva röökaaminen ärsytti ja se että koko ohjelma poukkoili tilanteesta toiseen, ehkä tarkoitus olikin kuvata sitä morsiamen kotona vallitsevaa sählinkiä. Onneksi pystyi vaihtamaan subille ohjelman jälkeen. Kiinalais-suomalaiset häät oli ihan sympaattiset.
  12. Itse katsoin Krullan kakkuja, olivat kyllä upeita mutta aika hintavia...nyt lopulta päädyimme siis tohon Annin juhlapalvelun mustikka-jogurtti-valkosuklaakakkuun, nam!
  13. Ivana

    Valmiina tilatut kutsut

    Hyvä idea Isolde! Vieraiden nimissä tota voi käyttää, mut ei ehkä "tervetuloa haeihin"
  14. Ivana

    Valmiina tilatut kutsut

    Meillä kutsuiksi tulee Boarding Passit jotka tilataan valmiina Jenkeistä. Sopii meidän teemaan kun meillä on pöytänumeroinnin sijasta nimetty pöydät eri mailla missä ollaan yhdessä oltu ja ollaan molemmat kovia reissaamaan Kutsun voi käydä bongaamassa mun Lusikat laatikossa -päikystä Ongelma vaan on se, että laitetaan teksti tietysti suomen kielellä (häihimme tulossa myös vanhoja vieraita, jotka ei osaa englantia) ja mua vähän pelottaa että ymmärtävätkö siellä jenkeissä painaa kaikki ääkköset ja öökköset oikein Onko kellään kokemuksia jenkeistä tilatuista kutsuista? Tuolta ei saa mitään näytekappaleita eli se on samantien tilattava kutsut 210 vieraalle, epäonnistumisiin ei olisi oikein varaa...auttakee!
  15. Otan kihlan pois ainoastaan kun menen suihkuun, laitan vartalovoidetta ja laitan hiukseni. En halua, että shampoota, hiusvahaa ja rasvaa menee timantteihin. Muuten nukunkin kihlan kanssa ja on ihanaa pitää sitä kokoajan sormessa:) Vihkin kanssa aion toimia samalla tavalla.
  16. Meille on tulossa yli 200 henkilön häät ja siksi kaasoja on 4! Ei ole ollenkaan epätavallista. Tuntuu että täällä useat kaasot ovat korvaamassa jenkkien "bridesmaid" - ajattelun. Meillähän morsiusneidot taas tarkoittavat niitä pikkulapsia.
  17. Ivana

    Hääparilla oma pöytä?

    Mekin varmaan päädytään istumaan kahdestaan, koska muuten menis liian vaikeeks: mun iso perhe, sulhasen uusperhe, mun neljä kaasoa, sulhasen yks bestman... lisäksi oon häissä huomannut, että ihmiset tykkäävät kuvata hääparia omassa pöydässään ja sillä tavalla tulee kivoja kuvia. On helppo kuvata, kun istuvat saliin päin, eikä esimerkiksi heitä vastapäätä istu jotkut muut. Meillä ois salissa matala koroke, joka toimittaa lavan virkaa ja ehdottivat meille sitä hääpöydän paikaksi, mutta sulhanen siitä pelästyi pahimman kerran. Eli jos hänestä on kiinni, niin nurkassa kyhnötetään. Itse tykkään olla framilla, mutta mun sulhanen on ihana ujo piimä..
  18. Kiitos vastauksesta Buttercat! Odotan innolla matkakertomustasi ja olis mahtavaa myös nähdä joitain kuvia paikanpäältä. Ihanaa häämatkaa teille!
  19. Nyt varattu Aurinkomatkoilta kahden viikon häämatka Thaimaahan Samuille lokakuussa 2009! Hotellina Nora Beach Resort ja siellä Superior-huone eli huone kolmekerroksisesta rakennuksesta. Kertokaapa kokemuksia: - Oliko hotelli siisti, pelasiko palvelu? - Onko hotellin alueella vain yksi ravintola, eli tarvitseeko matkata Chawengiin asti jos haluaa syödä jossain muualla? - hintataso? - miten häämatkalaisia huomioitiin/huomioitiinko? - oliko ranta hyvä? Toisena hotellivaihtoehtona meillä olisi ollut Chaweng Regent Beach Resort, mutta jotenkin toi Nora kuulosti kivemmalta ja oli vähän edukkaampi. Teimmekö virheen, olisiko chaweng regent rokannut enemmän? Kiitos vastauksista!
  20. Me varattiin huhtikuussa 2008 juhlapaikka elokuulle 2009 ja silloin oli enää kaksi päivää vapaana... On tää hulluks menny. Oon iloinen, että saatiin paikka varattua koska meidän iso vierasmäärä ei moneen paikkaan mahdukaan.
  21. Ei todella ole. Mekään ei polkaista vaan pussataan Me ei haluta taistella mistään "akkain - tai ukkoinvallasta", vaikka ymmärrän et monet polkasee kun onhan toi tietynlainen perinne. Meille ei vaan kolahda.
  22. Jep, mä ostin ton pakkauksen terveys&hyvä olo -messuilta, kun myyjä niin puhu että tällä saa yhtä hyvän valkaisun kuin 300e maksavilla lääkärillä tehtävillä toimenpiteillä. No, ajattelin kokeilla. Kuulemma kotivalkaisun saa tehdä max. 2krt vuodessa ja suosittelikin et eka tekis valkaisun puol vuotta ennen häitä ja sit kaks viikkoa ennen uudestaan. Sulhokin ostaa, jos mulla toimii.
  23. Joo mulle ne vastas heti kymmenen minuutin sisällä, että kakkua saa myös hääkakkuna ja tekivät tarjouksen. Tarjoukseen sisältyi vielä teline ja kuljetuskin eli varmaankin päädytään siihen ellei saada hääpaikan kautta kakkua jolloin se kuuluisi menun hintaan. Se on vielä vähän auki ja tällöin se olisi ihan perus mandariini-kermakakku. Mut kyl toi Annin kakku kuulostaa hieman houkuttelevammalta!
  24. Kurjensalo on todella kaunis ja sulava nimi, mut jos haluaa luoda kansainvälistä uraa niin Adamsson ois aika vitsikäs ja ytimekäs.
  25. Kuulostaa ihan unelmalta! Juurikin sellaiselta yhdistelmältä mitä oon hakemassa. Kiitos vinkistä, laitoinkin heti kyselyä Annin Juhlapalveluun...
×
×
  • Create New...