ulle

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About ulle

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me juhlimme HSS:llä Liuskasaaressa - päivä oli unohtumattoman ihana! Suosittelisin, jos tietäisin, mitä paikalle talven aikana tapahtuu omistajavaihdoksen jälkeen.
 2. Taisi olla virkatodistus reilu viikko häiden jälkeen. Tässä aloin jo miettiä, että missäs se uusi Kela-kortti viipyy, kun ei ole kuulunut :-/
 3. Meillä oli alussa Melartinin Juhlamarssi (siis Prinsessa Ruusunen), loppumusiikkina Charles-Marie Widorin Toccata ja valssina Akselin ja Elinan häävalssi.
 4. Kommentteja näin häiden jälkeen: En lähtenyt kilpailuttamaan kukkakauppoja, sillä en varsinaisesti edes tiennyt, minkälaisen kimpun haluaisin. Marssin siis Lähderannan kukkakauppaan ja katselimme sitojan kanssa kansioita. Minulla oli mukanani pari kuvaa, joista otimme ideoita kimppuuni. Tilasin morsiuskimpun, heittokimpun, kahdelle morsiustytölle kimput, kahdelle kaasolle rannekukat, sulhaselle vieheen ja kahdelle BM:lle vieheet. Kimpussani oli n 20 samppanjaruusua sekä jotakin vihreää (heisiä?) plus pienilehtistä köynöstä (herttalyhtyä vastaava), heittokimppu samanlainen mutta puolet pienempi, tyttöjen kimpuissa kolme ruusua + vihreää ja rannekukissa ja vieheissä yksi ruusu + vihreää. Kokonaishinta oli 200 € (sain tingittyä 8 €) ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Annoin vapaat kädet koon ja asettelun suhteen: heidän ammattitaitoonsa luottaminen kannatti!
 5. Mietimme aluksi Amazing Grace -kappaletta mutta päädyimme César Franckin Panis Angelicukseen. Olen itse aika niuho laulujen suhteen, enkä missään nimessä olisi halunnut ns. kevyttä musiikkia. Makunsa kullakin :-/
 6. Otin yhteyttä kanttoriin reilut pari kuukautta ennen häitä. Silloin selvisi, ettei kanttori soita haluamaamme loppumusiikkia (ei kuulunut hänen ohjelmistoonsa). Saimme hommattua itse toisen kanttorin, joka soittaa haluamamme kappaleen. Seurakunnan kanttori saa siis vapaatunnin ja maksamme toiselle kanttorille erikseen työstä.
 7. Meillä onnistui erittäin hyvin sulattaminen suoraan Akateemisestä ostetusta sinettipötköstä: sellaisella sytyttimellä sai täsmäsulatusta. En ole kuullut, että yksikään sinetti olisi mennyt rikki postituksen aikana. Kutsut kävivät käsinleimauksen. Niin, ja yhdestä pötköstä riitti 80 kutsuun ja jäi vielä ylikin!
 8. Ompelitko Napsu tuon satiininauhan koneella vai käsin, langalla vai siimalla? Mä olen varautunut, että saan kiinnittää sen käsin läpinäkyvällä siimalangalla... :
 9. Itselläni on Kalevalakorun Vaasan sormus kihlasormuksena, enkä silloin sitä ostettaessa ajatellut, että siihen olisi vaikea löytää vihkisormusta vierelle: se kun on aika matala ja kalevalan kulta on eri väristä kuin monen muun valmistajan asia häiritsee siis minua. Ikikullasta haaveilin tai sitten siitä toisesta, jossa on kaksi timanttia, mutta murun mielestä minun pitää saada jotakin "näyttävämpää" ja yksilöllisempää - enkä kyllä pistä pahakseni ;D Voipi siis olla, että ikikulta tai tuo toinen on sitten joskus kymmenien vuosien päästä sormessani...
 10. Olen syönyt ko. lafkan ruokia hautajaisissa enkä voi kuin kehua heitä: ruoka oli erittäin hyvää, esillepano oli juhlava ja kaikki sujui muutenkin mallikkaasti. Eli rohkeasti vain varaamaan! Edullinen tosiaan on
 11. Minulle kampaaja sanoi, että ehdottomasti kannattaa ommella pienet, yhden pinnin mentävät lenkit - kampa ei kuulemma pysy koko päivää (siis välttämättä, ei ainakaan minun päässäni).
 12. Tein yksiin juhliin täyskäreitä, joiden väliin laitoin omenasosetta ja vaniljakiisseliä, pinnan "tasoitin" ohuella kerroksella omenamarmeladia ja päälle sommittelin viinirypäleitä, mangoa, persikkaa, ananasta ja kiiviä - ja vielä päälle tuo hyytelösokeri. Oli kiva tehdä vaihteeksi kakku ilman kermaa! Toinen, josta tykkään todella paljon kakun päällä, on lakka (vaikka onkin arvokas marja). Samainen vaniljakiiseli välissä on tosi nami. Suklaakakkuun laittaisin väliin aprikoosia tai vaikka hiukan happamampaa punaherukkaa tai karviaista.
 13. Kaapissa olisi Biagiottin Lauraa (tosin aika vanhaa, joka pitäisi heittää pois - murun suosikki, joten tarttis ostaa uusi), Salvador Dalin DaliMix, l'eau par Kenzo ja Armanin White:a sekä Maniaa. Ensimmäinen ja viimeinen ovat aika vahvoja, joten ne saattavat jäädä väliin. Haaveilen CK:n Eternitystä, joten saapa nähdä, hankinko sen hääpäiväksi... Toivoisin kultani laittavan Ralph Laurenin Extreme Polo Sportia, mutta sitä kun ei saa enää mistään!
 14. Me käytiin katsomassa paikkaa ja käännyttiin jo tieltä: on ainakin ulkoapäin tosi huonossa kunnossa Ja meille se oli liian pieni. Eikö muka missään ole enää tilaa? Mitkä ovat tiedän kriteerinne?
 15. Kiinnostaisi tietää, miten ihmeessä olette saaneet varattua paikan tässä vaiheessa vuotta ???Kun me kyselimme Rulluddia kesäkuussa ensi kesäksi ja saimme vastaukseksi, että joka lauantaille on varaus ja ainakin yksi varalla... Lienee sitten tullut perumisia. Onnittelut teille paikasta - on todella kaunis!