Jump to content
Naimisiin.info

Meli

Rouva
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

About Meli

 • Birthday 03/23/1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Seinäjoki

Recent Profile Visitors

1079 profile views

Meli's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. ^VAU! Laita ihmeessä kuva, kuulostaa niin hienolta!
 2. Kukkakaupan lasku uupuu vielä
 3. Pienellä paikkakunnalla koemeikki, koekampaus, varsinainen kampaus+meikki kaikkineen 80€ - sain vielä minilakkapullon hääpäivää varten mukaan . Niin ja olen pitkähiuksinen, jos se jotakuta kiinnostaa . Hyvä tuli vaikka olikin noin edullinen .
 4. Meli

  Kutsukortteja

  ^mielestäni nuo on tehty leimasintekniikalla?
 5. Suudeltiin. Harjoituksissa unohtui selvittää oikea kohta, mutta sakastissa kysyttiin asiasta ja sormusten pujotusten jälkeen kuulemma on se oikea aika .
 6. Ajattelin varoitella hieman. Varasin kirkon viime vuoden helmikuussa ja ilmoitin tarvitsevani heiltä papin+kanttorin - lupasivat ne ja pyysivät soittelemaan seuraavan vuoden huhtikuussa, että kuka pappi on työvuorossa. Tämä oli siis ensimmäinen konkreettinen askel hääjärjestelyissä . Varmistelin useasti kuluneen vuoden aikana, että meille ne tulee (en siis lähestynyt jatkuvasti samaa asiaa kysyen vaan jonkin asian sivussa samalla muistutin). Kanttorin sain tietää tämän vuoden helmikuussa ja lupasin tälle kysyä papilta musiikkiharjoitusasioita yms jahka papin huhtikuussa saan tietoon. Soittelin pääsiäisviikolla seurakuntaan ja sain tietää, että kuka vihkii. En saanut pappiin heti yhteyttä, mutta pääsiäisen jälkeen sain kiinni. No sittenpä pappi pamautti, että hänellä on samana päivänä, samana kellonaikana vihkiminen 20km päässä . Ehdotti sitten, että me siirrettäisiin omaa aikaa/päivää - ei onnistunut, koska kutsut lähetetty, vanhempien lomittajat varattu, kaikki muukin varattuna . Noh, lupasi sitten järjestää jonkun siihen..2 viikkoa meni ja mitään ei tuntunut tapahtuvan ennen kuin isäni soitti äkäisenä seurakuntaan, että mikä mättää kun eivät saa uutta tilalle papin mokattua(hänellä olisi siis sinä päivänä työvuoro siinä seurakunnassa, missä meidät pitäs vihkiä). Noh, sittenpä he saivat papin, joka on sairaseläkkeellä. Ihan sama, ompahan pappi . Lyhyesti siis: asia minkä luulin olevan varma ei ollutkaan varma, joten varmistakaahan myös papilta, että hällä on päivä kalenterissa juuri teitä varten tiettynä kellonaikana!
 7. Juu, eiköhän kelpaa . Aattelin, että sitten olis eri asia, jos häät alkaisi aikaisemmin kuin mainitsemasi ajankohta . Meillä itsellämme vihkiminen klo16, joten siinä klo17 maissa saisi ehkä jo ruokailuun siirtyä. Meille ruuat tulee pitopalvelulta, koska äitini hermoili kokkaamista . Pienet ~20hlön häät kyseessä. Kahvitukseen tuskin tulee hirmu notkuvaa pöytää meillä, koska muuten tulisi ähky . Myöhäisellä tarjolla on pientä suolaista jo alkoholinkin takia..
 8. ^OT:kiva kun nostit, en enää muistanut keskustelua Meille kukat toimittaa Bauer ja omistaja on aivan mahtava! Mukava ja kuuntelee, neuvoo ja opastaa . Kimpun kokoakin miettiessä hän teki havainnollistavan ruusu"kimpun" ei enää 100% tuoreista ruusuista, jotka olivat vielä kuitenkin ok mielestäni .
 9. Olisi varmaan hyvä tietää myös aikataulutuksesta, niin osaisi paremmin kommentoida?
 10. Meli

  Monogrammi

  ^Täällä on ohjeet
 11. Ohjeita Meidän kakkuun tulee väliin mansikkamoussea ja ahaamoussea soveltamalla . Hyydytysefekti laitetaan aikaan vaniljakreemijauheella. Jos käyttää liivatetta hyydykkeenä, niin seos on aika nestemäistä, mutta jähmettyy ajan kanssa. Täytteiden määristä en osaa sanoa levykakun suhteen, mutta eiköhän kokeilemalla selviä. Muutenkin kannattaa kokeilla ja etsiä sopivia makuyhdistelmiä(kokeilu kannattanee tehdä pienellä vuoalla ja sitten kun suosikkimaku on löytynyt, niin selvittää määrät tekemällä se levykakkuversio).
 12. Meli

  Kutsukortteja

  Meidän kortti : Hieman vinoon meni sisäsivujen valkoiset osat, mutta tuo kortti jääkin itselle muistoksi kun on se ensimmäinen . Tarkemmin kohdistan vieraiden kortit . Vieraiden kortit siis vielä tekemättä, huomenna väsään . Erillisenä tuohon tulee vielä info paperi. Liimapuikko pitää korttia aloillaan . EDIT: hmm.. pitäsköhän kuitenkin siirtää kutsutarra sydämen alle ja laittaa kutsutarran tilalle tommonen kulmatarra . Edit 2: joo, se on kivempi toisella tapaa eli vaihdan kuvan kannesta oikeaksi
 13. Hjälpa mig! Olen selaillut ympäri nettiä, enkä ole löytänyt tätä ruotsiksi : "Jos pidät minusta lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta. Jos pidät minusta oikein paljon lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta. Mutta jos rakastat minua et tee turhia lupauksia. - Nyyti (Muumilaaksosta) -" Voisiko joku ihana ruotsintaa?
×
×
 • Create New...