Lottalia

Rouva
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Lottalia

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Laskin huvikseni vasta nyt mitä häihin meni rahaa. Sattumoisin koneella oli vielä lista hääkuluista. Ihan kaikkea summa ei kata kun varmaan muutama juttu on jäänyt pois. Luulen silti että puhutaan yhteensä max.200-300eurosta. Meillä oli vieraita 120 (paljon lapsia), juhlapaikka maksettiin ja pitopalvelu tuli sinne. Juomat tarjottiin vieraille niin että niitä jäi vielä ylikin. Musiikkia oli runsaasti; sellisti+viulusti ruokailun aikana ja myöhemmin bändi ja sen jälkeen vielä laulaja+soittaja (jälkimmäiset kustansi tosin miehen porukat). Juhlittiin 04 asti joten viihdykettä piti olla Kummallekin tuli uusi puku, itse sain omani kyllä edullisesti Morsiusgallerian alesta, 479e. Budjetti ei kata häämatkaa. Yhteensä rahaa meni siis n.8100e. Lainaa ei otettu vaan tavaroita ym. ostettiin pikkuhiljaa ja juomat tuotiin Tallinnasta,
 2. Me tultiin just eilen häämatkaltamme ja voisin vastata tohon hintapuoleen. Meidän hotelli oli etelärannikolla. Vaikka kierrettiinkin koko saari niin syötiin vain hotellista +5km säteellä ja pääkaupungissa. Meidän mielestä hinnat ei olleet mitenkään kalliit. Ruoka oli lähinnä Suomen tasoa jollei sitten ihan hitusen halvempi tai kalliimpi paikasta ja ruuasta riippuen. Mutta juomat oli halpoja. Itse join ruuan kanssa limsoja niin maksoivat siinä reilun euron. Mies joi paikallista olutta niin ei paljon tota kalliimpaa ollut. Rommipohjaiset drinkit oli pääosin siinä reilu 3e. Aivan ihana paikka Halvalla päästiin sikäli että yleensä matkoilta tulee ostettua tosi paljon kaikkea, mutta tuolla ostosmahdollisuudet on aika rajalliset. Retkiin sitten menikin enempi rahaa, mutta varsinainen kulkeminen on tosi halpaa. Bussit maksaa 2 dollaria/matka, menit sitten bussilla kuinka pitkään tahansa. Vaihtolippuja ei tosin ole eli jos vaihdat bussia niin maksat taas sen 2 dollaria.
 3. Aamulla tilattiin aamupala huoneeseen, sitten käytiin kylpylässä ja mentiin takaisin hotellille. Huoneen luovutus oli klo 16 ja sen jälkeen lähdettiin juhlapaikalle jossa oli kummankin porukat, meidän poika, bestman ja miehen pari kaveria. Siellä he olivat jo autelleet ja korjailleet tavaroitamme pois. Alettiin sit syömään jäljelle jääneitä ruokia. Illalla vielä avattiin lahjat ja luettiin kortit. Oikein ihana päivä, varsinkin kylpylä rentoutti väsyneitä jalkoja ja oli romanttista kellua toisen kanssa... Juhlapaikan siivous tapahtui vasta maanantaina.
 4. Tässä omani, toinen kuva otettu maanantaina joten kimppu jo reilusti kärsinyt. Aivan ihana kyllä oli
 5. Meidät ohjeistettiin polvistumaan heti alttarille tultaessa
 6. Alkumarssina Melartinia ja lopussa Mendelssohnia. Lapsesta asti olen "Prinsessa Ruususesta" pitänyt joten se oli ihan ehdoton, mieskin siitä onnekseni tykkäsi Alkumarssina se on siksi että varmasti kuultaisiin se kokonaan. Häävalssina Suvivalssi. Hyvin perinteisiä siis kaikki.
 7. Tässä mun valkokultainen yhdistelmä jonka saan viikon päästä käyttööni
 8. Mä menen ProfilDuoon. Vielä ei hääkampaus ja -meikkikokemuksia sieltä ole koska lauantaina vasta tehdään koeversiot. Mutta tossa paikassa olen käynyt jo vuosia ja olen ollut tyytyväinen. Siellä tosiaan onnistuu sekä kampaus että meikki.
 9. Mun kihlassa lukee Amor vincit omnia ja pvm Miehen sormuksessa Lottalia & Mies Deus Nos lunxit kihlapvm vihkipvm Mun vihkiin mahtui vain Deus Nos lunxit vihkipvm
 10. Meillä on häät heinäkuussa eikä silloin haluta lähteä kun Suomessakin (ehkä) lämmintä on. Lähdetään häämatkalle marraskuun alussa kun täällä on ikävää, kylmää ja kenties märkää Ihanaa päästä livahtaan hetkeksi pois. Lisäksi on kiva kun häiden ja häämatkan välissä on vähän aikaa, saa ihan rauhassa muistella häitä ja myöskin odottaa häämatkaa
 11. Kysynpä minäkin noista alennusmyynneistä, eikös tässä keväällä ollut myös ja koskahan? Syksyn alesta ostin pukuni, mutta vielä olis tarvetta monelle muulle asialle.
 12. ^ Aah, niinpä tietenkin. Kiitos!
 13. Minkähän niminen mahtaa olla tässä oleva vihreä kukka? Onkohan sitä saatavilla heinäkuussa? Sen tiedän että syyskuun lopussa on ainakin, toi kimppu kun on meidän pojan ristiäiskimppu
 14. ^ Juu, mun mielestä on täysin ok jos joku haluaa isänsä saattavan Kirjoitin vain noin niin kuin vitsinä, että samalla tavalla voisi ajatella tosta isän saattamisesta jos valkoinen hääpukukin on sopimaton. Että liittyvät vähän niin kuin yhteen. Vähän hankalasti selitetty.
 15. En nyt muista olenko vastannut tähän, mutta vastaan nyt kuitenkin. Meidän lapsi tulee oleen melkein 2vuotias naimisiin mennessämme. Hääpuvuksi olen valinnut valkoisen puvun koska mielestäni se on ainoa oikea väri minulle hääpuvuksi. Muita värejä voin käyttää hyvin muissa juhlissa. Valkoisen seurana on kyllä mustaa, mutta vain siitä syystä että satuin nyt ihastumaan sellaiseen pukuun jossa on ripaus mustaa. Isä ei tule minua saattaan, mutta se ei johdu lapsesta, vaan siitä että se tuntuisi oudolta. Olen kuitenkin vuosia asunut mieheni kanssa ja itsenäistä asumista häiden aikaan on ollut melkein 14v. Eli jos näin ajatellaan että valkoinen väri vain synnyttämättömälle naiselle, niin samoin voisi ajatella tosta isän saattamisesta. Eli outoa jos itsekseen/miehensä kanssa asuvan naisen saattaisi isä. Just... Kukin tekee miten haluaa, onneksi eletään nykypäivää. Samoin toi huntuasia on kyllä jokaisen oma päätös, mun mielestä voi kuka vaan morsian sen laittaa, en yhtään kummaksuisi. Tää nyt oli jo OT.