Jump to content
Naimisiin.info

Iines_2009

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Iines_2009's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä olis myös haussa vielä hääauto elokuun häihin. Tunteeko/tietääkö Turun seudulta autoharrastelijaa, jolta voisi kysellä autoa?
  2. Olen myös menossa kaasoni kanssa Kuplaan kampaukseen ja meikkaukseen. Morsiamen kampaus+meikkaus sisältäen koekampauksen+meikkauksen on se 160e. Mielestäni kohtuuhintainen. Olen käynyt leikkauttamassa ja värjäämässä hiuksia ennenkin Kuplassa ja olen tykännyt lopputuloksesta. Kävin kampaajan kanssa läpi haluamaani kampausta, onnistuuku mun hiuksista yms. Tykkäsin kovasti, koska kampaaja oli aktiivinen ja kertoili omia ehdotuksia.
  3. Kartion puku on todella kaunis! Mistä löysit tuon kauniin pitsin? Olen itsekin hakemassa pitsiä ja kankaita hääpukuuni, mutta en tahdo löytää kaunista pitsiä mistään.
  4. Meillä on ensi elokuussa juhlapaikkana Tammiston tila Naantalissa. Kaunis ja idyllinen ympäristö. Juuri sopivan kokoinen 50-60 hengen juhlille. Sisään on mahtunut 120 vierastakin, mutta ahdasta on ollut.
  5. Oon ettinyt kaverin häihin kirkkaanvärisiä sydänkoruja ja nyt ne taisi löytyä Koruharakka-nettikaupasta. Ovat tosin vasta tulevissa uutuustuotteissa, mutta toi kirkas kaulakoru näyttää just sellaiselta, mitä oon ettiny: Ja siihen nämä korvikset kirkkaina: Muutenkin näytti olevan ihania koruja tuolla. Täytyy kattoa sit kun noi on tullut myyntiin, että mitä ne maksaa. Jos ei oo pahan hintaset, niin voisin tilata ne ja sit ehkä lisäks ihan muuten vaan tällaisen ihanuuden :
  6. Itse teetin alkuvuodesta raakasilkistä polvimittaisen mekon halterneck kaula-aukolla sekä siihen sopivan boleron Anne Lambergilla. Olin todella tyytyväinen pukuun. Olen vieraillut kesän aikana useissa häissä mekossa ja se on edelleen ihana! Mekko ja bolero maksoivat n.400e. Annella on työhuone Varissuolla. http://www.annelamberg.fi/
  7. Iines_2009

    Teemana musiikki

    Huomasin täällä vanhemmissa ketjuissa tämän minua ja siippaani kovasti kiinnostavan teeman. Vietittekö te häät 20-luvun tyyliin? Minkälainen hääjuhlapaikka ja somistus teillä oli? Olisiko sulla hyviä vinkkejä näiden jo kertomiesi lisäksi? Kenties kuvia häistänne? Soittolistaa soitetusta jazz-musiikista? Meillä on myös tarkoituksena saada aikaan 20-lukua henkivät häät. Hääpaikkana meillä on vanha kartano 20-luvulta, jossa on iso puutarha omenapuineen. Pukeutuminen, hiukset yms. pyritään saamaan ajanhenkeen sopivaksi. Kaaso on jopa lupautunut pukeutumaan 20-luvun flapper-girl tyyliin. Somistus onkin sitten pukeutumista huomattavasti vaikeampi pala. Taustamusiikkina ruokailun aikana soi jazz/charleston. Joitain meistä otettuja valokuvia ajattelin muutaa "vanhanaikaisiksi" ja käyttää niitä. Häät ovat elokuussa ja ajattelin kartanon rappusille laittaa punaisia venetsia-lyhtyjä ja puutarhan omenapuiden oksille puna/kelta/oransseja paperilyhtyjä. Jotain teemaan sopivaa kun keksisi höyhenistä/helmistä sisustukseen... Ja joku yhtenäinen värisävykin olisi varmaan paikallaan?
  8. Aikainen lintu se madon nappaa. Eli allekirjoittanut siippansa kanssa jäänyt kiinni itseteossa, mutta saimmepahan sen kirkon ja ajan mitä haluttiinkin.
×
×
  • Create New...