Jump to content
Naimisiin.info

sannaannas

Rouva
  • Viestit

    77
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sannaannas kaikki viestit

  1. Meillä olikin alkoholittomat häät ja ristiäiset. Ihan kiva paikka sinällään, kanttii vaan olla tarkkana laskun kanssa sitten. Yksi suunnittelu palaveri kuuluu hintaan, muista veloitetaan, myös koristeluun käytetystä ajasta.
  2. Meillä oli juhlat Sirmakolla, Iso kota löytyi pihasta.
  3. Kanttis tehä kirjallinen sopimus aina heti
  4. Meillä oli häät/ristiäiset tuolla sirmakolla.
  5. sannaannas

    Hääkaari mistä?

    anttilan kesäkuvastossa
  6. uudessa rovaniemessä tais olla olikohan tällä viikolla kuva tuosta lähteentien paikasta. Aika sellainen yksinkertainen, aika koruton minun mieleen.
  7. Yhdessä mennään mekin, ajateltiin vielä että lapsi olisi miehen sylissä kun samalla kastetaan. Kuulostaako ihan tyhmältä? Ensimmäinen lapsi kävelee sitten siinä meidän edessä minun siskoni kanssa.
  8. sannaannas

    Lasikivet

    Jyskissä ootko käyny kattoo lasikiviä?
  9. Itse tilasin täältä http://www.limonivylingerie.co.uk/Product-Detail.aspx?id=100 juuri tuon kyseisin ja stringit. Ihastuin tuohon panachen venuksen ja etiskelin sitä briteistä, tuolta löytyi puolet halvemmalla kuin muualta. Saa nähä miten koko piettää paikkansa kun tulee
  10. sannaannas

    Mistä löytäisin...

    Tullia tai arvonlisäveroa ei mene kun tilaa eu:n alueelta. Eikä tullia tarvitse maksaa alle 150 euron ostoksista. mutta alv peritään yli 22 euron ostoksista. Ja jos vero jäisi alle 10 euroon, ei sitä tarvitse maksaa. Elikkä minun ymmärryksen mukaan yli 45 arvoisista tuotteista maksetaan vasta alv. Ja lähetyksen arvo josta nämä verot lasketaan on tuotteen ostohinta+postikulut eu:n rajalle.
  11. sannaannas

    Mistä löytäisin...

    Ja muista että usasta tulee myös alvit siihen päälle, 22%. Itekin olen tilaillut vaikka mitä, kylläkin eu:n alueelta. Ei minkäänlaisia ongelmia
  12. Hitsi muistaakseni juuri täällä naikkareissa jollain oli omissa häissä vaaleansiniset liinat kultaisella kaitaliinalla. en tietenkää tajunnut laittaa kuvaa talteen kun meille tulisi juuri samanlainen. Jos joku törmää tai osaa auttaa ja löytää jostain muualta niin suurkiitokset!
  13. sannaannas

    Lasikivet

    Joo maljakossa ne on varmaan tosi hyvät Miekin tilasin ne pöydälle sirottelua varten ja siihen olivat niin pienen oloisia.
  14. sannaannas

    Lasikivet

    itekin tilasin noita feikkitimantteja. Mutta minusta ne oli jotenkin tosi tylsiä. Ei minkään näköisiä kun ovat korkeintaan sentin levyisiä.
  15. Ostitko mistä tuota tarrapaperia? Meillä on muuten samanlaiset rasiat ebaysta paitti ilman tuota nauhaa ja sininen alaosa kultaisella kannella
  16. sannaannas

    Mistä löytäisin...

    Pitääpä käydä sitten k-raudassakin, ainoa rautakauppa täällä. kiitti paljon vinkeistä
  17. sannaannas

    Mistä löytäisin...

    Koti-idea myytiin jonnekin viroon vissi. Ja tää mejän on lehen mukaan jotain toista firmaa ettei vaikuta Tiiä tuota.
  18. sannaannas

    Mistä löytäisin...

    eipä oo tullu koti-idea mielee ku ei oo koko putiikissa tullu vielä vierailtua avattiin vasta joten sinne siis
  19. sannaannas

    Mistä löytäisin...

    Mejän jyskissä on vaan sinisii ja kirkkaita
  20. sannaannas

    Pöytäkartat

    niin joo nehän onkin maalaustelineitä siellä
  21. sannaannas

    Pöytäkartat

    Clas ohlsonilla oli ainakin noit telineitä
  22. http://stores.ebay.co.uk/smt-elegantweddingcollection mie kyselin väristä niiltä niin meni viikko vastauksessa. Jotekseenkin pitkään minun mielestä. Sitten nyt perivät lisämaksua kun haluaa jotain muokkausta, olisi mennyt juuri tullausrajan yläpuolelle ja tullut kalliiksi. Puolet halvemmalla sain sitten briteistä.
  23. sannaannas

    Pöytäliinat

    Mietiskelin tuossa että tuleeko kuitenkin halvemmaksi tilata valmiiksi oikein väriset lakanat jotka maksais yhteensä 79 euroa. Jos ostan ikean lakanat ne maksais 13.40 yhteensä (ruottinpuolelta) ja sitten siihen värit. Kuinka paljon maksaa yksi värinappi? Sehän riittää varmaan yhteen lakanaan? Netissä oli montaa hintaa, 3 eurosta 10 euroon.
  24. sannaannas

    Servetit

    martsu, kirjoita hakusanaksi personalised serviettes
  25. sannaannas

    Mistä löytäisin...

    Mistä ihmeestä niitä lasikiviä? Pinkkejä olisi hakusessa.
×
×
  • Create New...