Lottalia

Rouva
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Lottalia

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Laskin huvikseni vasta nyt mitä häihin meni rahaa. Sattumoisin koneella oli vielä lista hääkuluista. Ihan kaikkea summa ei kata kun varmaan muutama juttu on jäänyt pois. Luulen silti että puhutaan yhteensä max.200-300eurosta. Meillä oli vieraita 120 (paljon lapsia), juhlapaikka maksettiin ja pitopalvelu tuli sinne. Juomat tarjottiin vieraille niin että niitä jäi vielä ylikin. Musiikkia oli runsaasti; sellisti+viulusti ruokailun aikana ja myöhemmin bändi ja sen jälkeen vielä laulaja+soittaja (jälkimmäiset kustansi tosin miehen porukat). Juhlittiin 04 asti joten viihdykettä piti olla Kummallekin tuli uusi puku, itse sain omani kyllä edullisesti Morsiusgallerian alesta, 479e. Budjetti ei kata häämatkaa. Yhteensä rahaa meni siis n.8100e. Lainaa ei otettu vaan tavaroita ym. ostettiin pikkuhiljaa ja juomat tuotiin Tallinnasta,
 2. ^ Paikkaa vuokraa muistaakseni Janakkalan Jana ja sieltä olimme yhteydessä Martti Jaakkolaan.
 3. En muista olenko tänne kirjoittanut meidän hääpaikastamme, mutta se oli siis Katuman lava Hämeenlinnassa. Aivan ihana paikka melkein järven rannalla ja löytyy vesivessat erillisestä rakennuksesta. Tilaa on vaikka kuinka isoille häille. Meillä oli väkeä muistaakseni 120 ja olis helposti mahtunut enempikin ja jäänyt tilaa tanssille. Kriteereinä meillä oli että saa viedä oman pitopalvelun ja juomat, saa juhlia vaikka aamuun saakka ja iso yhtenäinen tila jotta kaikki vieraat mahtuu samaan tilaan. Juhlat jatkui aina 04 asti jolloin myös itse lähdimme kohti hotellia eikä kukaan lähtenyt jatkoille kun elävää musiikkiakin oli yli 02 asti, meillä oli siis 2 bändiä Ainoa huono puoli oli että viime kesänä Katuman lavalla oli perjantaisin tanssit joten juhlatilaa pääsi koristeleen vasta lauantai-aamuna. Osan pöydistä ja tuoleista (niitä siis ei siellä ollut riittävästi) toimme jo perjantaina pressun alle ulos ja apulaiset tulivat aamulla koristeleen kun itsehän olimme jo valmistautumassa jo. Plussapuoleksi voisi taas sanoa että siivoamisella ei ole kiire, itsekin taisimme palauttaa avaimen vasta tiistaina tai keskiviikkona. Koneelta löytyy vielä valokuvia juhlapaikasta, jos jotakin kiinnostaa niin voin lähettää Itse kun en aikoinaan netistä niitä löytänyt...
 4. Me tultiin just eilen häämatkaltamme ja voisin vastata tohon hintapuoleen. Meidän hotelli oli etelärannikolla. Vaikka kierrettiinkin koko saari niin syötiin vain hotellista +5km säteellä ja pääkaupungissa. Meidän mielestä hinnat ei olleet mitenkään kalliit. Ruoka oli lähinnä Suomen tasoa jollei sitten ihan hitusen halvempi tai kalliimpi paikasta ja ruuasta riippuen. Mutta juomat oli halpoja. Itse join ruuan kanssa limsoja niin maksoivat siinä reilun euron. Mies joi paikallista olutta niin ei paljon tota kalliimpaa ollut. Rommipohjaiset drinkit oli pääosin siinä reilu 3e. Aivan ihana paikka Halvalla päästiin sikäli että yleensä matkoilta tulee ostettua tosi paljon kaikkea, mutta tuolla ostosmahdollisuudet on aika rajalliset. Retkiin sitten menikin enempi rahaa, mutta varsinainen kulkeminen on tosi halpaa. Bussit maksaa 2 dollaria/matka, menit sitten bussilla kuinka pitkään tahansa. Vaihtolippuja ei tosin ole eli jos vaihdat bussia niin maksat taas sen 2 dollaria.
 5. Aamulla tilattiin aamupala huoneeseen, sitten käytiin kylpylässä ja mentiin takaisin hotellille. Huoneen luovutus oli klo 16 ja sen jälkeen lähdettiin juhlapaikalle jossa oli kummankin porukat, meidän poika, bestman ja miehen pari kaveria. Siellä he olivat jo autelleet ja korjailleet tavaroitamme pois. Alettiin sit syömään jäljelle jääneitä ruokia. Illalla vielä avattiin lahjat ja luettiin kortit. Oikein ihana päivä, varsinkin kylpylä rentoutti väsyneitä jalkoja ja oli romanttista kellua toisen kanssa... Juhlapaikan siivous tapahtui vasta maanantaina.
 6. Tässä omani, toinen kuva otettu maanantaina joten kimppu jo reilusti kärsinyt. Aivan ihana kyllä oli
 7. Meidät ohjeistettiin polvistumaan heti alttarille tultaessa
 8. Alkumarssina Melartinia ja lopussa Mendelssohnia. Lapsesta asti olen "Prinsessa Ruususesta" pitänyt joten se oli ihan ehdoton, mieskin siitä onnekseni tykkäsi Alkumarssina se on siksi että varmasti kuultaisiin se kokonaan. Häävalssina Suvivalssi. Hyvin perinteisiä siis kaikki.
 9. Tässä mun valkokultainen yhdistelmä jonka saan viikon päästä käyttööni
 10. Mä menen ProfilDuoon. Vielä ei hääkampaus ja -meikkikokemuksia sieltä ole koska lauantaina vasta tehdään koeversiot. Mutta tossa paikassa olen käynyt jo vuosia ja olen ollut tyytyväinen. Siellä tosiaan onnistuu sekä kampaus että meikki.
 11. Mun kihlassa lukee Amor vincit omnia ja pvm Miehen sormuksessa Lottalia & Mies Deus Nos lunxit kihlapvm vihkipvm Mun vihkiin mahtui vain Deus Nos lunxit vihkipvm
 12. Kyselin Wuolletta noin vuosi sitten ja silloin sanottiin että saleihin mahtuu 100henkeä ja auloihin myös jonkun verran. Ulos on saatavilla tanssiteltta aivan kartanon viereen.
 13. Meillä on häät heinäkuussa eikä silloin haluta lähteä kun Suomessakin (ehkä) lämmintä on. Lähdetään häämatkalle marraskuun alussa kun täällä on ikävää, kylmää ja kenties märkää Ihanaa päästä livahtaan hetkeksi pois. Lisäksi on kiva kun häiden ja häämatkan välissä on vähän aikaa, saa ihan rauhassa muistella häitä ja myöskin odottaa häämatkaa
 14. Kysynpä minäkin noista alennusmyynneistä, eikös tässä keväällä ollut myös ja koskahan? Syksyn alesta ostin pukuni, mutta vielä olis tarvetta monelle muulle asialle.
 15. ^ Aah, niinpä tietenkin. Kiitos!