sannaannas

Rouva
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About sannaannas

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Meillä olikin alkoholittomat häät ja ristiäiset. Ihan kiva paikka sinällään, kanttii vaan olla tarkkana laskun kanssa sitten. Yksi suunnittelu palaveri kuuluu hintaan, muista veloitetaan, myös koristeluun käytetystä ajasta.
 2. Meillä oli juhlat Sirmakolla, Iso kota löytyi pihasta.
 3. Kanttis tehä kirjallinen sopimus aina heti
 4. Meillä oli häät/ristiäiset tuolla sirmakolla.
 5. anttilan kesäkuvastossa
 6. uudessa rovaniemessä tais olla olikohan tällä viikolla kuva tuosta lähteentien paikasta. Aika sellainen yksinkertainen, aika koruton minun mieleen.
 7. Yhdessä mennään mekin, ajateltiin vielä että lapsi olisi miehen sylissä kun samalla kastetaan. Kuulostaako ihan tyhmältä? Ensimmäinen lapsi kävelee sitten siinä meidän edessä minun siskoni kanssa.
 8. Jyskissä ootko käyny kattoo lasikiviä?
 9. Itse tilasin täältä http://www.limonivylingerie.co.uk/Product-Detail.aspx?id=100 juuri tuon kyseisin ja stringit. Ihastuin tuohon panachen venuksen ja etiskelin sitä briteistä, tuolta löytyi puolet halvemmalla kuin muualta. Saa nähä miten koko piettää paikkansa kun tulee
 10. Tullia tai arvonlisäveroa ei mene kun tilaa eu:n alueelta. Eikä tullia tarvitse maksaa alle 150 euron ostoksista. mutta alv peritään yli 22 euron ostoksista. Ja jos vero jäisi alle 10 euroon, ei sitä tarvitse maksaa. Elikkä minun ymmärryksen mukaan yli 45 arvoisista tuotteista maksetaan vasta alv. Ja lähetyksen arvo josta nämä verot lasketaan on tuotteen ostohinta+postikulut eu:n rajalle.
 11. Ja muista että usasta tulee myös alvit siihen päälle, 22%. Itekin olen tilaillut vaikka mitä, kylläkin eu:n alueelta. Ei minkäänlaisia ongelmia
 12. Hitsi muistaakseni juuri täällä naikkareissa jollain oli omissa häissä vaaleansiniset liinat kultaisella kaitaliinalla. en tietenkää tajunnut laittaa kuvaa talteen kun meille tulisi juuri samanlainen. Jos joku törmää tai osaa auttaa ja löytää jostain muualta niin suurkiitokset!
 13. Joo maljakossa ne on varmaan tosi hyvät Miekin tilasin ne pöydälle sirottelua varten ja siihen olivat niin pienen oloisia.
 14. itekin tilasin noita feikkitimantteja. Mutta minusta ne oli jotenkin tosi tylsiä. Ei minkään näköisiä kun ovat korkeintaan sentin levyisiä.
 15. Ostitko mistä tuota tarrapaperia? Meillä on muuten samanlaiset rasiat ebaysta paitti ilman tuota nauhaa ja sininen alaosa kultaisella kannella